Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:24 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 На прага на футболната пролет 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение На прага на футболната пролет
На прага на футболната пролет половината очакваме евротурнири, силни игри, победи. Другата половина очакват пореден провал.
Но всички трябва помним думите на Йордан Радичков, пред когото всички сме едни лилипути:

"Моята слабост към "Славия" е още от юношеските години. Харесваше ми, че отборът е облечен в бяло. Харесваше ми особената мекота и интелигентност в играта с топка. Мисля, че футболният отбор на "Славия" взе много от красотата на европейския футбол и на първо място тури рицарството в играта. Радвам се, че и досега, макар и не така често, "Славия" си спомня за рицарството в двубоя.
Във футбола, всеки има право на глас и флаг. Но като се бори за своето място в републиканската футболна "А" група, отборът на Славия не прави това със зъби и нокти, не си проправя път с лакти. Не казвам, че ние славистите сме светци, но мисля, че можем да бъдем горди с факта, че името ни остана почти непроменено. Не бива да се забрави това!
Харесва ми моят отбор, защото може да е на второ, трето място, може да е съвсем на опашката и дори да има опасност да отпадне от групата и да иде на резервната скамейка, на въпреки всичко той държи нащрек своите съперници. Всички се боят от лидерите, но лидерите се боят от Славия!
Така е било и вярвам, че така ще бъде и в бъдеще. А дали сме на първо или на последно място в таблицата, за мен не е от особено значение. Както казва апостол Павел - като тичат по игрището, всички тичат! Аз също мислено тичам с играчите, помагам им и те ми помагат. Обичам "Славия" защото ме учи да губя и като губя, да не изпадам в униние."

Сря Фев 16, 2011 9:33 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: На прага на футболната пролет
Поклон пред тези думи!

Изображение

Сря Фев 16, 2011 9:53 pm
Профил
Луд за връзване

Каквото и да кажем за Радичков, ще е малко и може би донякъде непълно. seth е прав, ние сме лилипути пред него както и пред "Славия"! Горд съм, че аз и той сме от севрозапада и от белият отбор естествено!
Само "СЛАВИЯ" :!:

Сря Фев 16, 2011 11:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Цитат:
Всички се боят от лидерите, но лидерите се боят от Славия!

Да, това може направо да го сложим като девиз на отбора ни. Разбирай не лидер, а просто средняк...
Съжалявам, много съм афектиран от новините за поредните трансферни удари на дебелия. Думите на Радичков са гениални, но това ми се набива на очи и вече като че ли в пълна сила важи за отбора ни. Разбирай средняк и нищо повече, нищо по-малко. Както каза някой брокерска агенция е това сме вече. А се бях надъхал за интересен 2ри полусезон, ама ней се... Отиваме на лагер като керван със стока за продан. По-добре да ходиме на Албена Къп, та никой да не ни виджда играчите. Еби му майката толкова ме е яд!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Чет Фев 17, 2011 1:53 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Рицарство ли - да, ама едно време ... Хора като Радичков, Георги Минчев и Борис Христов ще се обърнат в гроба, ако видят в какво ни е превърнал Дебелия тулуп :evil: :evil:
seth, явно си голям оптимист, което не е лошо, но друг освен теб не съм видял да очаква нещо, особено след поредната разпродажба на Тържище "Плод и зеленчук" а.к.а Славия :roll:

Чет Фев 17, 2011 2:05 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

MCMXIII написа:
Каквото и да кажем за Радичков, ще е малко и може би донякъде непълно. seth е прав, ние сме лилипути пред него както и пред "Славия"! Горд съм, че аз и той сме от севрозапада и от белият отбор естествено!
Само "СЛАВИЯ" :!:

Североизтока също се гордее !!!
Горе главата,момчета ! САМО СЛАВИЯ,САМО БЕЛИТЕ!!!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Чет Фев 17, 2011 8:25 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

много силно :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Чет Фев 17, 2011 9:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Айде стига сте се жалвали бе. Аман вече. Дебелия ви е виновен. Айде отидете и питайте Пеев какво предпочита. Или който и да е от играчите. Да дойде един и да каже искам да остана в Славия, а не да ме продават. Трансфера е против волята ми....няма такова нещо!!!

Чет Фев 17, 2011 9:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И защо мислиш, че е така , бе?! Щото както винаги не се борим за нищо! Ако има за какво да се борят голяма част от играчите можеше и да кажат подобно нещо. След като няма борба, а единствената им битка е да са титуляри и да бъдат продадени от брокерската агенция логично, че искат да се махнат. Жалка работа...

Чет Фев 17, 2011 11:38 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

НЕма да им стъпнем :evil:

Чет Фев 17, 2011 11:55 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща