Хубчев не става за треньор?
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Хубаво е, че мислиш така, Bodzhov_zv.
Аз още в началото призовах да му дадете време да се докаже, защото логично повечето хора бяха скептици. Така, е когато на кормилото на отбор като "Славия" идва треньор, който досега в кариерата си е бил само помощник в националния и ръководител на отбор, който е едва в четвърта (поправете ме, ако греша) дивизия на Германия. Песимизма е огромен.
Истина е, също така, че той още нищо не е постигнал. За успех можем да счетем победата му над Локо София, но дотук.
За загубата от "Вихрен" обвинявам само и единствено играчите, които демонстрираха явно безхаберие и безотоговорнот към този мач. Ама и те просто толкова си могат явно (изключквайки основните фигури). Така е, повече с тази селекция не очаквайте.
Аз съм убеден, от друга страна, че те могат да победят Литекс, "Левски" и Локо ПД на ст. Славия, стига да имат желанието и хъса, които липсваха срещу Вихрен например. Този мач трябва да им е обица на ухото, да не се повтаря.
Ще видим...
|
Пет Сеп 23, 2005 1:00 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Добре бе видяло се е че нашите играчи играят безхаберно още от края на миналия сезон! Хубчев не е направил и най-малкото усилие да ги накара да играят така всякаш от този мач зависи живота им. Единственото изключение до някъде е мача с локо сф и толкоз. От както е треньор нашите играчи играят без капка желание. Добре айде като е нов хубаво не играят както трябва. Обаче до сега трябваше да се е адаптирал и да знае на всеки какво да каже и да го накара да играе на предела на възмойностите си , било то срещу "Марек" или "Левски". А това ми мнение за него идва и от изявленията му, които слушам след всеки мач. Мънка си там нещо под носа , не бил доволен, туй онуй... Ми не ми харесва държанието му като треньор. Даже Благо в интервю каза че и той не знаел какво става и защо става така. При такова изявление на капитана на отбор е ясно че нещо куца при треньора. Прави сте за парите , но за сметка на това има пълната подкрепа на ръководството и картбланш да прави каквото иска. Просто не смятам, че за момента прави това, което трябва. От ляво Благо може да играе. В дясно ако не беше контузен - Керчев. Ето ви я схемата. Има сега зимен трансферен прозорец, има време да намери ляво крило!
Аз за момента го подкрепям и не искам смяна , но искам резултати и добро класиране на края на сезона , постигнато с добра игра. Пак повтарям , че ако не стане така да си ходи! Не сме школа за треньори!
Пет Сеп 23, 2005 1:59 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Ами, когато са им такива възможностите ( много малки и несъвместими с традициите на Славия) как да ги накара да играят? И да ги надскочат за един мач, като не могат да играят? Като не стават?
Какъвто и пълен картбланш да имаш като треньор, вържат ли ти ръцете с парични ограничения нищо не можеш да направиш. А за преквалификацията на Благо- не съм съгласен. Той и вратар може да играе, но отдясно си е неговата позиция, там е най- добър и трябва там да си играе.
Също не съм съгласен с горните недоволства, че Благо изпълнява преките свободни удари... Ами, статичните положения се изпълняват от тези играчи в халфовата линия. Ролята на нападателите е да използват възможностите от евентуални разбърквания пред вратата.Колко пъти сте видели Роналдо да изпълни пряк свободен? И кой от другите халфове на Славия смятате, че може да изпълнява фауловете по- ефективно? Ангел Стойков?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Сеп 23, 2005 3:17 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Благо няма кво да се преквалифицира. Миналия сезон полувината ако не и повече мачов той игра отляво точно защото няма кой друг да играе там. И се спреви перфектно. Преквалификация е сега като Хубчев го кара да играе плеймейкър в средата на терена , а Благо си е чисто крило. Може да играе еднакво добре и отляво, и отдясно , но сам е казвал, че отдясно се чувства най-добре.
Пет Сеп 23, 2005 3:38 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
След като той самият казва, че отдясно се чувства най- добре, тогава? Това не ти ли говори нещо? Проблемът с преквалификацията не е от вчера, логично е че игра и отляво и в центъра в последните 2 години. Хубчев го слага понякога в центъра, защото и там нямаме качествен играч. А какво ще кажете за Караславов и Вълканов? Само вратари не са били в защитата. Вълканов даже играеше на периоди като ляво крило през миналия сезон и даже вкара колкото Тролея и Рангелов- 5 гола.
Сега в Пловдив пак ще има размествания и прекроявания.
|
Пет Сеп 23, 2005 4:34 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Не, просто някои футболисти могат да играят добре на различни постове. Както Роберто Карлош - ляв бек и крило. Както Фиго - ляво и дясно крило. Има ги много такива. И сред нашите редици има такива, колкото и да е изненадващо. И за Благо ще бъде само плюс за 1 евентуален бъдещ трансфер да може да играе и на 2те позиции. Това, че казва , че предпочита дясно не значи , че не може да играе толкова добре и отляво. Защото миналия сезон го правеше толкова добре колкото и отдясно. Всеки си има любима позиция , но това не значи, че трябва да играе само на нея като може да играе също толкова добре и на друга ако трябва. Вълканов пък може да играе навсякъде в защитата. Малко са защитниците като него по света. Това само може да ни радва!
Нед Сеп 25, 2005 3:26 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
е добре де Керчев е контузен,Благо не можел да играе от ляво-еми тогава да игре някой юнуша,толкова ли са смотани че невземат някои от старша възраст 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Сеп 26, 2005 7:24 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Вижте сега спора пак отива към Благо и това къде да играе тои,какво да прави тои и тн.Аз лично съм забелязъл че Хубчев не прави много промени във стартовия състав и това според мен е грешката му.Незнам докога ще се опитва да налага тая мумия Ангел Стоиков като вижда че освен грешни пасове и тъпи отигравания нищо не прави.Малко ли резерви имаме на които не им е даван шанс да се изявят точно на неговото място?Тези футболисти : Петър Колев,Николаи Харизанов,Георги Няголов,Баладзаре Де Григорио,според мен ще се справят далеч далеч по-добре от него.Ето сега в Пловдив Янко Вълканов игра ляв защитник,централни бяха Танко Дяков и Карасловов,а отдясно беше Кюмюрджиев(на които викаме Помпата  ) и що годе в защита бяхме наи-стабилни.В нападение също трябва да се напрвят промени...Мисля че Митко Рангелов трябва да седне малко на резервната скамеика,освен красивия му гол срещу Локо Сф нищо друго същественно не е направил.Със 2 ръце гласувам на негово място да играе Димитър Воденичаров.Супер бърз и техничен нападател на които трябва да се даде шанс.
|
Пон Сеп 26, 2005 10:29 am |
|
 |
seth
Администратор
|
C/\ABuCTA написа: Не, просто някои футболисти могат да играят добре на различни постове. Както Роберто Карлош - ляв бек и крило. Както Фиго - ляво и дясно крило. Има ги много такива. И сред нашите редици има такива, колкото и да е изненадващо. И за Благо ще бъде само плюс за 1 евентуален бъдещ трансфер да може да играе и на 2те позиции. Това, че казва , че предпочита дясно не значи , че не може да играе толкова добре и отляво. Защото миналия сезон го правеше толкова добре колкото и отдясно. Всеки си има любима позиция , но това не значи, че трябва да играе само на нея като може да играе също толкова добре и на друга ако трябва. Вълканов пък може да играе навсякъде в защитата. Малко са защитниците като него по света. Това само може да ни радва!
Явно говориш за ротацията в защита и консеквентната смяна на позициите в процеса на самия мач. Аз имам предвид преквалификацията- това е като на Кишишев- халф, който в 90% от мачовете на националния играе като десен бек, Матеус- от подчертано офанзивен номер 10 с изявен вкус към атаката- през пивот, стопер и накрая либеро. То е ясно, че в ерата на посттоталния футбол по време на мач играчите не стоят като заковани на определена позиция. Казваш Фиго... Ето как Бекъм му изяде мястото, за него имаше място само отляво, там не беше ефективен и го изритаха от Реал. Аз досега не съм видял Карлуш да излезе като крило в някой мач. Играе като бек с пускане по крилата. Бек-крило. Тази схема в България я въведе Гочето в "Левски" - Цанко и Емо Кременлиев играеха по същия начин. Това не ги прави крила.
Но да се върнем към Славия... Срещу отбори като Родопа, Сусурлево и т.н. Благо може да излиза където си иска, но срещу силни отбори няма шанс отляво. Много добре осъзнава този факт и не съм го видял отляво в мачовете срещу Литекс, "Левски" и ЦСКА.
Що се отнася до Вълканов, освен отляво аз не го виждам никъде другаде. Повечето ни загуби през пролетта дойдоха от голове след негови индивидуални грешки в центъра на защитата. Когато го сложат в центъра с Карата изобщо не постига синхрон с него и почти винаги ни наказват.
|
Пон Сеп 26, 2005 12:46 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Ако пуснеш играч на различен пост от "титулярния" му значи го преквалифицираш ли? Нещо като преквалификация е това което правеше Сунес със Белами като го пускаше дясно крило, защото нямаше друг тогава. На Белами това вобще не му се понрави. Така се разбира и дали играча става да играе и на друг пост. Иначе Благо много често отива по време на мач вляво и го е правил и срещу локо пд и срещу цска и срещу всеки ако се налага. И в повечето сучаи се справя чудесно. Точно това и казвам - той може да играе и на 2те позиции, но просто предпочита да играе отдясно , защото там играл винаги. Просто като са го пробвали отляво се е оказало , че става и там да играе. За Вълканов имах предвид, че е универсален защитник. За Бекъм много грешиш защото до този сезон той играеше в средата на терена. Вчера точно по лявото крило нямаше никой освен Роберто Карлуш. Казвам , че ако се налага той има качествата ако се наложи да играе и ляво крило. Това са уникалните футболисти, които имат много качества да играят навсякъде. За Матеус не знам , може да е било заради възрастта му.
Идеята ми е , че ако не пробваш футболист на друга позиция няма да разбереш дали става и ако става не е нужно да го преквалифицираш , а ако се налага да го пускаш там.
Виж , футболист , който се нуждае от преквалификация е Тролея - дълбока резерва без да бъде консеквенто! пускан по време на мач.

Пон Сеп 26, 2005 6:50 pm |
|
 |
|