Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 12:04 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Имаше разговор с Хубчев,след провала, пред стадион Славия ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Караславов - национал
Вълканов - проекто национал
Б.Георгиев - национал
Рангелов - голмайстор на младежкия национален отбор
Колев - голмайстор, доказал се в отборите, където е играл
Тошев - доста стабилен на вратата
Джовани - по какво отстъпва на халфовете в другите отбори?
Веле - каквото и да му е, това е чужденецът с най-много голове в България

Айде да не ни е толкова слаб отбора, колкото слабо играе!

Чет Ное 10, 2005 12:55 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение Без коментар
Стоичков:"Трябва да признаем усилията на Петър Хубчев в Славия" (Топспорт)

Самият Стоичков също призна днес, че неговият асистент Петър Хубчев не е старши треньор на Славия, а също така и едва ли раздялата с "белия" клуб ще повлияе на работата му.

"Аз знам много добре качествата му, защото толкова време сме били заедно. Пък и той си знае възможностите, доказал е, че е пълен професионалист. И трябва да му се признае това, което направи със Славия. Той доказа, че не се страхува, не се плаши от нищо и за кратко време успя да сглоби отбор от напрактика съвсем непознати играчи", характеризира своя асистент Стоичков за периода от март тази година досега."

Нямам думи.....без коментар

Чет Ное 10, 2005 3:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Това изказване ми прилича
на " ще видим-казал слепия на жена си,която била глуха..."

де го видя Стоичков тоя треньор,де го видя тоя професионализъм!?!?!?

Чет Ное 10, 2005 3:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия уволни Петър Хубчев

Нервите на шефовете в Славия не издържаха след резила срещу Рилски спортист за купата. Босовете уволниха треньора Петър Хубчев, чийто тим падна 0:1 в Самоков. Официалната мотивировка е "раздяла по взаимно съгласие". Асистентът на Христо Стоичков и клубният шеф Венцеслав Стефанов не бяха открити за коментар. Според запознати Славия издирва треньор. Времено отборът ще бъде воден от Мистър Винаги готов - Атанас Джамбазки.
[/b]

The Rise of the poisoned Youth

Чет Ное 10, 2005 6:03 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Искам само да отбележа един факт.
Истина е, че Хубчев се оказа кръгла нула като треньор. Това е така, няма опит, нито качества, "Славия" стигна дъното с него.

Но мисля, че Петър Хубчев заслужава поне лека нотка на уважение, за жеста към нас, феновете. Той дойде след мача и отдели на групата от петнайсетина момчета около 15 минути. В един откровен разговор, хората му зададоха всички въпроси, които искаха (поне така си мисля). Не съм сигурен колко други треньори на "Славия" (а и на други клубове) биха направили подобно нещо... Може би само многоуважаваният от мен ( а и не само от мен) г-н Миодраг Йешич.

Не съм сигурен и дали получихме задоволителни отговори, но как да Ви кажа... Имаше някаква надежда в думите на Хубчев, и всички ние се радвахме, че може би щеше да се осъществи среща с футболистите. За нея Хубчев щеше да съдейства на 100%, обеща и се държа мъжки.

Около 2 часа след това научих, че си подал оставката и тя е била приета впоследствие.

Чет Ное 10, 2005 10:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
РАЗГЕЛЕ :!: :lol: МАХНА СЕ ТОЯ ПАЛЯЧО :P

Пет Ное 11, 2005 11:31 am
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Кофти инерция получихме с Хубси. Сега да видим, след като стигнахме дъното дали ще изплуваме, или ще продължим с копане надолу! :roll:

Пет Ное 11, 2005 11:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Сериозна чистка започва в Славия след напускането на треньора Петър Хубчев. Двете немски попълнения, които вече бившият наставник на "белите" доведе преди началото на сезона, най-вероятно ще бъдат отпратени от "Овча купел".
"Джовани Сперанца и Балдазаре ди Грегорио нямат нужните качества и не заслужават повече да носят екипа на най-стария столичен клуб. В тях не се наблюдава никакво желание и хъс за игра.
Докато такива безхаберници носят екипа на Славия, няма как да побеждаваме, било то и Рилски спортист. Не помня в цялата си история Славия да е бил толкова трагичен отбор", каза човек от клуба.
При снощното завръщане на "белите" от Самоков пред стадион "Славия" се бяха събрали трийсетина фенове, които бурно ръкопляскаха на Хубчев, за да го дразнят. Те отново го посрещнаха с викове "оставка".
Няколкото полицаи, викнати спешно на мястото, едва удържаха изнервените от слабите игри на отбора фенове, които поискаха спешна среща със специалиста.
Хубчев обаче както винаги нямаше желание да говори. Помощникът на Стоичков категорично отказа да се види с привържениците, подаде си оставката и си тръгна от стадиона.

Tова може да ви даде обща представа на какво долно ниво се намират нашите медии.

А за това , че ще махнат Сперанца , който въобще не можел да играе , просто нямам думи! Явно никой на ръководен пост в Славия си няма и най-малката представа за играта футбол. Спокойно, явно има още до дъното... :?

Пет Ное 11, 2005 1:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еба ти статията...тоя, който я е писал да вземе да се застреля!

Пет Ное 11, 2005 3:03 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Леле, леле...

Пет Ное 11, 2005 3:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща