Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Защо съм славист 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Защо съм славист
KingDim написа:
Тема за размисъл. За тази тема ме подсети следната публикация

Да си славист - то е настройка на духа!!! Защо Славия е отбор?!?
Ето моят отговор за всички, на които им е чудно защо съм фен на този отбор

Събудих се след Нова година в 9.00 часа и първото нещо, за което се сетих беше случката зад президенството (Ротондата). Първото нещо, което силно казах на глас в Новата година, бе името на моя любим отбор "Славия". Хората около мен гледаха почудени, но започнаха да ми кимат приятелски. Дори и младеж от съседната компания започна да вика с мен - "СЛАВИЯ, СЛАВИЯ"!!!

Това е истината, това е което е истинската Славия.

Останалото в публикациятая е боклук, който ни приравнява на тези низши твари, симпатизиращи на останалите отбори. Те мислят и говорят по този начин. Понеже си нямат собствено, винаги гледат да обсъдят чуждото. Ние си имаме Славия и нямаме право да се принизяваме, сравнявайки се с някакви други отбори!!!

БЕЛИ ШАМПИОНИ!!!

Съб Яну 06, 2007 1:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славист ме направиха дядо ми и баща ми /бог да ги прости!/ и това е едно от най-хубавите неща, които те успяха да ми дадат! Още от малък покрай "СЛАВИЯ" се научих да ценя дребните радости от живота и да не бъда мегаломан. Когато започвах да ходя на стадиона при нас играеха А.Ананиев, Пл.Симеонов, М.Миронов, И.Венков, П.Димитров, Ив.Хайдарлиев и ....... да не ги изброявам всичките! Освен добри футболисти те бяха /а и сега предполагам са/ и много свестни и скромни хора! Вярно е че откакто се занимавам с футбол съм бил пряк свидетел само на една титла и две купи на България и на почти никакви успехи в евротурнирите. Все пак, като най-ярък спомен ще запомня кавалерската игра на футболистите и толерантността на нашата публика. Имали сме много тежки моменти, но никога сред нас не е имало лумпени и коне с капаци! Вярва м че скоро отново ще настъпи нашият час и ще имаме поводи за радост от страна на нашите любимци. Любовта към СЛАВИЯ е нещо неповторимо, необяснимо и е завинаги!

Съб Яну 06, 2007 9:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2