Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 4:36 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Просто питам 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Рангелов в агитката да седи да ви радва че мене на терена не ме радва :!:

Пон Апр 03, 2006 10:11 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ей zissko млъкни бе,само ръсиш некадърни мнения изпълнени с презрение и песимизъм,ходи си почини и не се впрягай толко!

Изображение

Пон Апр 03, 2006 11:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
БАХ ГИ В ГАДНИТЕ БЕЗДУШНИЦИ, ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА НИТА ЗА СЛАВИЯ НИТА ЗА ВАС.
ТОВА Е ТЪЖНАТА ИСДТИНА ПИЧОВЕ!!!!!!![/quote]

брат ти не си ли от нас ? и не виждам какъв е смисала да псуваш игачите на Славия, не приляга на един славист .

Пон Апр 03, 2006 11:26 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
От нас е, но очевидно е засякъл времето, в което Славия играеше футбол и лимитът му на търпение към бездушието в последното десетилетие е изчерпан.
За другия (zissko)не съм сигурен, но освен футболистите твърде често поставя обидни квалификации и на Славия като цяло, и на феновете, което вече наистина не е присъщо на славистите.
По темата... За Митко Рангелов нямам точно изградено мнение. Редува много силни игри с отчайващо слаби мачове. Ако не излезе от тази цикличност до 1 година, кариерата му едва ли ще претърпи някакво съществено развитие. Още е млад, но годинките си се трупат, а с това и възможностите за развитие намаляват докато не дойде един момент, в който вече футболистът е стигнал един таван на развитие и към качествата му може да се добавя само рутина. Гледах мача на Базел в четвъртък и ми стана ясно защо не са го взели. Има качества, но без постоянство в изявите много трудно ще ги реализира. Важен е и фактът, че е от нашата школа.

Пон Апр 03, 2006 11:44 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
kvo da kaja byrz,povratliv,igrae dobre s glava ama ne e postoqnen iza syjalenie ne vkarva 4esto! oba4e e nai rezultatniq napadatel v poslednite godini(kato izklu4im Marto Ku6ev)! vypreki 23te si godini ve4e e natrupal dosta opit!!!se pak ima nad 100 ma4a i be6e kapitan na mladejite!!
iskam da pitam ne6to!!toi be6e hodil na probi v 6veicariq mai v bazel ama taka i ne razbrah kvo stana s tva?!??

Пон Апр 03, 2006 2:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според на мен на Митко се възлагат много големи надежди! Трудно е разбира се да ги оправдаеш, но според мен той ще се докаже и тогава тежко им на отборите!

Пон Апр 03, 2006 7:38 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение 
NEZNAM KAKVO DA NAPISHA!!!!DIMITAR CHUPAROV.....PI4.................

По темата... За Митко Рангелов нямам точно изградено мнение. Редува много силни игри с отчайващо слаби мачове. Ако не излезе от тази цикличност до 1 година, кариерата му едва ли ще претърпи някакво съществено развитие. Още е млад, но годинките си се трупат, а с това и възможностите за развитие намаляват докато не дойде един момент, в който вече футболистът е стигнал един таван на развитие и към качествата му може да се добавя само рутина. Гледах мача на Базел в четвъртък и ми стана ясно защо не са го взели. Има качества, но без постоянство в изявите много трудно ще ги реализира. Важен е и фактът, че е от нашата школа....SUGLASNA SUM!!!(bodzhov_zv)

Пон Апр 03, 2006 8:56 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Играе малко по-добре от средното равнище на нападателите в А група

Вто Апр 04, 2006 10:15 am
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

Мнение 
какво да кажем - митко е най-стойностния ни играч заедно с караславов в момента, не виждам от сегашния състав някой друг който да има шанс да се развие и да стигне и до голямо първенство и националния
следя го от първите му минути на овча купел и миналите два сезона му бях най-големия критик тука когато само си чешеше мъдите и не можеше и искаше и една топка да овладее и да се пребори, ама сега определено има развитие, много по-отговорен е най-вече в отношението му към отбора и играта, футболни качества иначе си има достатъчно...трябва му само наистина повече постоянство и още малко хъс, много бързо се поддава на инерцията и апатията на съотборниците си

Вто Апр 04, 2006 10:22 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Да ти кажа не виждам как може да се пребори за място в националния при наличието на Бербатов, Божинов и Светльо Тодоров. Като добавим и другите... Ще е страшно трудно това да стане.

Вто Апр 04, 2006 11:38 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща