Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
samo 6te dobavq 4e i pri olarevic i pri vsi4ki treniori dosega sum imal nadejda vinagi 4e 6te biem levski i cska kato gi sre6tnem(tova stana samo 1 put cska 1put levski zapurvenstvo i 2-3 puti levski v kontroli)
A sega nqmam,nqmam doverie v nito edin ot igra4ite
za momenta nai -stabilniq e t.kolev no bez podkrepa ili samo ot blago nemoje
i da kaja samo kato nqmame dostatu4no dobri napadateli za6to gub4ev puska 2ma napred da vurne 1iq half i s to6ko napred idealno
|
Пон Окт 17, 2005 11:15 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Хубчев не става това е ясно  Не напразно преди сезона предрекох че СЛАВИЯ ще завърши полусезона с 13 до 15 точки и мисля че горе долу ще позная  -за съжаление 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Окт 18, 2005 10:40 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
София. „Петър Хубчев остава треньор на „Славия", съобщи президентът на клуба Венцислав Стефанов, пише вестник "Труд" . За промени в щаба на „белите" се заговори под сурдинка след 0:2 от„Беласица" в Петрич в събота. „Славия" е без победа вече в 4 поредни мача и е на осмо място в класирането. „Бъдещето е в младите, а Хубчев залага именно на тях", сигурен е Стефанов.
В двубоите с „Литекс" (0:0) и „Беласица" в състава се появиха ред дебютанти. В неделя славистите приемат „Локомотив" (Пд), следва серия тежки мачове, включително срещу ЦСКА и „"Левски"".

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Окт 18, 2005 11:34 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Окт 18, 2005 11:47 am |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
За мен Хубчев твърдо не става. Изложихме се на лесните мачове и сега не ми се мисли за останалите, които тепърва предстоят. Не може отбор като Славия да няма победа вече четири поредни мача, а и гол не може да вкараме. Нападението ни е повече от трагично. Ако не вземем някой добър играч през зимната пауза, просто не ми се мисли на кое място ще завършим. Славия не е отбор за експерименти. Хубчев да си ходи!!!
|
Вто Окт 18, 2005 1:15 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Сухата статистика не значи нищо!!! Защитата ни е трагична! Никога не е подредена , при всяка атака липсват поне по 2-3ма и на контри ни смачкват. Само си спомнете мачовете със Берое миналия полусезон и с Вихрен този! Ако гледате мачовете ще видите че цари пълна дезорганизачия. Това че са ни вкарали толкова малко голове е само шанс за нас и факта че имаме само 2 сериозни мача срещу локо сф и латекс. А щом отбори като черно море, вихрен и беласица правят защитата ни смешна , не ми се мисли какво ще е срещу "Левски" и цска , срещу които и без това ще излезнат насрани, особенно срещу цска!
Вто Окт 18, 2005 8:26 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
Не съм съгласен, че статистиката не значи нищо. Спомнете си защитата при Достанич и Джамбазки на какво приличаше... Със същите играчи отзад допускаме много по- малко грешки и защитата съвсем не е така дантелена.При Хубчев точно във важните мачове играем на ниво- нямаме загуба от Литекс и Локо Пловдив, а играхме 3 мача срещу тях. Ако имахме свестни играчи напред нямаше да излизаме за 0-0- мачовете ни се провалят от липсата на положения и от това, че и малкото създадени ситуации няма кой да ги вкарва. .
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Окт 18, 2005 10:17 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Засега съм въздаржал се, защото смятам, че не той е главния виновник за положението ..
Сря Окт 19, 2005 5:16 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Не мога да преценя.
|
Сря Окт 19, 2005 2:54 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Толкова ли е трудно да се пише на кирилица.
|
Чет Окт 20, 2005 9:08 am |
|
 |
|