Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 2:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Правилен ход ли беше да освободят Петров? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз съм фен на Армандо и смятам, че той още не е показал пълните си възможности. Не забравяйте, че и в ""Ботев"", и в Дупница той беше любимец на публиката. Емил така и така пак пак щеше да стои да скамейката и съвсем щеше да излезе от форма. В мача с Швеция за ЕП-младежи той пусна два леки гола - все от липса на игрова практика. Сега разполагаме с двама опитни и равностойни вратари, а при нужда можем да си набавим някой юноша. Но да държим младежки национал цял сезон на пейката е направо престъпление!

Съб Юли 09, 2005 7:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Петър Дяков написа:
Аз съм фен на Армандо и смятам, че той още не е показал пълните си възможности. Не забравяйте, че и в ""Ботев"", и в Дупница той беше любимец на публиката. Емил така и така пак пак щеше да стои да скамейката и съвсем щеше да излезе от форма. В мача с Швеция за ЕП-младежи той пусна два леки гола - все от липса на игрова практика. Сега разполагаме с двама опитни и равностойни вратари, а при нужда можем да си набавим някой юноша. Но да държим младежки национал цял сезон на пейката е направо престъпление!

Absolutno si prav! Obache spored men Slavcho e po-dobur ot Armando, ama v segashnata situacia tova e malko vapros na gledna tochka kato che li. :wink:

Съб Юли 09, 2005 3:36 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
В този отбор ми се струва че всичко се прави на пук на логиката, правилата и желанието на феновете. (примери да не давам много са, и всички ги знаете)

Който Славия мрази
под нас да лази

Нед Юли 10, 2005 11:57 pm
Профил ICQ WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Славчо Тошев е мн добър вратар, но направи много фрапиращи грешки през пролетта. И Амбарцумян и той редуват силни със слаби мачове...Петров и той направи някои фатални грешки в малкото мачове в които игра- сега се сещам за мача с Етър за купата.... Да се надяваме, че вратарят няма да се окаже проблемен пост през сезона.

Вто Юли 12, 2005 11:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ako vidite tretia gol na Spartak...napravo da plachaesh li da se smeesh li..

Сря Юли 13, 2005 1:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЕМКАТА Е СТРАХОТЕН ВРАТАР И С МАЛКО ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ МОЖЕ И НАЦИОНАЛ ДА СТАНЕ ОПРЕДЕЛЕНО Е ПО-ДОБЪР И ОТ АРМАНДО И ОТ ДВАМАТА СЕГАШНИ НАЦИОНАЛИ :twisted:

Съб Юли 23, 2005 12:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
.... Да се надяваме, че вратарят няма да се окаже проблемен пост през сезона.

Според мен освен вратарския пост проблем ще са още 8-9 други поста, а също и някои резерви :D

Нед Юли 24, 2005 11:18 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2