Ако махнат Хубчев- кой да турим?
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Такам... Не знам защо голяма част се уловиха на задявката за Миладинов като знаете какво ми е мнението за неговите качества  В този ред на мисли и Тройчо Младенов поби Калитеа на последното място в Гърция и вече е свободен агент- ето още един кандидат Не смятам, че повечето изброени треньори биха дошли да работят при тези условия. Херо, Гочето, Паро- всички те са свикнали да разполагат с много пари за селекция и мотивиране на футболистите- премии, траншове... Не е итина и твърдението, че НЕ сме школа за треньори... В последните години точно в това се превърнахме- за Сираков, Миронов, Качаманов, Джамбазки и Хубчев бяхме първо треньорско назначение, а за Йешич и Достанич- второ (след незначителен опит в някой сръбски тим). Е при това положение не сме ли школа за треньори? Това няма голямо значение, защото и Кано и Ампето нямаха опит преди да поемат за първи път Славия... Важно е да се дава път на младите, все някой трябва да го прави, но да се прецизира по- точно имат ли заложби, за да ги разгърнат в Славия. В този ред на мисли ако се стигне до освобождаване на Хубчев ( а смятам, че това няма да ни разреши проблемите, а по- скоро може да ги задълбочи) може да се привлече Петър Александров- бивш национал, клубна легенда на Славия, голмайстор, успял в чужбина, ерудит... Смятам, че той би свършил работа, а и точно Славия е идеалното място откъдето да продължи кариерата си.
Мисля си, че единсвеното нещо, което може да намери Александров при нас е псувни и хули....рано или късно ще бъде оплют и изгонен:(
С тея лекета никой тренер няма шанс....а и с Венци който решава как да играем ептем....
Сега ми е интересно след като нямаме тренер, нямаме играчи, а вече нямаме и лоби в управата на бг футбола дали няма плавно да тръгнем към долната половина на таблицата и какво ще се случи там:(
|
Нед Окт 23, 2005 11:10 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Интересно ми е хубчев какво ще каже след този мач ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Окт 23, 2005 5:09 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
Аз съм за Вили Вуцов. Хем ни беше играч по едно време, хем сеир ще ни прави, хем знае как се мотивират играчите, хем ще им стопи лагерите!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Окт 23, 2005 9:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
dani_slavista написа: Интересно ми е хубчев какво ще каже след този мач ... Ето: Цитат: "Срещата беше равностойна. Губим втори пореден мач, след като ни вкарват гол от статично положение. А колко такива загуби имам, откакто аз съм треньор, не знам вече. За разлика от миналата среща, сега поне показахме повече желание и старание. Само с повече труд в тренировките ще излезем от това положение. Все пак искам да припомня, че има седем нови играчи, които сега се сработват в тима", заяви старши-треньорът на Славия Петър Хубчев.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Окт 23, 2005 10:32 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Аз предлагам да туриме Сашо Шестака. Поне е гръмогласен и ще може да им подвиква как да си подават. Че някои от тях и това не са научили още. Тая точилка Танко Дяков, Кюмура, Стойков и всички други НЕДОРАЗУМЕНИЯ трябва да бъдат ИЗРИТАНИ от Славия. 11 юношки бледни, Жоро Станков и тва е. Гаранция ви давам, че пак ще сме около 10-12 място... колкото и това да е ЖАЛКО!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пон Окт 24, 2005 12:53 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Забравих да кажа - Вихурата и Чори - помощници.....
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пон Окт 24, 2005 12:57 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
DIMITAR CHUPAROV написа: Аз предлагам да туриме Сашо Шестака. Поне е гръмогласен и ще може да им подвиква как да си подават. Че някои от тях и това не са научили още. Тая точилка Танко Дяков, Кюмура, Стойков и всички други НЕДОРАЗУМЕНИЯ трябва да бъдат ИЗРИТАНИ от Славия. 11 юношки бледни, Жоро Станков и тва е. Гаранция ви давам, че пак ще сме около 10-12 място... колкото и това да е ЖАЛКО!
Напълно си прав... нищо добро не не чака ако не се изпълни 1 чистка ... и вече с читав треньор и собственик да почне да се гради...
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Пон Окт 24, 2005 2:39 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
DIMITAR CHUPAROV написа: Забравих да кажа - Вихурата и Чори - помощници.....
И аз съм за Вихурата 
|
Пон Окт 24, 2005 5:34 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
dani_slavista написа: Интересно ми е хубчев какво ще каже след този мач ... ИГРАЛИ СМЕ ДОБРО НЕМАЛИ СМО ШАНСО 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Окт 25, 2005 10:00 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
SA6O STANKOV E STRA6EN VARIANT!!!
S KLASI NAD GUB4EV ..
DOKAZA SE 4E e sposoben dori i za malko
idealen variant e 4ovek kato nego