ПФК ""Левски"" АД - ПФК "Славия" АД
ПФК ""Левски"" АД - ПФК "Славия" АД
Автор |
Съобщение |
Левскар
Пристрастен
|
Странно как никой не обръща внимание на заглавието на темата...
Макар че разбирам горчивата ирония на автора с изписването на тези гадни съкрашения ПФК и АД искам да кажа своето мнение по въпроса.
Ясно е, че от БФС задължиха клубовете от елита да имат професионален статут, но не разбирам защо компексарските ръководства на български клубове с такъв кеф използват това ПФК. За мен е ужасно, просто защото ние сме ФК "Левски", както и вие сте просто ФК Славия. Дори на жребия за ШЛ онзи ми бръкна в душата като каза Пи Еф Си "Левски"  Гадно е, така сме като ПСВ Айндховен, които мнозина наричат просто ПСВ... Не искам някой незапознат чежденец да нарече отбора ми Пи Еф Си...Комплексарско е, че сме професионални клубове е ясно, но повтарянето на това ПФК ме дразни. Професионални са (и то от едно стотина години) и английските клубове, но всички те са просто FC, а не PFC... Традициите требва да се уважават, мамка му! Ето нашите олигофрени налагат тая примитивна лопата за емблема на "Левски", макар че си върнахме правата над истинската ни емблема...Няма да поствам емблемите на клуба тук, за да не дразня, но това си е срам и позор, защото СИМВОЛИТЕ са много важно нещо за всеки уващаващ се клуб. Името също е символ!
Ако някой от малките не ме разбира, ще го кажа така: Няма да ви е приятно, ако на някой му хрумне да кръсти отново добрата стара Славия "ЖСК Славия", нали?
Относно мача, надявам се да ви бием, и то резултатно, защо да ви лъжа.
Поздрави!
|
Пон Сеп 25, 2006 6:56 pm |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
Единствено могат да ни помогнат,като ни бият с малък резултат......,което е жалко.....Боли ме!!!
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Пон Сеп 25, 2006 8:00 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Ne mislia, 4e ste ima vrustane na jesotve ili nesto drugo. Mai vsi4ko mejdu VEntsi i Nasko e pito-plateno. Dnes v interview Siraka kazva, 4e se bil nasluchal na vsi4ko ot Ventsi, a i v momenta e mnogo po-lesno da si slojat edin poslu6nik v 4erno, koito pri nujda da otpu6i ma4a, vmesto da ima drugarski dogovorki. Dano ne ni vkarat gol v purvite 30 minuti, stoto ma4a natatuk sme go gledali...
|
Пон Сеп 25, 2006 8:10 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
сега ще влезе в действие синьото нападение: 4 от офанзивните футболисти са играли в "Левски". много се надявам (но едва ли) да покажат кво могат точно срещу биФшия отбор
Пон Сеп 25, 2006 8:12 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
zna4i za razlika ot cska,levski ne e ot otborite koito praktikuvat suvsem ofanziven futbol s mnogo golove,ako poglednem statistkata i otbor na gerena
s pove4e ot 4 ne si e trugval,a nie sme na srednoto nivo zatova si mislq 2:1 za levski ili 3:1(kakto vinagi) no ne ne6to gramadno...imat ma4 s 4elsi sega 6te sa zmoreni kato cqlo i nqma da natisnat tolkova pedala..
nqma da se o4udq na X no tova mi e skritata nadejda,nai 6te me boli ako e razhodka v parka i ni biqt nai - spokoino..no na6te vse da izlqzat malko po naduhani i da pokajat ne6to..
uspeh na mom4etata
|
Вто Сеп 26, 2006 11:23 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
разменяме си по един-два гола първото полувреме и после ни вкарват два-три безответни. имат си голямата победа, венци си има равностойното представяне и пример за суперработата на достанич. не мисля, че ще има равен, поради простата причина, че те имат необходимос т от точки.
|
Вто Сеп 26, 2006 8:30 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ангел Бекяров свири "Левски" - СлавияСтанислав Тодоров ще ръководи срещата "Ботев" - ЦСКА.
Ангел Бекяров ще ръководи най-старото столично дерби от осмия кръг на родната "А" футболна група между отборите на "Левски" и Славия, стана ясно след тегления днес жребий за съдийските наряди във Великот Търново.
Срещата е в неделя (01.09.) от 18 часа на стадион "Георги Аспарухов". В миналия кръг реферът ръководи мача Черно море - Вихрен, спечелен изненадващо от гостите с 2:1.
Другият възлов двубой в този кръг, "Ботев" - ЦСКА, е поверен на Станислав Тодоров от Шумен.
Ето и всички назначения:
Берое – Рилски спортист - Димчо Радев
Вихрен – Локомотив (Пд) - Стоян Алексиев
"Марек" – Черно море - Ахмед Ахмед
Родопа – Белесица - Александър Костадинов
"Ботев" – ЦСКА - Станислав Тодоров
Локомотив (Сф) – "Спартак" (Вн) - Ивайло Бозев
Черноморец (Сф) – Литекс - Мартин Богдев
"Левски" – Славия - Ангел Бекяров
Вто Сеп 26, 2006 8:31 pm |
|
 |
MeHe_Me_HeMa
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 10:48 am Мнения: 15 Местоположение: Sofia
|
Левскар написа: Странно как никой не обръща внимание на заглавието на темата... Макар че разбирам горчивата ирония на автора с изписването на тези гадни съкрашения ПФК и АД искам да кажа своето мнение по въпроса. Ясно е, че от БФС задължиха клубовете от елита да имат професионален статут, но не разбирам защо компексарските ръководства на български клубове с такъв кеф използват това ПФК. За мен е ужасно, просто защото ние сме ФК "Левски", както и вие сте просто ФК Славия. Дори на жребия за ШЛ онзи ми бръкна в душата като каза Пи Еф Си "Левски"  Гадно е, така сме като ПСВ Айндховен, които мнозина наричат просто ПСВ... Не искам някой незапознат чежденец да нарече отбора ми Пи Еф Си...Комплексарско е, че сме професионални клубове е ясно, но повтарянето на това ПФК ме дразни. Професионални са (и то от едно стотина години) и английските клубове, но всички те са просто FC, а не PFC... Традициите требва да се уважават, мамка му! Ето нашите олигофрени налагат тая примитивна лопата за емблема на "Левски", макар че си върнахме правата над истинската ни емблема...Няма да поствам емблемите на клуба тук, за да не дразня, но това си е срам и позор, защото СИМВОЛИТЕ са много важно нещо за всеки уващаващ се клуб. Името също е символ! Ако някой от малките не ме разбира, ще го кажа така: Няма да ви е приятно, ако на някой му хрумне да кръсти отново добрата стара Славия "ЖСК Славия", нали? Относно мача, надявам се да ви бием, и то резултатно, защо да ви лъжа. Поздрави! да ти си левскар но мисля че правилно го каза
а относно това дали ще прекъснем серията хм... не мисля въпреки че и на мен ми се ще отборът да тръгне малко нагоре поне
както и да е момчета без отчаяние няма смисъл от него по добре да се действа а и то момента на отчаяние вече мина вече минахме в друго измерение ... навеждане на главата и премълчаване на истината защото нашите управници на клуба,футболистите,треньорите и прочие ни докараха до там остана само едно да се борим с каквито и да е мерки да си вземем клуба пък било то и да не ни пускат на мач после щото венци може да го направи по добре да седим до стадиона с високо вдигната глава отколкото да седим на стадиона и да я навеждаме ! така че бих отправил един апел
ДО ПОЧИВКАТА НАШИТЕ ИМ ВКАРАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ГОЛ НЕКА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ СТАДИОНА И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ДА АПЛОДИРАМЕ ЛЕВСКАРИТЕ ЗА ДА ПОКАЖЕМ НА НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ ЧЕ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО С ТАКАВА ИГРА ДОРИ И ДА ИМ КАЖЕМ БРАВО ! МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ТОВА НЕКА И АВТОРА НА ТЕМАТА АКО МОЖЕ ДА ГО ВКЛЮЧИ ТОВА В ГЛАСУВАНЕТО НЕКА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ И ДА НАПРАВИМ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ,А ТО Е ДА СИ ДЪРЖИМ НА КЛУБА А НЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ РЪКОВОДСТВОТО ИЛИ ТРЕНЬОРИТЕ!!!!! БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПРОЧЕТОХТЕ ТОВА И МОЛЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОМИСЛЕТЕ НАД ТОВА
|
Сря Сеп 27, 2006 11:15 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Пробвах да променя анкетата, но си седят резултатите от гласуването на стария въпрос. Получава се малко манипулативно. Предлагам ти да пуснеш отделна тема с анкета.
Предложението е добро, но съотношението между привържениците сигурно ще бъде много на много малко- едва ли въобще ще се забележат нашите протести, свързани с ръкопляскания и викания. Може би това трябва сериозно да се обмисли за мача с ""Ботев"" и за последващите мачове, в които все пак ще имаме предимство като бройка. А за мача с ""Ботев"" може да измислим много по- ефектни неща- закъсняване, "гледане" с гръб, аплодиране на играчи на съперника, когато някой наш играч се излигави. Такива неща.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 27, 2006 11:27 am |
|
 |
MeHe_Me_HeMa
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 10:48 am Мнения: 15 Местоположение: Sofia
|
НЕ МИСЛЯ ЧЕ ОБРЪЩАНЕТО С ГРЪБ ЩЕ ПОКАЖЕ НЕЩО ТОВА ВЕЧЕ СМЕ ГО ПРАВИЛИ И КАКЪВ Е ИЗВОДЪТ "НЕ ПОМАГА"
НЕКА НАПРАВИМ ТОВА А И ПРИЯТЕЛИ СЛАВИСТИ МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ МОЙТА ТЕМА КЪМ НЕЯ ИМА И АНКЕТА МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ НА НЕЯ
|
Сря Сеп 27, 2006 11:39 am |
|
 |
|