bodzhov_zv написа:
Не виждам какво ще загуби първенството от разпадането на обширната сателитна система на ВИС. Велбъжд Пловдив започваше шампионата с 30 точки аванс пред останалите. На Югозапад и във Варна не са изиграли нито един истински мач.
Верно е, но Дяков казва нещо много важно точно след теб - две години кюстендилските майни яко ни се зъбеха, особено пък на чорбата, които за два сезона една победа немат срещу тех. Което иде да рече, че дори извън македонските и южни свои сателити, локовци правеха нещо в шампионата. Аз разбирам, че сте огорчени, да кажем, от първенството, в което Локо станаха шампиони - в Пловдив ги убихте с игра, а съдията направо ви закопа, само и само тия да станат предсрочно шампиони. Но едва ли грозното бъдеще, което (вероятно) се очертава пред кюстендилци може да ви радва, защото, видиш ли, ще имате един конкурент по-малко. Най-малкото, когато играете с Локо Кюстендил, стадионът е далеч по-пълен, тръпката е много по-голяма, отколкото ако приемате "Мак. слава 1922" да речем.
Голямо клише е, ама с по-напечени вътрешни мачове ще бъдем по-подготвени и за мачовете в ЕКТ - факт!
Иначе съгласен съм за Вихрен - ще завършат на прилична позиция като за отбор, който за сефте играе в А група, но за зона УЕФА нема да им издържат шошоните
Според мен обаче подценявате отбора от квартал "Надежда всяка тука оставете" - играят стабилно напоследък и самочувствието им порастна до небето. Дори да паднат 4 пъти от нас и чорбалаците, Гиговци няма да се дадат никак лесно на преките си конкуренти за 3-4 място...