Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 4:41 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 КАПИТАНЪТ РЕЧЕ: 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Az niama kakvo da te ubejdavam , zashtoto ti iavno si si ubeden che Blago ne iska da igrae tuk i che e mazno manekenche i t.n. Mislia che argumentite za koito govorish az sum gi izlojil. Blago beshe EDINSTVENIA koito se razdavashe na 100% vuv vseki mach na Slavia i ako ti tova si go zabravil dosta burzo tova si e tvoi problem! Toi EDINSTVEn se poklaniashe na publikata , EDINSTVEN y blagodareshe i toi EDINSTVEN ot Slavia i v tova interview ia vzlima pod vnimanie! Eto ti argumenti , a ti kato iskash da si si hater budi , no da nenavijdash edinstvenia igrach na Slavia, koito se razdava i e chist slavist v surceto si , togava ne znam koi ot segashnia ni otbor vobshte ti haresva daje.Osven tova sravnenie mejdu Gerard i Blago vobshte ne moje da stava zashtoto spored men 1vo kakto ti kaza Blago ima povache akul , 2ro e mnogo po surcat i silen harakter ot Gerard. Toi kazal che shte napuska zashtoto si mislel che treniara i rukovodstvoto povache ne go iskali. E kaji mi za kakuv sopol stava na vapros - Stivi G, haha !

Съб Юли 09, 2005 3:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гледай сега какъв ме изкарваш. Нито съм хейтър нито искам да мразя някой. Ок, покланя се, уважава публиката ама е нормално да иска да излезе да играе някъде другаде. Това, че е славист по душа и иска да си играе тука е супер наивно и не можеш да убедиш никого в това. А не можеш да ме убедиш, че ако му предложат да играе в Цска или "Левски" ще им откаже защото е славист. Това е било преди 30 години, сега всеки си гледа джобчето и като му предложат пачка казва аз съм професионалист и отивам там!!!!Не отричам, че той се радаваше н ай-много и той изнесе 5тото място, но то и нямаше друг.......освен това ме дразни, че някои хора много б ързо забравят - кога викаха, че е скапан манекен и лайнар, кого започнаха да го защитават (не визирам нито теб, нито Божо!).....просто истината е това - тъй като има повече акъл в главата не си затваря вратичката щото ако нищо не се получи ще трябва пак да изграе за нас и няма да му е приятно да бъде псуван яко....прсот човека има чувство за такт....не го бъркайте с ограмната му и непреодолима любов към отбора (не отричам , че има такава, но не и в такива количества, може да има благодарснот, уважение и респект, но не и готовност да се зароби и да играе вечно при нас...!!!!

Съб Юли 09, 2005 7:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Vij sega , che iska da igrae v chujbina tova e iasno i nie uvajavame tova negovo jelanie zashtoto znaem che tova putia na razvitieto mu. No za tova che iska da igrae v cska ili levski mnogo se sumniavam.Spored men ne e taka kakto si mislish. Koi idiot shte iska da igrae v levski ili cska. Te ne sa imali po-smeshni otbori prez cialoto si sushtestvuvane. Daje fenovete im si go priznavat i po dumi i po tova che te sushto kato nas spriaha da hodiat na stadiona.Taka che Blago shte sburka ako ne otida napravo v chujbina, a otide da igrae v drug BG tim kato predade bialoto si surce. A ti sam kaza, a i az se suglasih , che toi ne e glupak => niama da napravi takava glupost.

Съб Юли 09, 2005 11:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
.......освен това ме дразни, че някои хора много б ързо забравят - кога викаха, че е скапан манекен и лайнар, кого започнаха да го защитават (не визирам нито теб, нито Божо!).....!!!

Факт неоспорим, за съжаление. Моята съвест е чиста. Единственият спортист на "Славия", срещу когото съм казал нещо против е Владимиров и то след двата средни пръста, които размаха срещу публиката. За мен е непонятно да се обижда кой да е играч на твоя отбор, без значение дали е във форма или не, дали има качества или не. Това са проблеми на треньорите и мениджърите.

Нед Юли 10, 2005 2:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Mдааааа това е положението. Колкото и да не ми се иска да го кажа това за бялото сърце на Благо ми звучи много невероятно. Не се сърди, че го казвам, но така си мисля. Ако има възможност би отишъл в Цска!!Ето сега казаха, че са подновили интереса си към него и пак започват преговори.....а не ми се и вярва, че Благо ще каже НЕ!!!Просто не ми се вярва. Първо защото всички искат в Цска и "Левски", второ защото ако откаже може сам да си навреде (по много начини....примерно като му кажат ае са като знаеш много нема да играеш в националния....)....има страшно много варианти, но за жалост Благо да остане само защото е славист и не иска да играе другаде го поставям на последно място....не че го мразя или не знам си кво просто това е реалността....всички вече излизат с изтърканата фраза - "за съм професионалист". Отминаха времената ког ато Славия и Цска или "Левски" играеха пред 30 000 човека, които седяха с шалчетата си един до друг, а футболистите накрая получаваха по 2 бири и 2 кебапчета....

Пон Юли 11, 2005 6:55 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Да, но при този дълготраен интерес, който го има към него от ЦСКА (вече три години се водят преговори всеки месец между ръководствата) чест му прави, че не мрънка на Венци да го пуска. Ако беше почнал да мрънкьоти и да се лигави, досега 100 пъти да го бяха трансферирали. Това ако беше Нанков, Бачев, Чилибонов, Кушев или някой друг вече да е преминал 100 пъти в чорбата. Чест прави и на Чавдар, че устоя до край на изкушенията на "грандовете". Оттук нататък как ще се развият нещата с Благо никой не знае, но аз смятам, че поне есенният полусезон ще изиграе за нас, а после ще отиде в чужбина.

Пон Юли 11, 2005 9:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ринг ТВ: ЦСКА взима Благой Георгиев под наем за 1 година

София. Националът Благой Георгиев ще бъде преотстъпен от Славия на ЦСКА за 1 година, съобщи "Ринг ТВ". Халфът нямал конкретни оферти от чужбина и затова отивал под наем при шампионите. Информацията засега не е потвърдена официално от ръководствата на двата клуба. :cry:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Юли 11, 2005 9:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Десният халф на Славия и почти несменяем титуляр в националния отбор Благой Георгиев ще играе в ЦСКА под наем в следващата една година, съобщи телевизия "Ринг ТВ".

Ръководствата на двата клуба са се споразумяли за сделката, след като "белите" не са получили конкретна оферта от чужбина за своя играч.

Предполага се, че при добро представяне в евротурнирите с червения екип, Благо ще бъде продаден по-лесно извън България.

Тази информация обаче, не е потвърдена официално от нито един от двата клуба, а наставникът на Славия Петър Хубчев отказа да коментира въпроса след контролата на "белите" днес в Правец.

Припомняме, че миналата седмица, в интервю за вестник "Топспорт", Георгиев заяви, че е трябвало да замине на подготовка с ЦСКА за Германия, но в последния момент трансферът е пропаднал.

DA GO DUHAT VSICHKITE!!!
Inache makaveli v nacionalnia niama takiva. Az sum ubeden che Stoichkov si gi vika i preceniava koi shte igrai , a i ti propuskash strashno vajen moment , che pomoshtnik treniora na nacionalnia e i trenior na Slavia.

Вто Юли 12, 2005 12:54 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Преди нещо да е станало факт не заемам крайни позиции. Просто сме свидетели на поредната медийна манипулация. Чудят се какво да пишат вестниците и неадекватната работа на ПиАри-те на ПФК (а имаме ли такива въобще) и пресаташето и другите подобни лежачи и некадърници дава много благоприятна почва да се разтягат локуми на наш гръб.

Вто Юли 12, 2005 2:17 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://www.focus-sport.net/news.php?news_id=1121249656618&group_id=1&PHPSESSID=ec3b4fde14638ad28595ca2ebbe8ce81

Сря Юли 13, 2005 1:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща