Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 5:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Новата катастрофа срещу Беласица 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
София. „Националният клуб на слависта" поиска вчера оставката на треньора Петър Хубчев чрез декларация, пратена до редакцията на „Меридиан Мач". Привържениците бяха крайно разочаровани след загубата от Беласица.
„След толкова мачове под ръководството на Петър Хубчев на всички ни става ясно, че той не става за треньор на Славия. Причините за тоталния крах през сезона сигурно са много, но тук идва и вината на играчите, които с всеки изминал мач петнят бялата фланелка все повече и повече, като играят без желание и мотивация. Всички знаем, че тези футболисти могат да играят много по-добре. Ако те в този момент са решили да саботират по неизвестни причини за нас своя треньор, нека не го правят по този начин", се казва в декларацията.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Окт 17, 2005 7:59 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Това пък откъде се взе? Нещо май не съм в час с нещата!

Пон Окт 17, 2005 6:54 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И аз за пръв път го виждам. Не съм съгласен с това:
Цитат:
Всички знаем, че тези футболисти могат да играят много по-добре.
Де факто за повечето играчи нищо не знаехме преди сезона. А Рангелов, Стойков и още няколко такива досега никога не са показали, че могат да играят по- добре от това. Ако дойде треньор, който ще изиска от ръководството по- качествена селекция съм съгласен да махнат Хубчев. Но той тръгне ли си, отново ще дойде Джамбазки и условията ще бъдат същите. Поне така мисля. Проблем №1 за нас е, че пазаруваме само от арбитражи. След това идват треньори, мотивации и др.

Пон Окт 17, 2005 7:51 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Отдавна не съм виждала Славия толкова трагична и не съм била толкова разочарована. Ако наистина тактиката ни е била да играем за 0:0, тогава какво повече да коментираме!

Вто Окт 18, 2005 1:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2