Автор |
Съобщение |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
ronaldo написа: @Spiro И Двамата  ...@dani А Кушев да не мислиш, че много е играл ?Днес четох, че щял да идва на подотовката в Германия да си търси отбор и ако не намери щял да подпише със Славия.Ае сиктир бе ние да не сме червения кръст ? И аз мисля като теб.... Ние да не би да сме му тука като втори дом. Идва и си отива когато си иска. Или ще остава или не!! Като не може да си намери отбор сега какво!? Аз не искам да се връща мина му вече времето
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Съб Юни 25, 2005 12:30 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Belia_Fen mnogo gotin avatar imash 
|
Съб Юни 25, 2005 3:08 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Ако вкарва както преди- да остава. Показа в зимната подготовка, че може да бъде полезен за Славия и че пак може да влезе в смъртоносното трио Кушев- Благо- Веле. Играч от такъв тип е нужен дори само за да не отиват напразно усилията на Благо в създаването на голови положения.
Това за Червения Кръст е вярно, но само отчасти. Кушев като свободен агент не беше длъжен да идва първо в Славия през зимата, но го направи. Даде шанс на ръководството да го привлече при добри условия. Те не сметнаха за нужно да дават пари и резонно си тръгна- всеки работи за пари. Сега ако дойде и пак вкарва трябва да намерят средства и да го задържат. Все ще излезе по- евтино отколкото да взимат някой друг със съмнителни и недоказани качества.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юни 26, 2005 1:25 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Jay Jay Okocha написа: Belia_Fen mnogo gotin avatar imash  Мерси
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Пон Юни 27, 2005 5:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Ситуацията около Мартин Кушев става много по- неясна с всеки изминал ден.... За какво става въпрос????? Интересът от чужбина за който непрекъснато говорят идва от руския Амкар Перм. Работата е там, че им трябва нападател и те на всяка цена са решили да е българин. Преговарят паралелно с Кушев и Чиликов. Вчера Чиликов е минал тестовете, ужким всичко е било договорено и днес изтече информация, че са се появили някакви разминавания и Амкар почти на 100% се отказва от Чиликов. Сега може би интересът към Кушев от този тим ще се засили. Всичко е много мътно и самите Кушев и Чиликов не са наясно къде ще играят от новия сезон.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юни 28, 2005 6:55 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Кушев е много добър футболист,ама става само за СЛАВИЯ,а Джоров вече си е изпял песента за СЛАВИЯ
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Юли 07, 2005 10:18 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Кушев може да остане, но само при положение, че не му се дават никакви привилегии. Да тренира с останалите и да се доказва. Ако не ще - прав му път! Аз лично мисля, че говедата ще съжаляват много за Тошко Колев.
|
Съб Юли 09, 2005 7:30 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Петър Дяков написа: Кушев може да остане, но само при положение, че не му се дават никакви привилегии. Да тренира с останалите и да се доказва. Ако не ще - прав му път! Аз лично мисля, че говедата ще съжаляват много за Тошко Колев.
Те обикновено съжаляват за всеки футболист, който са ни дали - като пример мога да кажа, че и Здравков и Лазаров бяха много слаби и не ставаха за "Левски", а то какво се получи......
|
Съб Юли 09, 2005 1:52 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Славия разгроми с 4:0 плевенския Белите орли в приятелски мач.
Резултатът за най-стария столичен клуб откри Асен Караславов след центриране в наказателното поле. Въпреки превъзходството на тима от "Овча купел" до края на първото полувреме нямаше нито едно попадение.
След почивката треньорът на Славия Петър Хубчев пусна изцяло нова единадесеторка, която бе значително по-резултатна. Вторият гол, минути след почивката, бе дело на дошлия на проби италианец с германски паспорт Балдо де Григорио.
Македонецът Даниел Гьошевски отбеляза третото попадение, а точка на спора сложи юношата на "белите" Мартин Стефанов.
Състав на Славия:
Амбарцумян, Караславов, Вълканов, Харизанов, Сперанца, Танев, Стойков, Керчев, Бл. Георгиев, Кушев, Колев (Тошев, Де Григорио, Гьошевски, Д. Стефанов, Мечечиев, Кюмюрджиев, Костенски, М. Стефанов, Воденичаров, Трифонов)
E, iavno Kushev otnovo e s nas ... za sega
Съб Юли 09, 2005 11:29 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Кушев беше от футболистите които най-много уважавах едно време и ме беше яд че го не викат в националния, но от както отиде в Русия се провали и играта му зе да не върви и сега като ronaldo написа: ние да не сме червения кръст ? ако никъде го не вземат, айде тука, все едно мястото му се пази до живот, избяга зимата в последния момент в Литекс и сега като го изгониха аре пак тук, тук да но на трибуните!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Нед Юли 10, 2005 11:51 pm |
|
 |
|