Здравей, FeverNew!
Абсолютно си прав, и аз смятам, че към момента не сте много подготвени за европейски турнири. Не се сърдете, че го казвам, не се правя на велик, но ако съм си извоювал в известна степен вашето уважение, то е защото не съм лицемер. Лошото е, че когато един отбор излиза неподготвен в Европа, не само привържениците му страдат. От това губят всички отбори, защото се преебава коефицента в УЕФА и така обикновено нашите отбори са непоставени при разните му там видове жребий.
За пример ще ти дам същите тези Локо Пд. Те отпаднаха рано-рано, но точките, които другите отбори изкараха, се делят на четири, защото стартирахме с четири отбора. А ако бяхме стартирали само с три (както Румъния), сега щяхме да сме преди румънците в класирането. Казано простичко, щяхме да сме на 15 място, а то дава право на два отбора да се пробват за ШЛ.
Така този турнир няма да е приоритет само на """"евробоеца"""" от Борисовата градина, а и ние като втори

можехме да се пробваме.
Знам, знам - изобщо не сме дорасли за този турнир, но това не ми пречи да си помечтая.
Прав си и за друго - лицето В.С. наистина пречи на вашия клуб. Сега аз не следя нещата при вас много подробно, при мен приоритет са си нашите, но на пръв поглед така изглежда. Факт е, че последните два сезона имахте реални възможности да докопате зона УЕФА и в последните мачове като че ли нарочно набивахте спирачки.
А и лицето В.С приема за нещо обидно участието в Интертото, много стойностни немски, италиански, испански и френски отбори участват в този турнир, отбори с традиции (Марсилия мина през този турнир, а сега е на 1/16 финал в УЕФА), а той, моля ти се, се обижда.
Ако "Левски" се класира 5-и или 6-и, аз лично не бих имал нищо против Интертото! Че какво лошо има да играеш например със седмия в Германия? В Холандия хората даже плейофи ще играят заради Интертото! А при повече късмет - айде и в турнира на УЕФА.
Както и да е, много се раздрънках.
Я кажете, Благо го знам, но върху играта на Асен Караславов нямам много наблюдения... Добър ли е, че се говори, че може да го вземем.