Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 "Славия" - ""Марек""
Е, започва новото първенство. Този път не си вкарахме головете в контролите, защото ги запазихме за шампионата. Надявам се на победа и поне 1000 души публика.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 14, 2014 12:21 am |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: "Славия" - """"Марек""""
А как може отбор да носи името на организатора на атентата в църквата "Света Неделя" и всички да приемат това за нормално - не знам.
|
Пон Юли 14, 2014 12:24 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - """Марек"""
Победата изглежда напълно задължителна.Разбира се не трябва да има никакво подценяване защото "Марек" не са напълно безобидни..Доста футболисти трябва да се доказват с белия екип.Моята прогноза 3:1.
|
Пон Юли 14, 2014 9:16 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Да напълним стадиона 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Юли 14, 2014 12:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Трябва да ги ударим, все пак сме доста по-класният отбор. Дайте да ходим да гледаме звезната селекция и перлите Платини, Фонсека, Диего, Манзоро и Бургзорг 
|
Вто Юли 15, 2014 8:53 pm |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: "Славия" - """""Марек"""""
seth написа: А как може отбор да носи името на организатора на атентата в църквата "Света Неделя" и всички да приемат това за нормално - не знам. Много се дразня и аз от такива неща. Все още имаме кръстени отбори , паркове, улици на предатели, убийци и т.н. Не знам кога ще се махнат. Например в София се дразня на парк Заимов. Един генерал Владимир Заимов, който е дава информация на СССР за България. Да не говорим за Георги Михов Димитров (Геме), който е бил шпионин на САЩ. Има много много такива хора. Иначе само победа в събота.
|
Сря Юли 16, 2014 7:03 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз лично не знам почти нищо за "Марек".Ако са запазили Паргов и Кръстовчев определено не са съвсем безобидни.
|
Сря Юли 16, 2014 8:49 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Определено не правят впечатляваща селекция. Най-популярното име е Мартин Димитров от Локо, другите са от Б и В група, като изключим Близнаков от Пирин ГД и вратаря Цветковски, който има опит с "Ботев" Вр в елита. Двама от най-добрите им играчи от миналия сезон си отидоха - Димитър Георгиев е при нас, а Венци Бонев е без отбор.
|
Сря Юли 16, 2014 1:30 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Новакът в А група "Марек" 2010 (Дупница) има доста кадрови проблеми преди първата среща за новото първенство със Славия.
Еньо Кръстовчев има проблем с минискуса. Нападателят тренира с основната група, но почти сигурно няма да бъде на разположение за първите два мача.
Същото се отнася и за дефанзивния полузащитник Димитър Петков-Макето. Крум Бибишков също е с проблеми, но ще бъде на линия още за първия кръг.
|
Сря Юли 16, 2014 4:10 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Поздрави от Филибето. Славия - "Марек" 2:1. Под тепетата, обаче феновете на Локо Пд ни очакват с нетърпение. Още от сега се заканват за втория кръг щяло да имало ''Тежко Доко Доко и СЛАБИЯ пада на ДЪЛБОКО"! Така се заканиха тук под тепетата "Отбора на затвора".
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Юли 16, 2014 5:14 pm |
|
 |
|