Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Гледната точка на един чорбар за упадъка на Славия след 1944 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Мен адски ме дразни, че ползва "Славия" като параван за тезичката си.
Изключвам факта, че целия му увод е пълен с неистини и смехотворни твърдения.
На мястото на "Славия" в материала му също така добре може да се вмести името на "Локо" (София) или друг отбор. Целта на статията е да окепази, охрачи и олайни ""Левски"", както П.С. неееднократно (всъщност винаги) е правил. Опитва се да манипулира читателите си и да ги настройва срещу "сините". И това ме дразни. Опитва се да реализира основната си идея, навсякъде в материалите си, че няма мач на ""Левски"" в Европа и важен мач в първенството, който да не е уговорен. Че за всеки успех "рогатите" са имали зверски късмет в Европа или някаква световна манипулация в тяхна в полза.

За това не ангажирам никого с мнението си - не го харесвам този типаж и толкоз.

Чет Яну 11, 2007 10:11 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
През комунистическите години Локо София става два пъти шампион на България с помощта на ""Левски"". Въобще не може да има заменки.

Чет Яну 11, 2007 10:13 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
На мястото на "Славия" в материала му също така добре може да се вмести името на "Локо" (София) или друг отбор. Целта на статията е да окепази, охрачи и олайни ""Левски"", както П.С. неееднократно (всъщност винаги) е правил. Опитва се да манипулира читателите си и да ги настройва срещу "сините". И това ме дразни. Опитва се да реализира основната си идея, навсякъде в материалите си, че няма мач на ""Левски"" в Европа и важен мач в първенството, който да не е уговорен. Че за всеки успех "рогатите" са имали зверски късмет в Европа или някаква световна манипулация в тяхна в полза.

Не знам при тебе как е, но лично аз не мога да крия че мразя лефски многократно повече от цска , всъщност и двата клуба може би сами еднакво безразлични но аз съм съзнателен съвременник на събитията след 1989 най вече, периода преди това ми е непознат или ако не непознат поне нямам лични и реални впечатления от това което е било, свидетел бях на напускането на терена за купата, на много подмолни лефскарски номера и тарикатлъци които чрез усложливи журналисти са прествяли наща славия в неблагоприятна светлина, а и нашия съперник от край време е лефски, на който и да е спорт, плюс това обвързването на ръководството ни с тима от герена едва ли радва някой наш фен, сигурен съм повечето бели фенове усещат нещата именно така.

Изображение
www.zone1913.com

Чет Яну 11, 2007 10:55 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
3 купени титли от Чорни... През това време, Сашко Александров, който не може да убоде кучето у гъза с карфица, става футболист №1 на България. Сега водят войни, защо Марто е станал №1, а не Дедо Боре. Какво доказателство искаш повече за това, което тоя е казал?

Чет Яну 11, 2007 11:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Приятели, Витоша и четирибуквието са еднакво голямо зло. Да, говедата са нашият исторически съпенрик, защото съществуват от край време, обаче след появата си чорбарите по нсихто не им отстъпват. На мен са ми еднакво противни. Нормално е повечето от вас да мразят говедата повече, заради спомените от 96-а, номерата на Лафчис, после цирковете с тях през ерата Чорни и непрекъснатите им издънки в турнирите. Обаче свинете не са с нищо по-различни. И тях съдиите се скъсват да ги подпират, и те стават шампиони по съмнителен начин, и те ядат бой в Европа (МТК, Галатасарай, Бешикташ, за малко Хайдук Кула). И феновете им са същата стока, като рогатите - от лумпените на Дучето до болни мозъци с трибуна като Жоро Атанасов и Суровянски. Един дол дренки са, разликата е само в цвета.
Истината е, че в България истинската борба не е между сини и червени - те напоследък сами си наговарят дербитата и рапределят трофеите, едната година едните с титлата а другите с купата, после се сменят - а истинската борба е между тях и всички останали. За мен Витоша и четирибуквието са едно цяло, зло, с което трябва да се борим, а не да взимаме страна в безкрайните им спорове. Ние сме и винаги сме били над мръсните им животински боричкания и номера.

Пет Яну 12, 2007 1:12 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Последният кеф покрай Славия именно говедата ми го развалиха с непрестанните си простотии и медийни манипулации. В момента по - голямо зло от говедата в българския футбол няма.
Истината е една - нашият най - голям враг в момента са говедата. Със своите манипулации, с непрекъснатите си брътвежи, с преврщането ни в сателит... по - голямо зло никой не ни е нанесъл.

Пет Яну 12, 2007 1:43 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Двете злини са еднакви за футбола в България, няма по-малко лоша. За нас червената злина е по-голяма в исторически план. За сметка на това пък в периода 1995-2003 синята злина ни удари повече. Някой ден...ще има реванш.

Нед Яну 14, 2007 6:28 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Наистина е смешно да си фен на отбор с име-съкращение, непроизносимо и трудно обяснимо на децата от 21-и век...за които е ясно, че няма да ходят в казарма и т.н.
просто съм благодарен на историята, на случайността най-вече, че комунистите си създадоха отбор, а не взеха някакъв друг и да го пребоядисат в свой...както всъщност е било в Унгария и Чехия, например.
Но явно нашите и сръбските комунисти си приличат. Нашите си създават ЦСКА, сръбските – Партизан и Цървена звезда.
Както и да е, FeverNew Модератор е прав. Не се занимавайте с тия нещастници. Те си остават комплексари, с единствения комплекс, че са заченати незаконно. Нека го използваме, когато трябва
а Славия ще си върне блясъка, когато повече читави хора работят за клуба

Пон Яну 15, 2007 2:26 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
цска без съмнение мразя повече.

Пон Яну 15, 2007 3:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН , ОТВРАТ Е .........

Пон Яну 15, 2007 3:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща