Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 11:12 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 ВЕНЦИ ВЪН!!! 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение ВЕНЦИ ВЪН!!!
Мисля, че вече всичко сме казали и написали относно състоянието, управлението, настоящето и бъдещето. Няма никакъв смисъл да продължаваме да дискутираме едно и също, да хабим нерви без да има какъвто и да е смисъл. Едно е ясно:
СЛАВИЯ БЪДЕЩЕ С ТОЗИ ЧОВЕК НАЧЕЛО НЯМА!
Лицето Венцеслав Стефанов направи така, че за 25 години любимия на всички ни отбор да запише най-срамната част от историята си, ставайки синоним на отбор участващ в уговорени мачове, отбор който не спечели нито един мач на честта, който участва в уговорен мач на връх 100 годишния си юбилей, поругавайки паметта на стотици славни играчи, дали сърцето си за Славия, отбор изиграл последния си домакински мач пред 87 свои привърженици. Бяхме достатъчно търпеливи, даже прекалихме. Знам, че срещу мутри е много трудно да се направи каквото и да е, но ако искаме отново да го има нашият отбор, а не сегашната ВенциСлавия, трябва да не мълчим повече.
Тук бих искал да попитам: Къде е Националния Клуб на Слависта? Защо мълчи? Защо няма никаква позиция за ставащото в клуба?
Мисля, че е крайно време да се напише една декларация, която да бъде разпространена по медиите, декларация в която ясно и точно да кажем на В.С., че ние, привържениците на СЛАВИЯ желаем да напусне управлението на Славия, каквото и бъдеще да има отбора. Аз лично съм на 42 години и от 6-7 годишен съм на стадион Славия. За всичките си съзнателни години такова унижение, срам и гняв, като през последните години не съм си и представял, че може да изпитам. И изобщо не ме интересува в коя група ще играем, защото без В.С. съм сигурен, че отборът има нещо, което в момента липсва и то е БЪДЕЩЕ.
Не насилственото налагане на юноши, а оттеглянето на В.С. определя бъдещето пред клуба.
Да спрем гаврата със Славия - Венци ВЪН!!!

Пон Май 16, 2016 10:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ВЕНЦИ ВЪН!!!
Писани са десетки декларации, ползата е нулева. Аз не съм забелязал никой президент да се държи толкова нагло и безочливо и да обижда толкова много привържениците на клуба си. :wink: Но е разбираемо, след като на мач ходят по 100-200 човека. За съжаление, дори и като Венци се махне, не съм убеден, че ще има някаква разлика, трябва нов собственик, но мутрите няма да ни пуснат толкова лесно. Вървим уверено към изчезване по естествен път, а 1 път изпаднем ли, може и да не се върнем никога. Аз лично не виждам никаква надежда за нас, освен някакво чудо, ама тук чудеса рядко стават ...

Единственото, което Дебелия направи с малоумното си налагане на юноши е, че ще почнем да псуваме и да хейтваме дори и собствените си кадри. А тези момчета нямат никаква вина, че не са подготвени, че пропускат на празна врата, че подаряват топката на съперника и ни зашиват 5 гола. :roll: Просто толкова си могат, а насила хубост не става, не виждам какво позитивно за развитието им е да ги пускат титуляри, а съперниците ни да ги бият като тъпан.

Пон Май 16, 2016 10:26 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Десетки декларации, но нито една директно адресирана до В.С. от НКС, да се изброят всичките "ползи" от управлението му. И да му се налага да коментира пред медиите не къде да играе ЦСКА и кой е играл полегнала е Тодора, а защо феновете на Славия желаят да се оттегли от Славия. Досега негативните декларации бяха от Boys Sofiа и други такива, но е друго да бъде от НКС. Естествено само с декларации няма да стане, но трябва да се почне от някъде, а след това да се продължи във всеки един домакински мач. Ако обичаме отбора си трябва да сме смели и да не спираме с призивите за оставка на В.С. Естествено за тази цел трябва да сме на стадиона и колкото сме повече, толкова по лесно ще бъде да се противопоставим. Няма как да стане само с писане във форума. Нека след всеки домакински мач сме 100-200 човека пред сектор А и да упражним натиск. За Венци е най-добре да няма никой на стадиона, да няма кой да го освирква и псува. Въпроса е дали ние искаме това.

Пон Май 16, 2016 10:41 pm
Профил
Модератор
Аватар

Дебалата свиня пак говори , ако някой е дал 1 лев за Славия и т.н . Ти какво си дал ,плондир? Продава мачове и пере пари ?!? Всичко прибира,а 1 стотинка не дава. Само прибира! Нищо хубаво не го чака този отбор .
Наистина си мисля ,че е по-добре да ни закриват и да се приключва с тази мъка

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Май 16, 2016 11:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Напълно съм съгласен с рони -но лошото е ,че мутрите искат земята която общината апортира в клуба и няма да се откажат лесно нито пък декларации ще ги трогнат.........истината е ,че единствената надежда е да ни продадът с стадиона за да се отърве Славия от тях а до тогава дали ще ни има..........

Вто Май 17, 2016 9:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов за феновете на Славия: Изроди прости!

Ей квазимодо спри да обиждаш...погледни се в огледалото и си чуй малоумните приказки след всеки мач...
А що се отнася до момчетата, които плачели в съблекалнята, ТИ тъпако ги докара до това положение...как играеха първия полусезон и как като довлече тоя пълен некадърник Тарханов !!!!
Продажник, ТИ предаде тези момчета с безкрайните си далавери !!!!
Така че, замълчи празноглавецо !!!

Сря Май 18, 2016 8:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Пълното изказване на отвратителния тумбак
С плач в съблекалнята е приключил двубоят на Славия с Лудогорец, в който новият-стар шампион на България победи категорично най-стария столичен клуб с 5:0. Част от футболистите на "белите" не са понесли обидите и псувните на феновете.

"Стана ми ужасно болно, когато влязох в съблекалнята и видях тези млади момчета да плачат. Болеше ги заради тази сган, която ги обиждаше. Да, Стефан Велков и Янис Карабельов сбъркаха и оттам се обърна мачът. Тези идиоти обаче трябва да разберат, че трябва да се даде време и шанс на талантите", заяви босът на Славия пред вестник "7 дни спорт".

Стефанов не скри разочарованието си от негативното отношение на привържениците към младите, което се превръща в тенденция.

"Това са някакви изроди, щом си позволяват да освиркват собствените си деца. Сега разбирам колко страшно е да си прост, но какво да направим - така са ги създали, така са се родили и така са възпитани. Тези гадове толкова ли са просто? Не мога да разбера - предрусани ли са, или са хванати от гората. Имах чувството, че ако бяха дошли от джунглите на Амазонка, нямаше да са такива простаци", завърши бесният Венци.

Сря Май 18, 2016 8:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Няма друг по нагъл човек от тоя толуп -20 години пълна мизерия и унищожение при него -предостави ни се уникален шанс да се класираме за турнирите -да има импулс някакъв а изрода изгони единствения читав треньор дето сме имали в последните години -замени го с някакъв нясен субект от Сибир -прави си пълна гавра с малкото останали привърженици и ги обижда нагло-аз мисля че,не трябва да се стъпва на стадиона докато тоя боклук е президент-ясно е че това не е нашата СлавияМахай се Дебел Дебил -по добре ще сме в Б или В група без тея мутри гадни.........

Сря Май 18, 2016 9:06 am
Профил
Администратор
Аватар

Здравейте, г-н Стефанов. Започвам право в десетката. Слушам и ви гледам от няколко години. Търпях, стисках зъби, но накрая не издържах. Не ви ли е срам да си изтривате ръцете с нас, феновете на Славия. С хората, които обичаме белия отбор от „Овча Купел” до края на света. С какво основание ще наричате идиоти тези, които милеят за тима и които чакат най-после една мечта да се сбъдне. И тази мечта не се сбъдва заради вас, г-н Стефанов.

Тази година се навършват 20 години на две събития. Едното е радостно, а другото е тъжно. Радостна е годишнината от дубъла, който постигнахме – шампионска титла и купата на България. Тъжното е, че вече 20 лета Славия не участва в европейските клубни турнири. А това е голямата мечта на запалянковците – да видят своя отбор в Европа. Славия не е там, ЗАЩОТО ВИЕ НЕ ИСКАТЕ. Но понеже сте хитрец от класа, знаете как да се прикриете и винаги се оправдавате с някого. Я с футболистите, я с треньорите, я с феновете. Измествате, г-н Стефанов, епицентъра на проблема. Епицентърът сте вие и тия над вас.

Истината е, че нямате пари за Европа. Истината е, че не вие, а някой друг определя бюджета на Славия. Как ще го определяте вие – какъв ви е бизнесът? Голям и печеливш ли е, че нещо не се сещам. Истинският собственик е друг. Всички знаем кой е. Живее в чужбина. Той не дава пари, а и вие не го притискате да даде. Ако наистина сте сериозен човек, ако наистина обичате Славия, няма ли да направите и невъзможното да се осигурят средства за поне едно, повтарям – поне едно участие в евротурнирите. Ще кажете – ама защо да ходим там, след като ще се провалим още в първия кръг. Ако това ви е логиката, който тогава е идиот – фенът или вие?

Имате добро дар слово, но лафовете ви вече са изтъркани. Вече не вървят. Плоски са, г-н Стефанов.

Бих искал да ви попитам и друго. Чиста ли е съвестта ви за някои мачове на отбора. Последният пример е предпоследната домакинска загуба от Пирин. Знам, че ще успеете да се измъкнете от подобни въпроси. Вие сте го правили неведнъж, тъй като това не е първият случай, в който има съмнения за задкулисна игра на терена. От която, дано не е така, вие и хората около вас печелят.

От 1996 година до днес, г-н Стефанов, Славия не е пораснала. Пораснал е само коремът ви. Да сте жив и здрав...
Инженер СТОИМЕН ГЕОРГИЕВ

http://www.blitz.bg/sport/komentar/g-n- ... 22033.html

Сря Май 18, 2016 11:01 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Много е нагъл!Сега феновете са му виновни.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Май 18, 2016 11:20 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща