Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Тодор Колев:
Имаме сили дори за Европа
Отстъпваме на "Левски" и ЦСКА само в самочувствието, смята нападателят
Тодор Колев и Георги Марков са сред най-опитните футболисти на своите тимове. Двамата са и отлични познати от Герена, където вдигнаха доста титли и купи. Сега нападателят бележи голове за Славия, последните му два донесоха победата 2:1 над Берое в Стара Загора. Марков е титуляр в защитата на Локомотив (Сф). За съжаление той е под въпрос за днешното дерби на Овча купел, тъй като лекува контузия. Подробностите ще научите от двамата приятели.
- Тодоре, какво да очакваме от софийското дерби днес. Локомотив върви добре в шампионата, докато вие редувате силни със слаби игри?
- Едва ли ще ни е толкова лесно. Локомотив имат сработен отбор, играят дълго време заедно. Очаквам интересен мач. За мен победителят ще се реши в края, когато стане ясно кой от двата отбора е успял да реализира положенията си. Вярвам, че това ще сме ние и ще успеем да спечелим този мач.
- Имате ли наистина сили да направите серия от три поредни успеха?
- Защо не! Имаме приличен отбор и отличен треньор. Нужно е само да повярваме в силите си. Направим ли го, ще спечелим.
- Локомотив ли са фаворити?
- Не, защо трябва да са фаворити! Те може да са по-опитни от нас, но това невинаги е решаващо. Ако сме по мобилизирани, ще спечелим. Всеки от нас може повече и е нужно още мъничко, за да разкрием потенциала си.
- Защо обаче Славия изостава в класирането?
- И аз нямам точно обяснение. Всичко е в нас футболистите. Останалото е налице - имаме отличен треньор, който работи с желание, но понякога нещата не се получават.
- Какво ли липсва?
- Може би самочувствие. Особено ако играем с грандовете "Левски" и ЦСКА. Тогава сякаш точно самочувствието не ни стига и играем малко стреснато и уплашено.
- Кое е реалното място на Славия?
- Ако изключим грешните стъпки, то смятам, че трябва да сме сред първите 5 отбора в класирането. Имаме сили да играем и в Европа. Всичко зависи от нас.
- Феновете твърдят, че Ратко Достанич е виновен за неубедителните игри на Славия, и му искат оставката. Прави ли са?
- Не съм съгласен. Той е добър треньор. Работим правилно и резултатите ще дойдат. За какво му искат оставка? Да дойдат на стадиона и да видят как тренираме, и тогава да говорят.
- Докога ще сте в Славия?
- Нямам представа. За момента тук се чувствам отлично. Хората разчитат на мен, играя редовно.
Тошко преди мача с Локо Сф.!!!! Браво Тошко, най-сетне май тази година намихме лидер на отбора!!!
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Еми най-после да направи някой реален коментар на нещата.
Както каза ВС пред 24 Часа:
Ако локото са втори , ние трябва да сме първи!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|