Автор |
Съобщение |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
 Ал. Шаламанов
"бялата" легенда Александър Шаламанов
топспорт
много ми хареса това
Много често се злоупотребява с понятието легенда. Но когато стане въпрос за Александър Шаламанов, дори може да се добави "бялата" легенда.
Пет Яну 12, 2007 10:22 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Надявам се да не звучи пресилено, но Шами не е легенда той е
просто СЛАВИЯ 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Яну 12, 2007 11:02 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Шаламанов е велик!!!!!!За пореден път го доказва!!!!Жалко само,че в началото на 80те години генералите от ГУСВ са му попречили да стане старши-треньор на отбора.Убеден съм,че след велик играч щеше да стане и велик треньор.
|
Пет Яну 12, 2007 11:32 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
легенда е, в това спор няма, той е един от малкото останали които олицетворяват прословутия славистки дух, спомням си преди едно заминаване в чужбина( жени баскетбол) , рейсовете бяха спрели пред стадиона и шами беше там, помолих го да се снимам с него той отказа, и други го помолиха и на тях отказа, такава скромност направо плаши, аз дори имам едно знаме антика на шаламанов което съм реставрирал, снимал съм го дори но не знам как да кача снимктата за до го видите, знамето е много старо останало от периода 1965- 1970, ако някой иска да ми даде мейла си ще му пратя снимката, нека той да я качи!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Яну 12, 2007 3:23 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
resavsky@abv.bg - пращай jordas
|
Пет Яну 12, 2007 3:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Шами е легенда от международен калибър. Като се има предвид, че е бил защитник (пост, който не се отразява добре на популярността) , а е толкова ценен от хората, можете да си представите за какво става въпрос.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Яну 12, 2007 3:38 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
123 написа: resavsky@abv.bg - пращай jordas
пратих я!
www.zone1913.com
|
Пет Яну 12, 2007 3:45 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Ето това е добър материал - поздравления на автора. Шами е не само велик славист, ами и спомен от една епоха, когато футболът е бил много по-романтичен, много по-истински. Футболистите са били на първо място спортисти, а не манекени, бизнесмени, чалга звезди и т.н.т. Има нужда от повече такива статии за някогашните легенди, отколкото от интервюта с разни пишлемета.
|
Пет Яну 12, 2007 7:06 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
jordas написа: легенда е, в това спор няма, той е един от малкото останали които олицетворяват прословутия славистки дух, спомням си преди едно заминаване в чужбина( жени баскетбол) , рейсовете бяха спрели пред стадиона и шами беше там, помолих го да се снимам с него той отказа, и други го помолиха и на тях отказа, такава скромност направо плаши, аз дори имам едно знаме антика на шаламанов което съм реставрирал, снимал съм го дори но не знам как да кача снимктата за до го видите, знамето е много старо останало от периода 1965- 1970, ако някой иска да ми даде мейла си ще му пратя снимката, нека той да я качи!
За това знаме съм чувал , че е било направено от пернишки фенове , който не са пропускали мачове на отбора (ако не се лъжа)...
Ако е възможно ми прати и на мене снимка dimodbg@abv.bg
Мерси предварително 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Яну 12, 2007 7:18 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
White Power написа: jordas написа: легенда е, в това спор няма, той е един от малкото останали които олицетворяват прословутия славистки дух, спомням си преди едно заминаване в чужбина( жени баскетбол) , рейсовете бяха спрели пред стадиона и шами беше там, помолих го да се снимам с него той отказа, и други го помолиха и на тях отказа, такава скромност направо плаши, аз дори имам едно знаме антика на шаламанов което съм реставрирал, снимал съм го дори но не знам как да кача снимктата за до го видите, знамето е много старо останало от периода 1965- 1970, ако някой иска да ми даде мейла си ще му пратя снимката, нека той да я качи! За това знаме съм чувал , че е било направено от пернишки фенове , който не са пропускали мачове на отбора (ако не се лъжа)... Ако е възможно ми прати и на мене снимка dimodbg@abv.bgМерси предварително 
 пращам ти и на тебе, а знамето го намерих в много лошо състояние на покрива в къщата на баба ми в изток:)
www.zone1913.com
|
Пет Яну 12, 2007 7:35 pm |
|
 |
|