Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Рангелов в агитката да седи да ви радва че мене на терена не ме радва 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Апр 03, 2006 10:11 am |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Ей zissko млъкни бе,само ръсиш некадърни мнения изпълнени с презрение и песимизъм,ходи си почини и не се впрягай толко!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пон Апр 03, 2006 11:25 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
БАХ ГИ В ГАДНИТЕ БЕЗДУШНИЦИ, ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА НИТА ЗА СЛАВИЯ НИТА ЗА ВАС.
ТОВА Е ТЪЖНАТА ИСДТИНА ПИЧОВЕ!!!!!!![/quote]
брат ти не си ли от нас ? и не виждам какъв е смисала да псуваш игачите на Славия, не приляга на един славист .
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Апр 03, 2006 11:26 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
От нас е, но очевидно е засякъл времето, в което Славия играеше футбол и лимитът му на търпение към бездушието в последното десетилетие е изчерпан.
За другия (zissko)не съм сигурен, но освен футболистите твърде често поставя обидни квалификации и на Славия като цяло, и на феновете, което вече наистина не е присъщо на славистите.
По темата... За Митко Рангелов нямам точно изградено мнение. Редува много силни игри с отчайващо слаби мачове. Ако не излезе от тази цикличност до 1 година, кариерата му едва ли ще претърпи някакво съществено развитие. Още е млад, но годинките си се трупат, а с това и възможностите за развитие намаляват докато не дойде един момент, в който вече футболистът е стигнал един таван на развитие и към качествата му може да се добавя само рутина. Гледах мача на Базел в четвъртък и ми стана ясно защо не са го взели. Има качества, но без постоянство в изявите много трудно ще ги реализира. Важен е и фактът, че е от нашата школа.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Апр 03, 2006 11:44 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
kvo da kaja byrz,povratliv,igrae dobre s glava ama ne e postoqnen iza syjalenie ne vkarva 4esto! oba4e e nai rezultatniq napadatel v poslednite godini(kato izklu4im Marto Ku6ev)! vypreki 23te si godini ve4e e natrupal dosta opit!!!se pak ima nad 100 ma4a i be6e kapitan na mladejite!!
iskam da pitam ne6to!!toi be6e hodil na probi v 6veicariq mai v bazel ama taka i ne razbrah kvo stana s tva?!??
|
Пон Апр 03, 2006 2:15 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Според на мен на Митко се възлагат много големи надежди! Трудно е разбира се да ги оправдаеш, но според мен той ще се докаже и тогава тежко им на отборите!
Пон Апр 03, 2006 7:38 pm |
|
 |
boyana
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 8:38 pm Мнения: 24 Местоположение: sofia
|
NEZNAM KAKVO DA NAPISHA!!!!DIMITAR CHUPAROV.....PI4.................
По темата... За Митко Рангелов нямам точно изградено мнение. Редува много силни игри с отчайващо слаби мачове. Ако не излезе от тази цикличност до 1 година, кариерата му едва ли ще претърпи някакво съществено развитие. Още е млад, но годинките си се трупат, а с това и възможностите за развитие намаляват докато не дойде един момент, в който вече футболистът е стигнал един таван на развитие и към качествата му може да се добавя само рутина. Гледах мача на Базел в четвъртък и ми стана ясно защо не са го взели. Има качества, но без постоянство в изявите много трудно ще ги реализира. Важен е и фактът, че е от нашата школа....SUGLASNA SUM!!!(bodzhov_zv)
|
Пон Апр 03, 2006 8:56 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Играе малко по-добре от средното равнище на нападателите в А група
|
Вто Апр 04, 2006 10:15 am |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
какво да кажем - митко е най-стойностния ни играч заедно с караславов в момента, не виждам от сегашния състав някой друг който да има шанс да се развие и да стигне и до голямо първенство и националния
следя го от първите му минути на овча купел и миналите два сезона му бях най-големия критик тука когато само си чешеше мъдите и не можеше и искаше и една топка да овладее и да се пребори, ама сега определено има развитие, много по-отговорен е най-вече в отношението му към отбора и играта, футболни качества иначе си има достатъчно...трябва му само наистина повече постоянство и още малко хъс, много бързо се поддава на инерцията и апатията на съотборниците си
|
Вто Апр 04, 2006 10:22 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Да ти кажа не виждам как може да се пребори за място в националния при наличието на Бербатов, Божинов и Светльо Тодоров. Като добавим и другите... Ще е страшно трудно това да стане.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Апр 04, 2006 11:38 am |
|
 |
|