Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Вуцомер за април
Велев 2010 ЮЛИ - 39% АВГУСТ - 12% СЕПТЕМВРИ - 22% ОКТОМВРИ - 49% НОЕМВРИ - 42% ДЕКЕМВРИ - 70% 2011 ЯНУАРИ - 77% ФЕВРУАРИ - 62% МАРТ - 43% АПРИЛ - 53% МАЙ - 19% Кушев ЮНИ - 48% ЮЛИ - 76% АВГУСТ - 60% СЕПТЕМВРИ - 35% ОКТОМВРИ - 65% НОЕМВРИ - 60% ДЕКЕМВРИ - 70% 2012 ЯНУАРИ - 75% ФЕВРУАРИ - 55% МАРТ - 41% АПРИЛ - 43% МАЙ - 19% ЮНИ - 23% ЮЛИ - 20% АВГУСТ - 14% СЕПТЕМВРИ - 35% ОКТОМВРИ - 6% НОЕМВРИ - 7% Вуцов ДЕКЕМВРИ 98% 2013 ЯНУАРИ - 90% ФЕВРУАРИ - 82% МАРТ - 91%
Най-високо 1. Вуцов, декември 2012 - 98% 2. Вуцов, март 2013 - 91% 3. Вуцов, януари 2013 - 90%
Най-ниско 1. Кушев, октомври 2012 - 6% 2. Кушев, ноември 2012 - 7% 3. Велев, август 2010 - 12%
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Апр 10, 2013 12:03 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Вуцомер за април
Аз му вярвам! Все още!
За слабите игри виня играчите! Тези, които получават шанс не се възползват и не оправдават доверието. Единствения качествен и можещ треньор в България е Херо, а той няма как да дойде в Славия. Харесвам и Пламен Марков, но и за него важи същото. Чуждестранни скараджии не искам! Предпочитам Вуцов да продължи да работи при всичките му отрицателни качества отколкото да доведем нова трупа ученици. Аман от Кушевци, Хупчевци и т.н.
Като го слушам си мисля, че няма как той да участва в уговорки. Не го виждам като послушник на Венци. Дори и да става нещо ще е зад гърба му. По-добре да има някой от който Венци да се крие или по-точно да се опитва да заобикаля отколкото този някой да е като Кушев и директно да урежда нещата!
|
Сря Апр 10, 2013 8:50 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: Аз му вярвам! Все още!
Като го слушам си мисля, че няма как той да участва в уговорки. Освен с отбора на тате...
|
Сря Апр 10, 2013 8:45 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
На мен Вуцов ми е неприятен. Болезнено прост е, нито с треньорските си задължения се справя, нито с представителните.
|
Пет Апр 12, 2013 12:07 am |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Не мисля, че е толкова прост, просто е много темпераментен и понякога си изпуска нервите, но не може да му се отрече, че е добър мотиватор, дава всичко от себе си отборът да побеждава и мисля, че изобщо не е тактически неграмотен. Нека не забравяме, че все пак е треньор на Славия от няколко месеца и няма как с вълшебна пръчка да оправи нещата. Относно представителните функции мога само да кажа, че и благодарение на него интереса към клуба е повишен, плюс това незнам дали знаете, но от хора близки до съблекалнята аз знам, че редовно говори с футболистите за това какво е Славия и каква отговорност и чест е да носиш този екип. Да, може и да им вика и понякога да ги псува, но не го ли правим и ние доста често, а и все някой трябва да ги стегне и да приключи безвремието в Славия. Така, че аз му вярвам и гласувам с да.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Вто Апр 16, 2013 10:21 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Доста НЕ-та...жалко:(((
Чудя се какво очаквате(ме)??? За 2 месеца да почнем да бием всички наред и да играем европейски футбол?? Няма как да стане. Глупав пример, но САФ е бил пред уволнение в началото на кариерата си в МЮ за слаби резултати.
Вярно е, че не може да се дава шанс до откат защото има хора като Хубчев и Кушев, които копаеха дъното и можеха да ни докарат и до Б група. Вили не ми се струва такъв! Прави грешки, пуска недоразумения, но поне се опитва да промени нещата и играем много по-сносно отколкото при Кушев. Няма как треньори като Пламен Марков да виреят в бг футбола. Тук все още няма професионализъм и играчи сменят треньори когато си поискат. Не, че и в белите футболни държави няма подобни случаи, но със сигурност не е толкова нагло и явно. Затова докато не се промени манталитета ни като цяло ни трябват такива като Вили. А кой знае, ако всичко тук стане професионално и нещата се променят към по-добро може и Вили да стане много по-уравновесен и да не му се налага да прави циркове. Защото повярвайте ми - и аз бих ги псувал по същия начин като гледам колко плачевно се представят. А имам себе си за доста по-възпитан от средното ниво. А ако си тих и културен като Пламен Марков например (страшно много го харесвам) накрая излиза, че си страхлив мишок и не можеш "да удържиш" съблекалнята, пълна с поп фолк звезди. Жалкото е, че за момента културата и интелекта не виреят по нашите заеми...
|
Вто Апр 16, 2013 11:10 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Само искам да ви припомня, че есента финиширахме със 16 точки на полусезона. Сега с Вуцов след 7 мача през пролетта сме събрали 13  Есента се мъчехме с Любимец за Купата, а сега сме на полуфинал с всички шансове да играем финал. Прогресът и подобрението са очевидни и няма как да се отрекат, което не значи разбира се, че няма какво да се желае. Вили трябва да бъде оставен начело на отбора за много време, без значение от изхода на мачовете с Берое.
|
Вто Апр 16, 2013 11:46 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
[quote="makaveli"]Доста НЕ-та...жалко:(((
Чудя се какво очаквате(ме)??? За 2 месеца да почнем да бием всички наред и да играем европейски футбол?? Няма как да стане. Глупав пример, но САФ е бил пред уволнение в началото на кариерата си в МЮ за слаби резултати.
quote]
Що да е глупав? Юнайтид 26 сезона не бяха шампиони (което във всички случай е повече от 17) и бяха се превърнали в посмешище едва ли не. Подобно нещо имаше и с Милан преди Берлускони - 19 години без титла.
Да не говорим, че Вили беше натиран преди 3 години, защото амбициите му не съвпадаха със сметките на WC...
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Вто Апр 16, 2013 12:06 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
http://gong.bg/view_article.php?article_id=340995Много истини казва: Когато един отбор като нашия, който е на осмото място и е стигнал до подобна фаза на турнира и евентуално до финал, се казва промъкване. Промъкване, защото класата на един отбор се вижда в поредица от мачовете.
|
Вто Апр 16, 2013 2:37 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Пере го съчмата, презастрахова се. Ако му проследим изказванията, доста си противоречи. Но е по-смирен и уморен в очакванията си. Разочарован съм от негови решения за селекцията, която направи през зимата. За мен той няма 51% в съставянето и.
Вто Апр 16, 2013 5:33 pm |
|
 |
|