Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:09 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
 Литекс - Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Без почивка за играчите на Славия днес

От Пламен Славов, Топспорт.бг
Николай Петров отново при юношите на "белите"

Играчите на Славия не получиха почивка в днешния неделен ден. Треньорът Альоша Андонов готви с пълна сила възпитаниците си, които в сряда гостуват на Литекс в отложена среща от 19-ия кръг.
Вчера "белите" завършиха 1:1 със "Спартак" (Вн) на стадиона в квартал "Овча купел", като от треньорския щаб са недоволни от изявите на тима си.
Младокът Николай Петров бе извън групата за срещата със "соколите", като е много вероятно Нико да не отпътува с "белите" във вторник за Ловеч.
Очаква се Петров отново да вземе участие в мач на юношите-старша възраст (родени 1988 г.). Утре от 16,00 часа на изкуственото игрище на комплекс "Славия" "белите" посрещат друг отбор, който се бори за квото на Републиканското първенство Локо (Сф).
Преди дни халфът бе с основен принос за равенството 1:1 на "белите" с връстниците им от "Левски".

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Апр 01, 2007 3:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
то е хубаво да сме реалисти, ма още по-хубаво е да сме и оптимисти
с добра игра :? и (много) късмет може и да стане нещо

Mehraba Ловеч(за нас Одрин)

Нед Апр 01, 2007 11:49 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Срещата за желаещите да посетят мача в сряда в Ловеч е в 13.00, в кафенето пред стадиона.

Пон Апр 02, 2007 12:23 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бройте ме! А ще има ли рейс, или пак с коли?

Пон Апр 02, 2007 7:06 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Май май ще сме с коли ама важното е да отидем на мачо !!! К*Р ЗА ТУРЦИТЕ ОТ ЛОВЕЧ !!! :evil: :evil: :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Апр 02, 2007 1:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отложеният мач от 19-тия кръг на А група между Литекс и Славия ще бъде ръководен от най- елитния български рефер Антон Генов. Съдийски наблюдател на двубоя е Георги Камишев.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Апр 02, 2007 2:09 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Е поне едно е ясно ... ще има през по-голямата част от мача : " Генов к*рво " 8) :lol:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Апр 02, 2007 2:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе аз ги стпенувах по важност нещата и реших да се освободя за другата сряда....за мачът за купата, първенството вече е загубена кауза, мачът за купата е истината...притеснява ме това че дебелия ще преебе и двата мача, дразня се че разсъждавам по тоя начин но до там ни докараха....., това мазно копеле не му се дават пари за разходи в европа, защото е ясно че никой не е на печалба от купата на уефа...само разходи, освен ако не постигнеш нещо голямо, все си казвам да не се ядосвам и все стигам до един извод......тоя дембил съсипа отбора, отврати публиката....и ако пичове не живнеме нещо до две три години пишете я наща любима Славия "бегала", на стадиона ще сме .....ти атанас и аз, може да ви звучи много скептично, но това е действителността, трябва да се измисли някаква културна форма на протест срещу това дебелокожо....не може така, ние сме Славия София..1/2 финалист за уефа....отбор хегеном отбор с история и традиция, нащо място е винаги сред първите, а не мач за мач.....спиме пичове, спиме...спят и тия всички които са си казали че отбора с тоя президент им е през....., не може така да се продължава трябва да се промени нещо, мойто предложение е краен срок и ултиматум към отбора мачовете с животните, ако преебеме и купата и мачовете с тия хартиени грандове трябва да се замисли нещо...но не простащината на чорбата а нещо по Ентелигентно ....като за фенове на Славия!!!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Апр 02, 2007 2:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз се си мисля че отук нататък ще си обиграваме оттборчето,а ние ще си късаме нервите в следващите 4-5 кръга включително и мача за купата,дано само Тошко да вкарва по някой гол па белкем стане голмайстор :roll:

Пон Апр 02, 2007 5:48 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Изображение

:roll: :roll: :roll:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пон Апр 02, 2007 11:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща