Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Караславов преминава в Истр?
Славия направи поредния си трансфер след края на изминалия сезон. След като голмайсторът Димитър Рангелов бе продаден в Страсбург преди месец, във Втора лига на местното първенство ще заиграе и националът Асен Караславов. Бранителят е четвъртият, който ще бъде трансфериран зад граница след Рангелов, Благой Георгиев в Цървена звезда и Янко Вълканов в беларуския МТЗ-Рипо (Минск). Още след края на изминалия сезон "белите" заявиха намеренията си да продадат асовете в чужбина. Към Караславов имаше интерес от "Левски" още по време на миналия шампионат, но президентът Венцеслав Стефанов заяви, че няма да го пусне в България. За централния защитник питаше и Страсбург, където играе Митко Рангелов. Шефовете на Славия дори бяха постигнали принципна договорка, ако Караславов не бъде продаден сега, да премине в Страсбург под наем през втория полусезон. До няколко дни се очаква Славия и Истр да парафират контракт за правата на Караславов. Защитникът най-вероятно ще подпише за 3 години, а в касата на "белите" ще влязат 300 000 евро. В договора ще има и опция за контролен мач във Франция на разноски на Истр.
http://meridianmatch.bg/?act=news&id=3102
Явно мачът срещу Страсбург е изиграл роля.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юли 25, 2006 12:10 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Съвсем ще останем без добри играчи.От друга страна намирам,че нямаме морално право да спираме Асен след 5 години при нас да излезе да игаре навън.Дано успеят да върнат поне Данчо Петков.А и не мислите ли че с твърде лека ръка се отказахме от Гюлеметов????
|
Вто Юли 25, 2006 12:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Има вероятност Самсунспор да бъде върнат в Суперлигата по административен път. Тогава няма как Петков да бъде върнат. А и договорът му важи и за Втора лига, така че евентуално негово връщане ще стане много трудно.
За Гюлеметов не знам. Не мисля, че може да бъде решение на този етап. Мисля, че имаме достатъчно защитници, за да се притесняваме за заместници на Караславов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юли 25, 2006 12:41 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Е това е поредната лоша новина,защото не виждам кой ще го замести 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Юли 25, 2006 5:54 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
мн гадно според мен
средния ръст на защитата ще е унопомръчителен
Вто Юли 25, 2006 6:02 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Лошото е, че и отбора Истър е средняк от втората лига.  bodzhov_zv ти кои защитници имаш предвид, че не се сещам нещо за такива добри заместници?
|
Вто Юли 25, 2006 6:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Ами Фугата и Ради Рангелов по фланговете и Кюмюрджиев и Боби Павлов в средата. Освен това винаги може да се разчита на Мечечиев, Джамбазов, Илиев и Стойков, ако се наложат прекроявания. Има много защитници и от школата. Но това за Карата съвсем не е сигурно. Това е само една статия, която не е намерила потвърждение в нито един друг източник.
При всички положения трябва да се вземе офанзивен играч, ако ще се взима качествен състезател. При толкова много пропуснати положения трябва да се замислят дали има кой да вкарва редовно. Колкото и добре да играеш, не вкарваш ли голове, няма да печелиш и точки.
|
Вто Юли 25, 2006 6:56 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Славия продава и Караславов
24 юли 2006 | 22:57 | Агенция "Фокус"
София. Славия ще продаде до няколко дни още една от звездите си във Франция. Националът Асен Караславов е спазарен за втородивизионния Истър срещу трансферната сума от 250 хиляди евро. 26-годишният защитник е бил харесн от ръководството на френския клуб по време на контролата на „белите" със Страсбург.
Както е известно, миналия месец Славия продаде в тима от Страсбург и Димитър Рангелов.
Преди това шефовете на най-стария столичен клуб дадоха под наем за една година и Благой Георгиев на сръбския гранд Цървена звезда. Очаква се днес Караславов да напусне лагера на Славия край Щутгарт и да мине медицински прегледи в Истър. Ако пловдивчанинът се разбере за личните условия, ще подпише договор с французите за 3 години. Опция към контракта е и приятелски мач на „белите" с Истър.
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764 ... 0%E2%EE%E2
Вто Юли 25, 2006 8:38 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Е добре де, а ние кой ще гледаме на стадиона? Опънаха сергийкта управниците. Да не би да абдикират? На мен на това ми прилича. Да вземат каквото могат сега и веднага и после хайде, довиждане....С такава политика никога няма да гоним високи цели. Разбирам да продават по един основен играч на сезон, но ако е в клуб поне от първата дивизия на съответното първенство. А при нас какво се получава...?
Вече можем да залагаме и на това, кой ще е следващия продаден. Аз лично ще заложа на Армандо. 
|
Вто Юли 25, 2006 9:45 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
300 000 евро??? Да им имам трансферите. И т'ва ми било национал!!!
_________________ 100
|
Сря Юли 26, 2006 12:52 pm |
|
 |
|