Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ХУБЧЕВ ДА СИ ХОДИ !!!!!!!!!!!

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Сеп 18, 2005 9:33 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
dani_slavista написа: ХУБЧЕВ ДА СИ ХОДИ !!!!!!!!!!!
Що? И кой ще дойде? Във всички отбори най-важни са интересите ( естесвено не на феновете), така че и господ да е трениор ако интересите го налагат ще за губим и от Бачова махала*
* да не обиждам които и да е отбор си позволи този да си го измисля (sorri ако има такъв отбор)
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Нед Сеп 18, 2005 10:51 pm |
|
 |
stefan_1987
Напреднал
Регистриран на: Сря Апр 28, 2004 9:03 pm Мнения: 99 Местоположение: Svishtov
|
Hub4ew ne e winowen i nqma nujda da si hodi. Edinstwenite winownici sa tezi ot rykowodstwoto
_________________ samo slavia
|
Пон Сеп 19, 2005 2:55 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
В момента за уговорен мач не може и да се говори ! Хубчев трябва да си ходи аз незнам кога стана трениор той няма нито тактика за разбиване на защитата нито нищо по време на мач не им вика не може да ги мотивира се се оправдава че играчите били млади имало много време да се работи и все такива глупости ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Сеп 19, 2005 4:58 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Ако пропуски в играта на нови имена в отбора, особено на млади и сърцати като Ради Рангелов могат да бъдат извинени, защото тези играчи имат право да им се даде възможност за изява и шанс, какво да кажем за старите имена и играта в нападение?
А уж за атака имаме двама национали за мъжкия и младежкия отбор? Време е да признаем, че царя е гол - в изминалите четири домакински мача Благо играе под средното ниво за българското първенство. Приноса му в тези 4 мача към останалите ни играчи в нападение е мижав. Нагърбва се с почти с всеки пряк свободен удар пред вратата на противника, но ефективността му е малка. Не е ли време да се даде възможност и на друг изпълнител на статични положения - винаги е имало и други такива в отбора освен Благо.
Митко Рангелов играе поне три пъти по-добре в сравнение с миналото първенство. Но явно на фона на продукцията на играчите и нападателите на Вихрен и това вече не е достатъчно. Митко доста ситуации просто не ги отиграва, някакъв проблем с ориентацията и първото повеждане на топката ли има, не знам.
И ако все пак към Митко трябва още търпение, развитието на Благо направо ме притеснява.
|
Пон Сеп 19, 2005 5:50 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Всъщност аз съм на мнение (а и не само аз), че именно Благо е футболистът, който се раздава във всеки мач на "Славия". Единствен той винаги се бори до край. Отделно той е и най-добрият изпълнител на статични положения в отбора. Ето например срещу "Вихрен" изпълни чудесен пряк свеободен удар, но малко не му достигна.
В изминалите четири мача Благо единствен показва, защо е национал.
|
Пон Сеп 19, 2005 6:43 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
1. В първия мач Сперанца с хубав удар от средно разстояние реши мача след средата на второто полувреме. Защото като водехме с 1:0 след спорна дузпа в началато, изравняването на моменти висеше на косъм.
2. След центрирания на Кюмюрджиев, с добри изяви и изпълнения Колев и Рангелов вкараха двата гола срещу Локомотив.
3. Гола срещу "Марек" стана след като Колев успя да реализира подаване на Рангелов.
4. За домакинството с Вихрен не ми се говори.
На моменти ни скриваха топката.
Не става въпрос, че Благо не се раздава. Просто няма ефективност от него в нападение в тези 4 мача.
|
Пон Сеп 19, 2005 7:24 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Haide Belite,
От кога Благо е нападател?
|
Пон Сеп 19, 2005 7:41 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ето в мача с Вихрен Кюмурджиев изпълняваше повечето корнери. Имаме си и друг - Керчев , но той е сериозно контузен.Но факта е, че Благо е най-добрия изпълнител в отбора от всяка позиция и това е резултат на раздаване , тренировки и талант. Това в момента е много маловажно! Факт е също и че след червния картон срещу швеДия формата му започна да пада и в последните ни 2 срещи не е същия всераздаващ се играч. Дано скоро това да се промени защото както всички знаете той ни е много нужен.
Пон Сеп 19, 2005 7:49 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: Haide Belite, От кога Благо е нападател?
В Славия функцията на Благо е офанзивна.
Все пак в средата един Стойков ни стига с неговата дефанзивна игра....даже почва да идва малко в повече.
|
Пон Сеп 19, 2005 8:48 pm |
|
 |
|