Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Венци обяви официално, че до догодина ще има монтирано осветление на клубния ни стадион!
За мен това е голяма крачка. Има промяна в мисленето на Стефанов, нещата ще потръгнат, вярва ми се.
|
Чет Фев 15, 2007 5:23 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
FeverNew написа: Венци обяви официално, че до догодина ще има монтирано осветление на клубния ни стадион! За мен това е голяма крачка. Има промяна в мисленето на Стефанов, нещата ще потръгнат, вярва ми се.
Yeah! Дано го чуя някаде да го казва да сам сигорен че ще стане!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Фев 15, 2007 6:31 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Наистина, дано стане реалност!!! 
Чет Фев 15, 2007 10:22 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Ако го направи това В.С. ще бъда много приятно изненадан...осветление и нови седалки добре...ами табло!!, защото часовника си стои от години на 14.40...
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Фев 15, 2007 11:57 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Наистина би било прекрасно да сложи осветление и седалки. Само дето гостуващите агитки ще ги потрошат малко ама карай ще сложат нови. И мен ме притеснява малко темпото, но самия замисъл пак е някакъв прогрес от страна на ВС. Както се казва "Ще преживеем, и ще видим".
Пет Фев 16, 2007 1:14 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Count Vampirium написа: Наистина би било прекрасно да сложи осветление и седалки. Само дето гостуващите агитки ще ги потрошат малко ама карай ще сложат нови. И мен ме притеснява малко темпото, но самия замисъл пак е някакъв прогрес от страна на ВС. Както се казва "Ще преживеем, и ще видим".
Ако Кюфти слага нови седалки, едва ли ще се мине да ги остави разни животни да ги трошат и най-вероятно най-накрая ще им построи клетка, както им подобава. Може да се замисли и подмяната на пейките с нещо по-яко, като влакови релси, че и нашите приятели кантонери от Илиенци и Банишора да се чувстват като у дома си.
|
Пет Фев 16, 2007 1:25 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
jordas написа: Ако го направи това В.С. ще бъда много приятно изненадан...осветление и нови седалки добре...ами табло!!, защото часовника си стои от години на 14.40... Преди 6-7 години ако си спомняте пишеше, че сме взели видео-стената на НДК и сме щели да бъдем вторият отбор след "Левски" с такава случи се така, че имах възможност лично да го питам и той ми каза, че е верно  Може пък и аз да не съм видяло нещо видео-стената !!
ЕДИТ: Ако някой е минавал тия дни да даде инфо дали се прави нещо
Пет Фев 16, 2007 5:08 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
jordas написа: Ако го направи това В.С. ще бъда много приятно изненадан...осветление и нови седалки добре...ами табло!!, защото часовника си стои от години на 14.40...
Нека да бъдем точни - не е точно 14:40  ами малко след него !!!

Пет Фев 16, 2007 11:56 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Ако видя седалки и осветление коренно ще си променя сегашното си отношение към ръководството и ще преосмисля бойкота си!
П.С.: Не че на някого му пука! 
_________________ 100
|
Пет Фев 16, 2007 12:09 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Gospodin_2_Lica написа: jordas написа: Ако го направи това В.С. ще бъда много приятно изненадан...осветление и нови седалки добре...ами табло!!, защото часовника си стои от години на 14.40... Нека да бъдем точни - не е точно 14:40  ами малко след него !!!  
Вас двамата кой ви е учил да познавате часовника.Според таблото е 13:44 
Пет Фев 16, 2007 2:23 pm |
|
 |
|