Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
 Славия подписа с Достанич
Цитат: Сръбският треньор: Идвам, за да играем в Европа
Славия поднесе празнична изненада на своите фенове и футболисти. Сръбският треньор Ратко Достанич подписа договор с клуба за 2,5 години. Само преди четири дни той напусна носителя на Купата на Сърбия и Черна гора - Сартид. Като причина Достанич изтъкна тогава противоречия с клубното ръководство. - Приех офертата от София, защото Славия е отбор, който има желание и възможност да играе в Европа - каза специално за “7 дни спорт” Ратко Достанич. - Вярвам, че няма да имаме проблеми. Познавам много добре българския футбол. Ратко Достанич бе помощник на Славолюб Муслин в "Левски", а след това последователно водеше сръбските Обилич и Сартид. Той ще се срещне с играчите на Славия на 2 януари, когато започва зимната подготовка на белите. Негов помощник ще е досегашният треньор Атанас Джамбазки.
emi dano da igraeme v evropa kakto kazva noviq trenior!!!

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Дек 28, 2003 11:55 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3880 Местоположение: Sofia
|
 ДАНО
Трябва да си призная, че този ход на ръководството наистина ме изненада! Чуствата са ми смесени - хем повярвах на Джамбазки, хем ми се иска да имаме още по-добър треньор! Та кой можеше да предположи, че при този доста успешен ход на отбора през есента под ръководството на Джамбазки (колкото и да няма опит), ще се сменя треньора?!? Е, станалото е факт - да ни е честит новия треньор и дано освен опит има и достатъчно късмет да ни направи истински щастливи през Новата година! И дано Джамбазки не се обиди, а остане на поста помощник и помага с всички сили за бъдещите успехи на отбора. Иска ми се да вярвам, че ще стане добър тандем! НА ДОБЪР ПЪТ СЛАВИЯ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Дек 29, 2003 9:50 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Jambaski ostava pomo6nik-trenior ratko dostani4 e dobur trenior i kaza 4e 4aka vsi4ki fenove na slavia na stadiona a qnuari 6te igraem kontrola sus zurvena zvezda

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Дек 29, 2003 4:42 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
Imam dobro predchustvie!  Dogodina sme v Evropa!
Samo Belitee 
|
Пон Дек 29, 2003 8:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
dano pone tozi trenior ostane/ako zaslujava/,pove4e vreme...4e toq karamaniol na treniorskiq post ne mi e priqten...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Дек 30, 2003 12:07 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
|
Вто Дек 30, 2003 12:34 am |
|
 |
dvutsvetko
|
mislia,4e idvaneto na dostani4 e za dobro.eto i edno presno intervju s nego:
http://www.standartnews.com/7sport/forum/d3480_3.htm
|
Вто Дек 30, 2003 10:41 am |
|
 |
SLAVIA_FIGO
Пристрастен
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 2:00 pm Мнения: 160 Местоположение: Sofia
|
A be Jambaski ne e nikakav trnior!!!Toi prosto nameri otbora v gotov vid...
Toi mi e bil trenior v detsko-iunu6eskata 6kola i povqrvaite mi:TOI NE STAVA!!!Za noviq trenior imam dobro pred4uvstvie...dano da se spravi i da vkara otbora v UEFA!!!Jambaski puk se nadqvam da ostane pomo6nik-trenior...DA NI VARVI S NEGO!!!
_________________ !!!VSI4KI SRE6TU BUFERITE!!!
|
Вто Дек 30, 2003 12:25 pm |
|
 |
Laith
Познат
Регистриран на: Нед Дек 21, 2003 8:54 pm Мнения: 43 Местоположение: Sofia/Banishora
|
 Edna dobra novina na fona na edna tragi4na
Da,slavia podpisa sas super trenior.4ovek koito e vatre v ne6tata i znae patq kam evropa.
Az vqrvam v nego.
|
Вто Дек 30, 2003 5:24 pm |
|
 |
Laith
Познат
Регистриран на: Нед Дек 21, 2003 8:54 pm Мнения: 43 Местоположение: Sofia/Banishora
|
 Edna dobra novina na fona na edna lo6a
Ako tova za Asen e vqrno nikakva evropa nqma da vidim.
Mislq 4e privli4aneto na Dostani4 e samo hitar hod na rakovodstvoto da zamage o4ite na nas fenovete.
Ako Asen go nqma to i nas kato fenove trqbva da ni nqma za6toto koi ot nas moge da gleda ravnodu6no kak Slavia pada a bez Asen zagubite nqma da sa edna i dve.
|
Вто Дек 30, 2003 5:27 pm |
|
 |
|