Ако не вземем купата, нека поне да отпаднем в здрав мач срещу силен отбор, а не да помпаме самочувствието на някакви селски бекове. Това последното го правим толкова често, че вече нито един специалист не обръща внимание на загубите от отбори с ранга на Рилецо, Етър, Родопа и прочие.
Много ми допада изказването на Илия Илиев пред НетИнфо от вчера
Цитат:
"На този етап шестото място ни приляга. Сигурен съм, че напролет ще играем още по-силно. Надявам се, че ще успеем да се преборим за четвърто място", заяви Илиев.
Той си обяснява слабия старт на сезона на Славия с многото нови играчи и не добрата обиграност на състава.
"В отбора бяхме събрани много нови. Стартирахме чудесно с победа в Петрич, но след това нещата тръгнаха надолу. Трябваше ни време да се обиграем и с времето започнахме да се представяме все по-добре. Факт е, че в последните седем мача не допуснахме загуба", заяви халфът.
"Имаме отличен треньор в лицето на Ратко Достанич и качествени играчи. Убеден съм, че през пролетта ще бъдем още по-силни и ще завършим по-напред в класирането", допълни той.
Славия изостава на 16 точки от лидера "Левски", но само на 6 от четвъртия Литекс и е на точка зад петия Черно море.
Това за оттеглянето на Венци не съм го чувал от достоверни източници. Ако това стане, задължително трябва да сложат футболен човек и
да му делегират пълни правомощия. Едва ли отборът ще тръгне по - добре, ако удължат веригата за вземане на решения. Сега всичко се съгласува с Маджо, а какво ли ще стане, ако се появи Футболния Човек, който да пита Венци дали да вземе някой играч, той пък да пита Маджо, който да реши и да пусне директиви по обратния път...