Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 4:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 ИСКАМЕ СИ ПЕНАТА! (стратегия за развитие на "А" от 

Съгласни ли сте Пената да се върне?
Да, това е пътят да тръгнем напред 42%  42%  [ 10 ]
Не, сегашният модел ще даде плодове все някога 58%  58%  [ 14 ]
Общо гласове : 24

ИСКАМЕ СИ ПЕНАТА! (стратегия за развитие на "А" от 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Като треньори от Стоичков и Хубчев съм доволен, който и да беше треньор пак щяхме да загубим от Швеция, от Швеция загубихме с Димитър Пенев с 4:0, с Пламен Марков с 5:0 със Стоичков с 3:0, все още не е станало кой знае какво, от Сточков не съм доволен от това че викна в нац. отбор чужденец (Д.Силва) и от неговите изказвания*, а от Хубчев само от опавданията - понякой път е направо смешен. Знам едно ако в следващите три-четири мача отборите и на "двамата" постигнат обедителни победи почти всички критики ще бъдат забравени. И друго на всеки треньор трябва да се даде време друг е въпроса, че някой има по 20-тина дни годишно.
И понеже темата е за Д.Пенев смятан, че няма да има ефект от неговото връщане, много време е изминало от както е бил треньор и е постигнал нещо особено, за успехите му на USA'94 не трябда да се забравя и с какви футболисти разполагаше, сега такива нямя!!! (с едно две изключения), по едно време си спомням че едвам го изгониха и от ЦСКА (направиха го глаДен мениджър май). До колкото за Георги Василев нека се пробва ама и за него не съм оптимист защото "бял хляб става от бяло брашно).

Който Славия мрази
под нас да лази

Нед Сеп 25, 2005 5:03 pm
Профил ICQ WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Стоичков си свърши работата- с краха на националния отбор заличи всички шансове на опозицията на Славков. Това беше и целта на неговото и на Боби Михайлов назначения. Чрез провала на националния отбор и борбата с корупцията в нашето първенство да се види, че не стават. С този ход, както и с увеличаването на отборите в Б група Славков стана непоклатим за следващия си мандат. След конгреса на БФС това недоразумение "Стоичков- треньор на националния отбор" веднага ще бъде поправено. Поне така се надявам, защото ми се ходи в Австро-Унгария :D

Пон Сеп 26, 2005 12:53 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Ще отидеш, националния селекционер Христо Стоичков ще бъде предводител :)

Пон Сеп 26, 2005 2:06 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Може да бъде предводител на групата- да урежда хотели, тренировки и т.н. :D За треньор не става на този етап. Ако иска един ден (след натрупването на съответен опит) отново да оглави националите е добре сам да се оттегли сега. Провали ли още едни квалификации ще си съсипе всяка възможност да поеме който и било национален или клубен отбор. Аз никога не бих назначил служител с такава неуспешна трудова биография, а вярвам че и футболните шефове мислят така.

Пон Сеп 26, 2005 2:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГО ИЗГОНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ,А И ТОЙ НЯМА ДА СЕ МАХНЕ ,А ВАРИАНТИ С ХЕРО И ЕДО ИЛИ НЯКАКВИ ТАКИВА НАБЕДЕНИ ТРЕНЬОРИ Е АБСУРД , А ПО ПОВОД ЧЕ СМЕ ГУБИЛИ И ПРИ ПЕНАТА И ПРИ МАРКОВ ОТ ШВЕЦИЯ ДА ЗАГУБИХМЕ АМА ИГРАЕХМЕ ФУТБОЛ А ЩО ЛИ НЕ ВИДЯХ ТАКЪВ ПРИ ИЦО ............ :roll:

Пон Сеп 26, 2005 4:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Провали ли още едни квалификации ще си съсипе всяка възможност да поеме който и било национален или клубен отбор. Аз никога не бих назначил служител с такава неуспешна трудова биография, а вярвам че и футболните шефове мислят така.

Провали ли още едни квалификации край с това поколение.А много добре знаете какво се случва когато се прави преход в поколенията в нашия национален... :?

Пон Сеп 26, 2005 6:55 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
"Преход в поколенията" :D Оставям на страна, че смяната на поколенията и преходът в поколенията са две различни неща... Аз не виждам чак такава смяна- основното ядро футболисти в националния игра и по времето на Пламен Марков. Изключвам Чавдар Янков и Благо естествено, но вторият не е чак толкова млад в сравнение с останалите. България в момента разполага с доста по- опитни футболисти отколкото преди година и половина. Имаме играчи в четирите големи първенства, клубовете ни постигат някакви, но все пак успехи в Европа. Всичко това е показателно за подобреното им качество като цяло. Това обаче не се отразява по никакъв начин на качеството на игра на националите.

Пон Сеп 26, 2005 7:41 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЕЕЕЕЕ грешка просто така се изразих! :)
Добре то е ясно че трупат опит и стават по-добри. Ама представи си че опропастим и другите квалификации за Еврото. И след това след колко години ще имат пак шанс за изява? 2010!!!!!!!! Успех да могат да се доказват на по 30 години за трансфери и т.н. и че ще направим нещо със залязващи футболисти. Най-добри и в пика на кариерата си ще бъдат на Евро 2008 и там е нашият шанс за нещо повече! Там задължително трябва да се класират!

Сря Сеп 28, 2005 12:24 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Точно за това съм пуснал и темата... Стоичков разполага с много по- качествен материал, а постигна плачевни резултати. Доживяхме да се радваме, когато обръщаме мачове срещу Малта и Исландия... Ако искаме да сме на Евро 2008 трябва да сменим треньора с по- качествен.

Сря Сеп 28, 2005 7:44 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Доживяхме да се радваме, когато обръщаме мачове срещу Малта и Исландия... Ако искаме да сме на Евро 2008 трябва да сменим треньора с по- качествен.

На Исладия въобще не съм се радвал и не знам някой да се е радвал на този мач. За по-качествения треньор съм напълно съгласен!

Сря Сеп 28, 2005 12:20 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща