Автор |
Съобщение |
Komrade
Познат
|
 Това вярно ли е?
ПФК Славия ще трябва да плати глоба в размер на 5000 лева заради расистки обиди от страна на феновете на тима срещу футболистите на Беласица по време на мача от 24-ия кръг на "А" група, спечелен от "белите" с 1:0.
http://www.topsport.bg/news/id_77599578
Много тъпо ако е истина.
|
Вто Апр 25, 2006 7:39 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Истина си е за съжаление- трябва да се опитаме да намалим расистките обиди- мен ми е чудно как ги е чул делегата чак ! Оронваме си сами престижа така- което е идиотско !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Апр 25, 2006 7:44 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
И къде ги видяхте тея разсиски обиди ако мога да ви питам!!!
Вто Апр 25, 2006 7:45 pm |
|
 |
Елени
Напреднал
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 9:49 pm Мнения: 95 Местоположение: случайно минаващ
|
mito00 написа: И къде ги видяхте тея разсиски обиди ако мога да ви питам!!!
Аз не съм присъствала на срещата, но по Канал 3 коментираха, че феновете на Славия са "удостоявали" футболистите на Беласица с маймунски възгласи. (Истина ли е?!) Може би това е довело до наказанието.
_________________ Фен на градския транспорт
Защото, скъпи Моти, когато посочиш обвинително с пръст към някого, останалите три пръста сочат към теб.
http://www.save-darina.org
|
Вто Апр 25, 2006 7:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Не да ги намалим расистките обиди, а тотално да ги спрем. Всеки има "глава на раменете си", но расистите и педофилите се третират еднакво от закона. Не напразно имаше полемика по този въпрос, но повечето от нас се отнесоха несериозно по нея. А това разваля имиджа, който публиката на Славия е градила 9 десетилетия.
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=1503
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Апр 25, 2006 8:09 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
абе аре стига сте се правили на девици всички тук. това че са се издавали маймунски звуци какво има общо с черните? расисти са всички, които асоциират тези звуци с тях. а и колко от вас в разговорния си език наричат негрите "черни" , а не "негри"?! та вие сте расисти. 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Апр 25, 2006 8:21 pm |
|
 |
Komrade
Познат
|
Проблемът не е кой е расист, кой ксенофоб, кой мрази цигани. Аз не съм расист, но примерно мразя циганията и негрите с гето поведение. Не веднъж съм се бил с негри. Признавам си. Признавам си, че съм псувал Десаи на мръсен негър. Признавам си, че съм обиждал Костов на циганин. Но не за това става дума. На стадиона на Славия подобни неща са недопустими! Да го имат предвид подрастващите, защото като гледам и какви текстове на песни се публикуват (предполагам и пеят) - се чудя дали бих гледал мач от една трибуна с подобни селяци.
пп. Хващам се на бас, че никой не помни дори и имената на негрите в Беласица. Тогава за какви персонални атаки говорим. Тва си е чист расизъм. Тъпо. Много тъпо.
|
Вто Апр 25, 2006 9:13 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
Komrade написа: пп. Хващам се на бас, че никой не помни дори и имената на негрите в Беласица.
Имена на кого?
Всички ги наричате негри, всички им викате маймуни и печки, но в един момент почвате да демагогствате. Съжалявам. Аз на черното бяло не мога да кажа
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Апр 25, 2006 9:32 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
На мача с Беласица близо до мен имаше две хлапета, които викнаха на Кики негър и това беше, не мисля че трябва да ни наказват. Иначе аз също съм против фашистите, дядо ми е лежал в концлагер и омразата ми към фашизма е голяма.
Вто Апр 25, 2006 9:49 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
айде, сега вече и фашизма го намесихме 
|
Вто Апр 25, 2006 9:51 pm |
|
 |
|