Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 5:40 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 ДОКОГА?! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Spiro написа:
Не е само Рангелов виновен за тези резултати. Трябва да се почне с треньора. Докога няма да пуска в игра онова перспективно момче от Бургас, което обичаше да вкарва на ЦСКА и "Левски" - става въпрос за Петър Колев, или онова църното Няголов, дето мяза на Бебето и има почти същата техника. Има и други кадърни момчета, които не се допускат до място в отбора... А за тактиката да не говорим - всички топки през Благо и каквото стане...
Иначе, казват Иванович се върнал и до две седмици ще е готов за игра. Но може би треньора ще прецени, че не става за Славия, знам ли... Вие как мислите

Прав си че треньора ни не дава шанс на повечето нови и млади играчи и това според мен е много грешно.А за тактиката...никога не мога да разбера със каква схема на игра излизаме :evil:

А какво си чул за завръщането на Иванович в Славия че не разбрах :?:

Пон Окт 03, 2005 1:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трябва да пуска Марто Стефанов и Митко Воденичаров :!:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Окт 03, 2005 1:42 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Jay Jay написа:
Spiro написа:
Не е само Рангелов виновен за тези резултати. Трябва да се почне с треньора. Докога няма да пуска в игра онова перспективно момче от Бургас, което обичаше да вкарва на ЦСКА и "Левски" - става въпрос за Петър Колев, или онова църното Няголов, дето мяза на Бебето и има почти същата техника. Има и други кадърни момчета, които не се допускат до място в отбора... А за тактиката да не говорим - всички топки през Благо и каквото стане...
Иначе, казват Иванович се върнал и до две седмици ще е готов за игра. Но може би треньора ще прецени, че не става за Славия, знам ли... Вие как мислите

Прав си че треньора ни не дава шанс на повечето нови и млади играчи и това според мен е много грешно.А за тактиката...никога не мога да разбера със каква схема на игра излизаме :evil:

А какво си чул за завръщането на Иванович в Славия че не разбрах :?:

Веле тренира с отбора и до 2 седмици ще играе,а също така вчера с Тото пред 4 видяхма Мечката и той каза че до 20 дена той и Веле ще играят :)

Изображение

Пон Окт 03, 2005 3:37 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Напълно съм съгласен :) Мумията вън... много дразни, бави,нищо не прави... Рангелов ... просто няма какво да коментираме .... пълен карък...

Вто Окт 04, 2005 12:15 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На Митко трябва да му се даде шанс и да поостава след тренировките да тренира удари.
Мумията вън! Няма ли поне в 1 мач да няма някой от нашия отбор , който да не ти къса нервите всеки път когато е с топката?! Преди беше Тролея , сега Мумията!
Това за Веле е супер! Дано да стане. Мечечиев е от типа футболисти в нашия отбор , който са способни да ти скъсат нервите понякога , но напоследък показва напредък. Дано след контузията да не се върне като Мечечиев от миналия сезон.

Вто Окт 04, 2005 9:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
nai nakraq dobra novina
vsi4ki trqbva da sme zad Ivanoic(vupreki 4e minaliq sezon be6e malko v sqnka i sega e poizgubilsigurno malko forma)
tova mom4e se e razdavalo ne vednuj za nas fenovete i za emblemata

Davai mom4e ubii gi!!
Ma4kai Velio

Вто Окт 04, 2005 10:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз съм против завръщането за Веле в Славия,това лято избяга от подготовката на отбора за да си търси друг и не си намери.И отново се превръщаме в червения кръс :evil:
Освен това имаме много други футболисти които играят на поста на Вели и не им се дава шанс.

Вто Окт 04, 2005 11:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да, но пгледни от другата страна. Може Веле да играе на мястото на Мумията и така всичко става ОК. Или пък ляво крило. Там сме много зле!

Вто Окт 04, 2005 11:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Да, но пгледни от другата страна. Може Веле да играе на мястото на Мумията и така всичко става ОК. Или пък ляво крило. Там сме много зле!

Според мен въпреки всичко шибаната мумия отново ще го пускат,и отново трябва да си късаме нервите след поредния му грешен пас,а дано Веле вече да е 100% концентриран по време на мача а не да мисли как да избяга от Славия и в кои отбор го чака трансфер.

Сря Окт 05, 2005 12:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За Веле и аз се радвам защото е доказал какво може,колкото до Мечеджиев много се радвам че е контузен защото е голям смотаняк а вие му се кефите :?:

Сря Окт 05, 2005 12:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща