Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 4:31 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 СЛАВИЯ- ВИДИМА "Раковски" 

След резила в първите 2 кръга, колко публика очаквате да има?
Анкетата свършва на Съб Мар 12, 2005 10:37 pm
под 500 77%  77%  [ 17 ]
500-1000 23%  23%  [ 5 ]
над 1000 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 22

СЛАВИЯ- ВИДИМА "Раковски" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение СЛАВИЯ- ВИДИМА "Раковски"
Не спечелим ли следващите 3 мача, отново ще дискутираме трябва ли този път да се включим в Интертото в очакване на следващия шампионат, за който програмата отново ще бъде трудна, отново няма да имаме селекция, отново ще възлагаме надежди чудото да стане... Ей така- от самосебе си. Ще си дискутираме тук за вестници, знамена, тъпани и отново ще се абстрахираме от мачовете през пролетта. Нали така се случва всяка година? Дали и тази ще е така? Много зависи от следващите три мача- Видима, Несебър и Литекс ако не можем да бием.... То по- добре да си седим тук, да не ставаме ЗА СМЯХ и по Европата....
Всъщност... Какво очаквате от този мач със севлиевци?

Съб Мар 05, 2005 10:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Какво да ти кажа приятелю.... положението си е ебало майката......
Има точно два варианта:

1-ви. Утрепваме ги от бой и замазваме пложението (уж) , от щаба почват да се ръсат похвали за това колко сме добри и как само късмета ни е попречил да бием в дербитата..... Венци казва пред журналисти.... " все пак ще играем в уефа :? и допълва че феновете на Славия са наркомани и някой им плаща за да викат против отбора"

2-ри Мъката продължава.... мъчим се цял мач с/у севлиевци и измакваме някоя и друга точка...... или падаме!?!?! Сменя се треньора Венци казва пред пресата че едва ли не ще доведе Капело и че Славия вече ще мачка наред .... всички критики насочва към Джамбазки......и към лошия терен :P и така си продължаваме да кретаме...а на мен ми избиват чевиите и или свиткам прасето 8) или се метам от 5 етаж дотам....

Други реални варианти невиждам!!!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Мар 05, 2005 10:50 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
stefan написа:
Какво да ти кажа приятелю.... положението си е ебало майката......
Има точно два варианта:

1-ви. Утрепваме ги от бой и замазваме пложението (уж) , от щаба почват да се ръсат похвали за това колко сме добри и как само късмета ни е попречил да бием в дербитата..... Венци казва пред журналисти.... " все пак ще играем в уефа :? и допълва че феновете на Славия са наркомани и някой им плаща за да викат против отбора"

2-ри Мъката продължава.... мъчим се цял мач с/у севлиевци и измакваме някоя и друга точка...... или падаме!?!?! Сменя се треньора Венци казва пред пресата че едва ли не ще доведе Капело и че Славия вече ще мачка наред .... всички критики насочва към Джамбазки......и към лошия терен :P и така си продължаваме да кретаме...а на мен ми избиват чевиите и или свиткам прасето 8) или се метам от 5 етаж дотам....

Други реални варианти невиждам!!!!!

ABSOLIUTNO SUM SUGLASEN S TEB!!!

Нед Мар 06, 2005 3:20 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Аз очаквам мъчна победа с 1-0 пред 600 зрители. Инак смятам, че ще успеем да вземем третото място, въпреки осемте точки разлика.

Нед Мар 06, 2005 4:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Popeto написа:
Аз очаквам мъчна победа с 1-0 пред 600 зрители. Инак смятам, че ще успеем да вземем третото място, въпреки осемте точки разлика.
Склонен съм да се съглася.Литекс не са отбора, които очаквах,за майните да не говорим поне за тях съм сигурен, че ще ги бием.Остава в другите мачове да не падаме ...ДАЙ БОЖЕ ...

Нед Мар 06, 2005 4:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Be niama da padnem be! Ne sme chak tolkova zle vse pak. Malko povache optimizam :)

Нед Мар 06, 2005 8:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Popeto написа:

Pi4 ako nz-e6 na 90% 4-toto mqsto sa6to 6te dava Uefa zavisi ot kupata ! Ina4e 3-to mqsto perfekno , taka 6te ni davat posledniq krag medalite :D

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Мар 07, 2005 11:07 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А ако питате мен, най- добре ще е Пирин1922 или някой друг малък отбор да вземе купата или поне да стигне до финала, а нашите ако не успеят да се стегнат и да наваксат 8те точки от пловдивските буфери и не заемат третото място, хич и да не се класират за евротурнирите. Едно е да се връщаш като посран от Борисовата градина, друго от Азербайджан, Молдова, Грузия или не дай Боже от Малта, Фарьорските острови или Исландия. С тая куца игра всеки отбор от цитираните страни ще ни разпори в евротурнирите. А ние ще си развалим летните отпуски и ще се овътрим с по 300-400 лв., за да гледаме тия смешковци как разхождат бялата фланелка... Или подобряват играта, взимат бронза и се класират като хората, или да си стоят тука да не се излагаме. Бих препоръчал на Венци, ако сме четвърти и придобием право на участие- да се откажем като от Интертото. Поне ще спаси малкото достойнство, което е останало на ПФК Славия.

Пон Мар 07, 2005 7:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Macha s nevidima e malko kofti shtoto vremeto sigorno pak shte e skapano,igrachite shte sa malko s padnato samochustvie,i publikata shte e malko.Predpolagam neshto ot roda na 1-0 ili v nai-loshiq sluchai 0-0 ili nai-loshtoto 0-1 :(

Пон Мар 07, 2005 10:21 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Доколкото разбрах мача е в петък по пладне! Аз например съм на работа! Как ще ида да го гледам- не знам, дано успея да се чупирам..... Тия хора от БФС умишлено ли искат да разкарат публиката от стадионите? А тия в ръководството къде блеят при съставянето на програмата? И защо не направят постъпки да бъде променена? Най- добре да играят в сряда нощеска- хем няма да има публика, хем Владимиров може И да нацели вратата в тъмницата, ако не го хванат....

Вто Мар 08, 2005 11:43 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща