Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 12:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 9 години извън евротурнирите 
Автор Съобщение
Администратор

Мнение 9 години извън евротурнирите
Е, нежеланото, но напълно очаквано, стана факт за пореден път - Славия отново няма да бъде сред българските участници в турнирите, организирани от европейската футболна федерация (УЕФА) наесен. Както се казва - керванът си върви, пък кучетата нека си лаят. От година на година на стадиона идват все по-малко хора. Ръководството добре се е ориентирало, че няма нужда от ремонт на другите сектори - то в "А" не се събират зрители, та какво остава за цялото съоръжение. А само преди 8 години щедро ни обещаваха стадион по подобие на този на Борусия Дортмунд. Дори първите няколко кръга на есен 1997г. играхме на националния, защото на нашия уж щеше да започва грандиозния строеж. Тогава, през същата тази есен на 1997г., Славия разполагаше с отбор с потенциал за шампион. Вместо това дори не стигнахме до медали. Говори се, че Наско Сираков, тогавашният треньор, с безспорен принос за титлата от 1996 и също толкова безспорен принос в ограбването ни години наред след нея, по онова време е казал: Славия е отбор за 5-о място. Сега разбирам колко пророчески са били тези негови думи - откакто ги е произнесъл, ние сме все около "магическото" 5-о място...И тъй като Европа се оказва недостижима, май не ни остава друго освен да си мечтаем за победи над "европейските" "Левски" и ЦСКА, от които не можем да вземем точка вече повече от 2 години..

Съб Май 21, 2005 8:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ТЪЖНО НО ФАКТ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Съб Май 21, 2005 8:32 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Да много тъжно, но както ние си мечтаем да се класираме за евротурнирите, така тези отбори които редовно го правят ("Левски", цска) си мечтаят да преминат предварителните кръгове.

Който Славия мрази
под нас да лази

Съб Май 21, 2005 8:54 pm
Профил ICQ WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
totiboy написа:
Да много тъжно, но както ние си мечтаем да се класираме за евротурнирите, така тези отбори които редовно го правят ("Левски", цска) си мечтаят да преминат предварителните кръгове.
Съвсем прав си. Дори и да се класират нищо не могат да направят,защото са смешни. В България си купуват някое и друго мачле,бият ни яко,но в Евротурнирите ги пляскат кат за световно. За пример е Уефски и Беверен...... Как 11 малки негърчета треснаха "големия отбор с много опит" от Герена. Абе.... просто не ми се говори. За поредна година съм много огорчен и мечти те ми са захвърлени на боклука. Това е както пишеше в книгата "Мъката да си славист"... Подяволите защо винаги ние трябва да сме ощетените

Съб Май 21, 2005 10:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ние чакаме 5-то място да дава право за уефа тогава ще се класираме :roll: :evil:

The Rise of the poisoned Youth

Съб Май 21, 2005 11:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
lud li si
togava shte se klasirame 6-ti :oops:

Съб Май 21, 2005 11:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Догодина ще правим кръгъл юбилей.Пак ще обиграваме млади и "переспективни" играчи.Каквото имаме за продаване ще се продаде и старата песен на нов глас.Няма ли един Абрамович и за нас бе?

Нед Май 22, 2005 12:57 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Да бе верно що не дойде един като Абрамович да ни купи па да земем да видиме светлината

Вто Май 24, 2005 12:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
nadai se gergino

Вто Май 24, 2005 12:12 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Поздравления за Ray Of White за добрия пост!
Аз също от три години насам предимно страдам от запалянковската си страст... Мисля, че вече съм го казвал във вашия форум...Не е задължително да си на всеки мач, за да си "истински" фен. Истинският фен е изстрадалият фен, според мен...Този, който си обича отбора, който очаква с нетърпение всеки нов сезон, защото новият сезон му носи и нови надежди. Даааа, разочаровани сте, че пак останахте извън Европа, но не ми разправяйте, че нямате надежди за догодина!
Първенството започва на 6 август, видя се, че Гришата и Роналдиньо да купи, Литекс пак не е толкова страшен...Локо Кюстендил започнаха с курвенските номера, ако продадат и лидерите в отбора ще си останат фактор в шампионата, но не толкова значим...Така че шансове има!
Колкото по-дълго един привърженик чака отборът му да излезе в Европа, или титла, или европейски пробив, толкова по-сладък му е успеха след това!
И аз исках да се класирате за европейските турнири, защото ми писна да гледам Литекс, а Локо Пд имат право на втори шанс. Предполагам, че Дебелия нарочно ви провали...Тези равенства със средняци насред Овча купел (колкото и по традиция да сте непостоянни) просто "намирисват".
Ние също го издухахме този сезон, дори и да вземем утре купата, това няма да ме стопли много, освен че ще я вземем от вечния враг...Ако изобщо я вземем...
Що се отнася до "10-те малки негърчета" (щото имаше и един бял) това е вече много изтъркан рефрен. От тях загубихме именно заради тези "опитни" футболисти, които са изчерпани за "Левски".
Но спокойно - ще дойдат по-добри времена и за нас, и за вас.

Вто Май 24, 2005 3:50 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща