Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Мнението ви за втория полусезон
Автор |
Съобщение |
voki
Луд за връзване
|
 Мнението ви за втория полусезон
кой отбори според вас ще са на първите 6 позиции в края на сезона?
Пон Фев 26, 2007 2:28 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
1. ""Левски""
2. ЦСКА
3. Литекс
4. Локомотив София
5. СЛАВИЯ
6. Черно море
_________________ 1913
|
Пон Фев 26, 2007 4:22 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
1. ЦСКА
2. "Левски"
3. Литекс
4. Локомотив София
5. СЛАВИЯ
6. Локомотив Пловдиф
Пон Фев 26, 2007 4:58 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Малко оптимизъм, примесен с анти-реализъм:
1. ""Левски""
2. ЦСКА
3. "Локомотив" (София)
4. "СЛАВИЯ"
5. "Литекс"
6. "Черно море"
|
Пон Фев 26, 2007 5:00 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
1.Цска
2."Левски"
3.Литекс
4.Локомотив София
5.СЛАВИЯ СОФИЯ
6.Черно Море
Пон Фев 26, 2007 5:38 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
И аз мисля че е време да преебеме литекс.2-3 пъти есента бяхме пред тях а накрая те ни минаваха.И за купата ни цакаха.време е за разплата 
|
Пон Фев 26, 2007 6:06 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
За първи път от много време насам започваме (полу)сезон без да ни е напуснал ключов футболист. Привлякохме няколко играчи, част от които са били титуляри в клубовете си през есента. Това вдъхва някакви надежди за по - добро представяне от есента. То имаше отличен финал, но нелепите загуби на точки ми вгорчиха малко настроението и мнението ми за първата част на шампионата е много противоречиво.
Програмата ни за пролетта е значително по - тежка. Имаме пет много трудни мача - срещу ""Левски"", ЦСКА, Литекс, Черно море и Локо Сф. Ще бъда доволен да вземем поне 3 точки, ако може да не са от един мач - това би означавало, че сме се справили достойно срещу три от петте силни съперника. Към тежките мачове причислявам и този срещу ""Ботев"", най - вече заради традициите на този отбор и неприятните тенденции в нашите гостувания в миналото.
Глобално погледнато в шестицата нещата са ясни - ""Левски"", ЦСКА, Литекс, Локо и Черно море ще бъдат там. Естествено и ние. Но кой кое място ще заеме е трудно да се отговори - ""Левски"" и ЦСКА ще се борят за титлата, бронзовите медали ще отидат или в Ловеч, или в кв. "Надежда". Ние с Черно море имаме шансове за четвъртото място, но това е като таван на моментните ни възможности и в момента не съм склонен да вярвам, че това може да стане.
Има още два отбора, които имат ресурс да се намесят в борбата за първите шест места - пловдивските ""Ботев"" и Локо.
Ясно е, че всичко в шампионата зависи в голяма степен от Славия.
Можем да вгорчим живота на всеки един от претендентите за призови места. Техните фенове вече имат навика да си броят мачовете срещу нас като сигурни победи. Дано този път масово ги опровергаем. Това може да стане единствено със сериозно отношение във всеки мач и много работа на треньорското ръководство и футболистите.
|
Пон Фев 26, 2007 6:37 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Count Vampirium написа: 1.Цска 2."Левски" 3.Литекс 4.Локомотив София 5.СЛАВИЯ СОФИЯ 6.Черно Море
Според мен, най реално е това! 
Пон Фев 26, 2007 8:25 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
При добро стечение на обстоятелствата четвърто място и финал за купата. Такава комбинация ще ни гарантира участие в евротурнирите. Има още няколко дена до началото на първенството, нека да помечтаем докато още можем.
|
Пон Фев 26, 2007 8:46 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
и аз се надявам на 4-то място и финал за купата,но доста трябва да се потрудят 
Пон Фев 26, 2007 8:57 pm |
|
 |
|