Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 КБ: "Литекс" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:shock: Е много кофти, но футбол е.... топката е от женски род , пък и ние сме Славия- бием и падаме когато си искаме - така че нищо не се знае.

ВИНАГИ С ВАС !

Вто Дек 19, 2006 5:51 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Много курвенски жребий ама нищо не се знае !!! С оглед на нещата мисля че ще сме около 15 човека агитка , дано греша !!! :?

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Дек 19, 2006 6:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jalko, lo6 jrebii naistina. Pone da bqhme domakini :? Da se nadqvame 4e 6te napravim iznenada, i 6te produljim napred!

Вто Дек 19, 2006 7:00 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Съперника ни не е особено труден особено в момента,можем да го отстраним.
Ама не е ясно какво ще стане след зимния трансферен прозорец.Тогава може да се определят реално шансовете за отсраняване.

Вто Дек 19, 2006 7:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
кофти жребий , поне мача да беше в софия , въпреки че литекс в мачовете които им гледах не са нищо особенно , не знам има време до тоя мач ако наще са решили да направят нещо тоя полусезон сега е момента , колко пъти тия ловешки селяни са ни черна котка за купата , преди колко години беше ни биха с дузпи на нашия стадион и се класираха , после от 2-0 в първиа мач за нас ни отстраниха с победа в ловеч, ще видим, но не съм оптимистично настроен !

Изображение
www.zone1913.com

Вто Дек 19, 2006 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
кофти жребий , поне мача да беше в софия , въпреки че литекс в мачовете които им гледах не са нищо особенно , не знам има време до тоя мач ако наще са решили да направят нещо тоя полусезон сега е момента , колко пъти тия ловешки селяни са ни черна котка за купата , преди колко години беше ни биха с дузпи на нашия стадион и се класираха , после от 2-0 в първиа мач за нас ни отстраниха с победа в ловеч, ще видим, но не съм оптимистично настроен !

Говориш за един и същ мач. А и дуспите бяха в Ловеч.

Вто Дек 19, 2006 8:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Баси ... е за такъв жребий най-много се надявах да не стане, но ... станалото станало, какво да се прави ...
Все пак не играем толкова зле срещу Литекс като цяло, но като гости куцаме малко в резултатите, но все пак за съм оптимист, но разбирасе реалист, но ... :lol:
Наистина до Април не се знае как ще стоят нещата. Аз съм краен отпимист за продължаването ни до края на мача, каквото ще да става ...
Дано новите попълнения като Ду Бала, Поледица, Георгиевски (или как беше тоя македонеца от Вихрен) и още ако вземем някой ще е добре.
А дано литекс попродадът ключови футболисти и до нашият мач да им се понатрупат контуцени и разбира се събията да не реши да ги подпира.
А относно другите мачове ... мисля че почти 100% ще продължат "Левски", ЦСКА, и Локото, а нашият мач нищо не се знае до последният съдийски сигнал, просто добро дебри ще стане и да се пожелаем ОГРОМЕН КЪСМЕТ и да ги БИЕМЕ!!!!!

Вто Дек 19, 2006 8:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
josif написа:
Говориш за един и същ мач. А и дуспите бяха в Ловеч

не е един и същи мач братле , тоя мач в ловеч който ни отстраниха с дузпи беше преди колко 2-3 , години , а имаше един мач тука в софия който ни отстраниха с дузпи еехеее беше 98 , 99 година мисля може и 2000

Изображение
www.zone1913.com

Вто Дек 19, 2006 8:32 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
на мен ми прилича на нагласена работа

Вто Дек 19, 2006 8:50 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
lureno19 написа:
на мен ми прилича на нагласена работа

100% съм съгласен.Двата гранда са с лесен жребий,евентуалната конкуренция да се бие помежду си.
За мен най-гадни жребий - предпочитам да гостуваме на кочината или Гейарена,отколкото в Ловеч на Латекса,ама какво да се прави...

САМО СЛАВИЯ!

Вто Дек 19, 2006 10:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща