Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:29 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Да направиме ли Аматьорски футболен клуб - АФК Славия? 

Анкетата свършва на Вто Авг 17, 2010 8:20 pm
да 45%  45%  [ 23 ]
не 55%  55%  [ 28 ]
Общо гласове : 51

Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Да направиме ли Аматьорски футболен клуб - АФК Славия?
Вече не знам какво да се направи, но аз съм пред отказване?
Може би единствено бих продължил, ако тръгнеме по нов път, корено различен от този на сегашната ПФК.
Интересно ми е мнението ви?

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Май 19, 2010 8:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
НЕ, Славия е една и това е. Вярно е, че в момента е на колене, но това не е решение...все някога ще се изправи!

Сря Май 19, 2010 8:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За сега единственото адекватно решение е да се посещавата мачовете масово (идеята на C/\ABuCTA) каквото и да значи това за нас :!:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Сря Май 19, 2010 8:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не подкрепям такава идея. Славия не трябва да бъде оставана да умре в ръцете на няколко бездушни човечеца, до гроб !

Сря Май 19, 2010 8:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да! Пу за мене десно крило и номер 9 :D
А сериозно - ми що па не?!

Сря Май 19, 2010 8:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия я има много преди венци и ще я има много след него...Славия това не е само футболния отбор това е волейбола,баскетбола,бокса,борбата,хокея и още много други спортове !!!!!! И най-важното СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ :!: :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Сря Май 19, 2010 8:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
makaveli написа:
НЕ, Славия е една и това е. Вярно е, че в момента е на колене, но това не е решение...все някога ще се изправи!

Ти на това Славия ли му викаш, аз мисля че от 10-15 години само ни замазват очите.... изкарват си пари и чакат да си остойностат имотите с максимална печалба.
Гроба ни е изкопан, положени сме вътре, чакат подходящия момент за да ни закопаят живи!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Май 19, 2010 8:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
makaveli написа:

Ти на това Славия ли му викаш, аз мисля че от 10-15 години само ни замазват очите.... изкарват си пари и чакат да си остойностат имотите с максимална печалба.
Гроба ни е изкопан, положени сме вътре, чакат подходящия момент за да ни закопаят живи!

Абсолютно точно.
Може до преди 1996 г. - 50 г. да нямахме титла, но имахме отбор, с който всички се съобразяваха. Такова безвремие и упадък след тази титла няма в историята ни.
Е, бих предпочел да я нямаше тази титла, но тези хора да нямаха нищо общо със Славия.
Бих предпочел и още 50 г. без титла, но да е Славия от 60, 70, 80 те години на миналия век, когато побеждаваше всеки един отбор в България!

Сря Май 19, 2010 8:48 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Изходът е един - Маджо и Ко да продадат дружеството на някой милеещ за клуба бизнесмен с чисти доходи, чест и достойнство.
Въпросът е в това, че АД - то е кухо. В него има апортирани доста имоти, които мутрите не биха изпуснали за нищо на света, а няма кой да купи футболен отбор на такава надута цена. Трябва да се пристъпи към това - разделяне на клуба от апетитните имоти, намиране на човек, който може да пръсне няколко милиона, които в един момент биха му се върнали с чисто футболни средства. Трябва да се институционализира някакво образувание от фенове и пр, което да влогонабира и същевременно да търси такъв човек или консорциум, който при набиране на достатъчно инерция и мощ, да седне на масата на преговорите и да принуди мутрите да продават. Но не мачове, а клуба. И това трябва да стане много прозрачно, много внимателно. Щото беше правено в ""Ботев"", но виждаме къде са те сега.
С плакати, стикери и пр нищо няма да стане. И да ходим, и да не ходим на мачове - все едно за Венци. Отделянето в АФК би било пагубно.

Сря Май 19, 2010 8:56 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Изходът е един - Маджо и Ко да продадат дружеството на някой милеещ за клуба бизнесмен с чисти доходи, чест и достойнство.
Въпросът е в това, че АД - то е кухо. В него има апортирани доста имоти, които мутрите не биха изпуснали за нищо на света, а няма кой да купи футболен отбор на такава надута цена. Трябва да се пристъпи към това - разделяне на клуба от апетитните имоти, намиране на човек, който може да пръсне няколко милиона, които в един момент биха му се върнали с чисто футболни средства. Трябва да се институционализира някакво образувание от фенове и пр, което да влогонабира и същевременно да търси такъв човек или консорциум, който при набиране на достатъчно инерция и мощ, да седне на масата на преговорите и да принуди мутрите да продават. Но не мачове, а клуба. И това трябва да стане много прозрачно, много внимателно. Щото беше правено в ""Ботев"", но виждаме къде са те сега.
С плакати, стикери и пр нищо няма да стане. И да ходим, и да не ходим на мачове - все едно за Венци. Отделянето в АФК би било пагубно.

За последния ти абзац не съм съгласен , така се почва - с тези средства , не може да седим и да чакаме Венци да пукне или Месията да дойде и да ни спаси , в крайна сметка капката руши камъка не със сила , а с постоянство :wink:
Иначе всичко останало , което си написал е много смислено и звучи супер , за съжаление мутрите няма да се откажат току-така от лесните пачки , които трупат на гърба на Славия и на нас феновете :wink:

Сря Май 19, 2010 9:40 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща