Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 5:30 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Вашата единадесеторка срещу Локомотив Пловдив 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Joey 1-во от един мач недей да съдиш , явно не си ходил много на мачовете на старшата?! 2-ро колко юноши имаше в състава за Родопа от тия дето Стоян е предложил? 3-то Лично двама футболисти играли в този мач са ми казвали как е поръчено на Армандо да пусне няколко гола, тъкаче кфото и да бяха направили щяха да паднат ЩОТО ТАКА Е НАГЛАСЕНО! За потфарждение на думите ми също ше ти кажа че всички на мача видяха че родопчани не се радваха много много при головете си и още 1 фактор - при гола на Армандо някои от нашта защита се провикнал 'Аиде сега здраво' и в този момент футболист на Родопа измъмрил 'Какво здраво бе? Всеедно не са ви казали!' ! Пак казвам тфа футболистите ми го казаха и да уточня че на НИКOЙ от юношите не е било наредено да паднат !!...май само на Армандо са му казали да си сфарши работата ! Тфа е по въпроса мисля...

BOYS SOFIA ULTRAS

Последна промяна ``Fanatic`1913`` на Пет Окт 21, 2005 7:29 pm, променена общо 1 път

Пет Окт 21, 2005 11:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тошев.Помпата.Карата.Стефанов.Вълканов.Благо.Сперанца.Трифонов.Гьошевски.Иванович.Колев.

Пет Окт 21, 2005 12:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
1. zaduljitelno s 1 napadatel- to6ko
2.rangelov kato e kapitan v mladejkiq nacional zna4i e figura
no kato nemoje da vkarva stava mnogo lesno- vru6tame go half ot dqsno a blago si ostava v lqvo
3 ivanovic zaduljitelno igrae kakto moje da se kaje i za speranza
4. valkanov kato pravi tolkova gre6ki reserva i v centara stefanov
5.bez experimenti 4ak puk cqlata star6a da mi gi slojite titulqri 1-2 ma v grupata e dostatu4no
i nakraq gub4ev da po4ne malko da im se kara i da gi jivne tiq sudurmi

Пет Окт 21, 2005 4:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пет юноши и шест титуляри.

Съб Окт 22, 2005 9:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
така и така се осираме яко поне да махнем лекетата от отбора. Който ще да играе ама да го няма Ачко Стойков!!За вратарски псот продължавам да искам да върнат Емо и да разкарат Армандо....просто не знам за кво го държим тоя смешник....Рангелов резерва - трябва да се научи тва момче да играе като хората. Не може в младежкия национален отбор да разминава по 2-3 човека а в Славия да не прави нищо. Това момче Гъошевски ли е къв е не съм го гледал ама след като го изхвърлиха от Цска.....ае по-добре и той да си седи на пейката и да влезе някое наше младо момче...ще повторя така и така падаме поне да не ме е яд , че играят такива ливади като магъосника Стойков :twisted:

Съб Окт 22, 2005 10:50 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2