Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 8:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Славия подписа с Достанич 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Славия подписа с Достанич
Цитат:
Сръбският треньор: Идвам, за да играем в Европа

Славия поднесе празнична изненада на своите фенове и футболисти. Сръбският треньор Ратко Достанич подписа договор с клуба за 2,5 години. Само преди четири дни той напусна носителя на Купата на Сърбия и Черна гора - Сартид. Като причина Достанич изтъкна тогава противоречия с клубното ръководство.
- Приех офертата от София, защото Славия е отбор, който има желание и възможност да играе в Европа - каза специално за “7 дни спорт” Ратко Достанич. - Вярвам, че няма да имаме проблеми. Познавам много добре българския футбол.
Ратко Достанич бе помощник на Славолюб Муслин в "Левски", а след това последователно водеше сръбските Обилич и Сартид. Той ще се срещне с играчите на Славия на 2 януари, когато започва зимната подготовка на белите. Негов помощник ще е досегашният треньор Атанас Джамбазки.
emi dano da igraeme v evropa kakto kazva noviq trenior!!!

The Rise of the poisoned Youth

Нед Дек 28, 2003 11:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ДАНО
Трябва да си призная, че този ход на ръководството наистина ме изненада! Чуствата са ми смесени - хем повярвах на Джамбазки, хем ми се иска да имаме още по-добър треньор! Та кой можеше да предположи, че при този доста успешен ход на отбора през есента под ръководството на Джамбазки (колкото и да няма опит), ще се сменя треньора?!? Е, станалото е факт - да ни е честит новия треньор и дано освен опит има и достатъчно късмет да ни направи истински щастливи през Новата година! И дано Джамбазки не се обиди, а остане на поста помощник и помага с всички сили за бъдещите успехи на отбора. Иска ми се да вярвам, че ще стане добър тандем! НА ДОБЪР ПЪТ СЛАВИЯ!

Пон Дек 29, 2003 9:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jambaski ostava pomo6nik-trenior ratko dostani4 e dobur trenior i kaza 4e 4aka vsi4ki fenove na slavia na stadiona a qnuari 6te igraem kontrola sus zurvena zvezda

The Rise of the poisoned Youth

Пон Дек 29, 2003 4:42 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Imam dobro predchustvie! :lol: Dogodina sme v Evropa!
Samo Belitee 8)

Пон Дек 29, 2003 8:10 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
dano pone tozi trenior ostane/ako zaslujava/,pove4e vreme...4e toq karamaniol na treniorskiq post ne mi e priqten...

Вто Дек 30, 2003 12:07 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Uvashavam mnogo Djambaski no sas idvaneto na Dostanic koito sas sigurnost she vzima po-goliama zaplata se uverivam che naste niama da se nagazat a she se boriat do krai!!!Dano Djambaski ostane s kluba !!!SAMO SLAVIA :lol: :lol: :lol:

Вто Дек 30, 2003 12:34 am
Профил ICQ
Мнение 
mislia,4e idvaneto na dostani4 e za dobro.eto i edno presno intervju s nego:
http://www.standartnews.com/7sport/forum/d3480_3.htm

Вто Дек 30, 2003 10:41 am
Пристрастен

Мнение 
A be Jambaski ne e nikakav trnior!!!Toi prosto nameri otbora v gotov vid...
Toi mi e bil trenior v detsko-iunu6eskata 6kola i povqrvaite mi:TOI NE STAVA!!!Za noviq trenior imam dobro pred4uvstvie...dano da se spravi i da vkara otbora v UEFA!!!Jambaski puk se nadqvam da ostane pomo6nik-trenior...DA NI VARVI S NEGO!!!

Вто Дек 30, 2003 12:25 pm
Профил
Познат
Аватар

Мнение Edna dobra novina na fona na edna tragi4na
Da,slavia podpisa sas super trenior.4ovek koito e vatre v ne6tata i znae patq kam evropa.
Az vqrvam v nego.

Вто Дек 30, 2003 5:24 pm
Профил
Познат
Аватар

Мнение Edna dobra novina na fona na edna lo6a
Ako tova za Asen e vqrno nikakva evropa nqma da vidim.
Mislq 4e privli4aneto na Dostani4 e samo hitar hod na rakovodstvoto da zamage o4ite na nas fenovete.
Ako Asen go nqma to i nas kato fenove trqbva da ni nqma za6toto koi ot nas moge da gleda ravnodu6no kak Slavia pada a bez Asen zagubite nqma da sa edna i dve.

Вто Дек 30, 2003 5:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща