Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:34 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 "Марек" - Славия 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Марек" - Славия
Настоящият сезон е един от най - интересните през последните няколко години. Четири тима имат претенции за титлата и са се откъснали на 8 точки от основната група, а на другия полюс има само един изявен аутсайдер.
Между 5-то и 15-то място има 11 отбора в рамките на само 9 точки, а това рядко се среща в такава фаза на надпреварата.
Ние сме водачи на тази основна група, но също така не бива да се пренебрегва факта, че като актив сме по - близо до чертата (7 т) отколкото до четвъртите.
Оставащите два кръга са много важни - или възелът между тези 11 отбора ще се затегне още повече, или основната група ще се разслои и някои от отборите ще имат по - голяма яснота около реалните си възможности и цели за пролетта.
За нас остава да се надяваме, че ще вземем 6 точки и ще чакаме пролетта в стратегическа позиция с 25 точки. Дано и Тошко Колев бележи, защото имаме нужда от някакви отличия, пък било то и индивидуални. Има индикации за това - съживяването е видимо; играчите се стараят да измият срама, който лепнаха на клуба преди месец и нещо. В резултат на тези усилия, Славия взе точките, които беше задължително да добавим в актива си - представете си къде щяхме да бъдем само при една грешна стъпка...
Балансът ни срещу "Марек" е повече от добър - 30 победи срещу 12 загуби и 10 равни, при голова разлика 86 - 40. Традицията повелява да си тръгнем като победители от Дупница, а пролетната загуба от Кано само потвърждава това правило. Неговото напускане определено е бонификация за съперниците на "Марек", но те са с нов треньор, който е амбициран да се легитимира пред футболната общественост, а футболистите - да се докажат пред него. От репортажите по телевизията се видя, че излязоха с много хъс в невъзможния мач на "Българска армия". Като домакин ще бъдат още по - опасни, но реално разполагат с трима много добри играчи - Джилас, Кръстовчев и Анджело Кючуков. Неутрализираме ли ги - трите точки сами ще дойдат.

Вто Ное 14, 2006 10:35 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
никога и никъде трите точки не идват сами...ако подходим по този начин ще отнесем няколко гола и ще се свърши. Лично аз се надявам на 6 точки до края на сезона....
не твърдя, че сме кой знае какво...даже сме слаби, но само си представете ако не бяха глупавите загуби от "Спартак" и особено в къщи от Рилецо...с 25 точки щяхме да сме точно зад Латекса...а те в момента са трагични....наистина не ни превъзхождат с нищо. За съжаление обаче и тази година беше пропиляна...сега ще ни е много трудно да задържим позициите си защото Локо Пд ще се пробудят....Черно море, Вихрен, Берое и Бела също имат стабилни отбори....
яд ме е не за друго, а че щеше да ни е по-интерено и напрегнато сега ако бяхме само на 2 точки от четвъртия....не че щяхме да спечелим мястото де ама....

нямам амбиции нито си мисля, че можем да стопим разликата, но ще спра да се надявам чак след края на сезона!!!

Вто Ное 14, 2006 11:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе тия ще ги биеми :D или поне се надявам :?

Вто Ное 14, 2006 11:39 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
25 точки са супер, ще сме само на 5 (максимум 6) от Литекс. Проблемът е, че през пролетта гостуваме и на Литекс и на Локомотив, а там по традиция губим, трябват ни сериозни попълнения през зимата, нещо, в което изобщо не вярвам, за да преодолеем негативната традиция. "Спартак" загубиха първи домакински точки чак сега, така че това може да ни е известно успокоение, че там всички губят, гадният ни мач беше с Рилецо, но наличието на такива мачове в нашето първенство за мен означават, че нивото се вдига, защото слабите могат да бият силните, дори и на техен терен, нещо традиционно за силните първенства (Реал-Селта, Байерн-Хановер, Вердер-Борусия...)
Дано Тошко да продължи с тази игра, това е най-важното. Формата на Симонович също е барометър (все пак той е вкарвал гол на Ливърпул и то не какъв да е), а ако и Петров престане с цирковете и покаже, на какво е способен във футболно отношение нищо чудно с една добра серия да вземем и медал. По-миналата година Локото изоставаше с толкова точки от нас, а накрая, ако не им бяха взели три точки щяха да ни изпреварят, защо да не стане обратното този път!
Вярвам в тези 25 точки и в края на краищата това ще бъде един чудесен резултат за нас, особено след всички мизерии, които преживяхме преди два месеца.

Вто Ное 14, 2006 12:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не знам,но на мен това гостуване не ми вдъхва доверие ... в смисъл,имам лошо предчувствие.
Вярно е ,че играем все по-добре,но на Армията "Марек" показа,че има сили за нещо повече от боксова круша.Дано да победим и Колев да вкара :)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Ное 14, 2006 1:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трудно гостуване , дано не ги подценим , яка защита и Тодор напред да ги мачка и взимаме 3те точки 8)

The Rise of the poisoned Youth

Вто Ное 14, 2006 3:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен мача няма да бъде лесен, имам някакво предчувствие, че до последната минута няма да се знае кой ще е победителя.... разбира се обаче очаквам, дори минимална победа, с което да затвърдим страхотното си представяне в последния месец!!! :) Успех на белите и още веднъж айде всички в Дупница да подкрепяче отбора! :) :) :)

Вто Ное 14, 2006 9:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"Левски" - Локо Сф. (Станислав Тодоров)
Родопа - ЦСКА (Цветан Георгиев)
Черно море - "Спартак" (Стоян Алескиев)
Локо (Пд) - Литекс (Николай Йорданов)
Славия - "Марек" (Антон Генов)
Беласица - Рилски спортист (Кольо Данев)
Черноморец - Берое (Ангел Бекяров)
Вихрен - "Ботев" (Пд) (Ахмед Ахмед)

Вто Ное 14, 2006 9:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
"Марек" може и да нямат пари на имат нелош отбор.Мачът въобще няма да е лесен.Нашите обаче са във възход и мачът трябва да се вземе.Тодор Колев има лични сметки за уреждане в Дупница и сега има идеална възможност за това.

Сря Ное 15, 2006 8:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добре,че Генов е съдия ! :)

САМО СЛАВИЯ!

Сря Ное 15, 2006 4:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща