Отлагането на срещата в Ловеч
Отлагането на срещата в Ловеч
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
като нищо няма се учудя няква трампа да стане купа-първенство-ние взимаме 1 или 3 точки за първенство и не им правим проблеми за купата,хем така ние сме доволни,че си запечатваме 5 място,хем те ще си спасяват сезона с купата,щото за първенството вече нямат шансове.
|
Съб Мар 17, 2007 10:57 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
решението на бфс е в ущърб на славия. и пряко и косвено.
|
Съб Мар 17, 2007 11:59 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Ако националите им бяха българи, донякъде щях да го преглътна, обаче с оглед на това че става дума за няколко мангала, ми се струва че Литякс трябва да си бъдат наказани да играят срещу нас без въпросните цигани.
|
Нед Мар 18, 2007 3:30 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Count Vampirium написа: mito00 написа: Еми за мен е изключително глупаво!!!  6to? Nai-dobre e da se igrae po obqd v sredata na sedmicata... Ot gledna to4ka na fenovete po-skoro be6e dobre.
Е разбира се, за мен е по-добре, щото тогава съм ваканция и мога да дойда, ако има екскурзия. Но става въпрос за друго. При такива ситуации не трябва ли да има съгласие и от двете страни, аз до колкото разбрах БФС изобщо не са се допитвали но нашето ръководство дали иска или не. Това, че основните играчи на Ловеч са Венецуелски и Перуански или там квито са национали и няма да играят срещу нас, означава, че Ловеч много са наплашени от нас. А наистина за мен е тъо това, че БФС не се допитва до Венци а веднага уважава молбата на селяните...
Нед Мар 18, 2007 10:41 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нед Мар 18, 2007 11:49 am |
|
 |
kamka
Напреднал
|
 YounG
abe Count kvo stava s teb shtqhme se razbirame da se vidim na ma4a seti li se koi sam? A po vyprosa Litex sa si pedal4eta trea gi biem i v dvata ma4a i leka poleka da gi othvyrlim ot A grupa sled 10 godini nikoi da ne znae 4e sa syshtestvuvali
|
Нед Мар 18, 2007 8:26 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Случката е достойна само за някое селско първенство. Ръководството на БФС или да се сети, че става въпрос за трагикомично вмешателство в програмата на ВИСШАТА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ, или да ходи да управлява на село.
Защото така само петните името на цяла БЪЛГАРИЯ, малоумници продажни!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Мар 19, 2007 12:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Ето го официалното решение:
Цитат: По молба на "Литекс" (Ловеч) във връзка с отправени покани от съответните национални асоциации (Венецуела, Македония, Босна и Херцеговина) за ангажиране в националните им гарнитури на състезателите Алехандро Сичеро, Роберт Попов, Джемал Берберович и на основание член 20, буква "е" от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС срещата за първенство на "А" футболна група от 19 - ти кръг между отборите на "Литекс" /Ловеч/ и "Славия" /София/ се пренасрочва от 21.03 /сряда/ 2007 год. за 04.04 /сряда/ 2007 г. от 17.00 часа и ще се играе на Градския стадион в гр. Ловеч.
Ето я и наредбата, по която е взето решението линк(отваря се директно в пдф формат). Извинявайте, ама там пише, че при 2 повиквателни отборите задължително се явяват за мачовете си от шампионата. Никъде нищо не е написано за случаите с 3 повиквателни. Никъде не пише, че КОС може да вземе еднолично решение по този казус, без да се допита и до другата засегната страна.
Вярно, че юристите в БФС са калпави и винаги снасят половинчати наредби и правят редица гафове, заради които ставаме за посмешище, но все пак не вярвах, че на такова високо ниво могат да бият наколенки.
Изводът е ясен - за догодина да взимаме трима национали от пампасите и саваните и да си пренаредим цялата програма. Ама дали ще се намери кой да ни одобри искането? Силно се съмнявам.
Мачовете на гореспоменатите национали на Литекс са на 24.04. Никоя наредба на ФИФА не казва, че те трябва да се явят 4 дни предварително. Можеше срещата да се изтегли във вторник и да не се вади от кръга. Защо не бе взето това решение?
Сега две седмици няма да играем, а след това ще имаме 3 тежки мача в разстояние на седем дни ( 4.04, 7.04, 11.04).
Кой и защо реши мачът да се отложи точно за 4.04, а не за дата, която да е по - удобна за Славия?
|
Пон Мар 19, 2007 1:41 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Kijani написа: като нищо няма се учудя няква трампа да стане купа-първенство-ние взимаме 1 или 3 точки за първенство и не им правим проблеми за купата,хем така ние сме доволни,че си запечатваме 5 място,хем те ще си спасяват сезона с купата,щото за първенството вече нямат шансове.
аз ще се учудя ако не стане така 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Мар 19, 2007 2:15 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
[quote="Kijani"]като нищо няма се учудя няква трампа да стане купа-първенство-ние взимаме 1 или 3 точки за първенство и не им правим проблеми за купата,
И на мен така ми се струва че има някаква зделка му дебелия и Гришата 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Мар 19, 2007 6:20 pm |
|
 |
|