Автор |
Съобщение |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ТОВА ЗА МАРТИН СТЕФАНОВ И МИТКО ВОДЕНИЧАРОВ СПОРЕД АКО Е ИСТИНА ВЪОБЩЕ НЕ Е ДОБРЕ
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Дек 05, 2005 8:31 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Сперанца не трябва да напуска. Петър Колев също. Абе защо изобщо не му дадоха шанс на това момче. Нали ужким беше мласежки национал и т.н.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Вто Дек 06, 2005 12:45 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ТЕ СА НАЦИОНАЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ТАКА ЧЕ....
ЗА ШАНС СРЕЩУ КОИ ПО ТОЧНО ТЕ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ОТБОРИ СА ПО 1.90 И ОТГОРЕ А ТОЙ Е 1.60
КОГА ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ С ТЯХ
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Дек 06, 2005 9:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
А Майкъл Оуен как се преборва?!
Сря Дек 07, 2005 10:19 am |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
майкъл оуен е нисък ама се преборва, роналдо е дебел ама ги надбягва, ибрахимович е дългуч пък ги финтира, руни е грозен пък продава фанелки....мани ги тея работи, говорим си за нашата бг реалност:)
|
Сря Дек 07, 2005 10:44 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
neveragain написа: майкъл оуен е нисък ама се преборва, роналдо е дебел ама ги надбягва, ибрахимович е дългуч пък ги финтира, руни е грозен пък продава фанелки....мани ги тея работи, говорим си за нашата бг реалност:)
хахахах,много добре казано.
|
Сря Дек 07, 2005 12:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Според мен е крайно време да направим от някой отбор в средата на таблицата в "Б" група наш сателит, където да пращаме всички юноши, които не попадат в сметките на мъжкия отбор. Така смятам, че ще може да се следи изкъсо развитието им и те ще трупат опит като професионалисти без да излизат от договорни отношения със Славия.
Там можем да пращаме и следим всички тези играчи, които се взимат "на кило", без да поставяме на карта представянето на Славия и без да рискуваме да изпуснем някой играч, който си заслужава. Там можем да пращаме на стаж и младите и неопитни специалисти, които биха развили идеите си на практика.
Има такива отбори, финансирани от общини и дребни бизнесмени, които с радост биха приели подобно сътрудничество. Пък и хората там ще гледат развитието на бъдещи звезди на Славия и националния отбор.
Сега това нещо го правим, но никой не може да ме убеди, че някой ходи да гледа всяка седмица Петър Василев в Мездра, Петров в "Спартак" Пл, Гюлеметов в Рилецо и т.н. Между другото Петър Василев е избран в идеалния отбор на Западната "Б" група и коментаторите смятат, че той е с основен принос за това Локо Мездра да завърши полусезона над чертата.
А това, че ще освобождават всички привлечени от Петър Хубчев и преди него играчи, е живо доказателство, че ръководството на клуба признава тоталния си провал и пълната неадекватност на политиката си от последните 2 години.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Дек 07, 2005 2:54 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Специално Петър Василев съм го гледал в един мач преди да се контузи и казах, че ще стане голям играч(Бербата и него така го надуших)  ..Относно споменатите за гонене само Сперанца,Стефанов и Воденичаров трябва да останат(П.Колев също може би).Според мен този отбор има нужда от ГЕНЕРАЛна промяна..  Абе незнам от какво има нужда, но знам от какво няма със сигурност-Ангел Стойков....
Сря Дек 07, 2005 5:15 pm |
|
 |
|