Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Без почивка за играчите на Славия днес
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Николай Петров отново при юношите на "белите"
Играчите на Славия не получиха почивка в днешния неделен ден. Треньорът Альоша Андонов готви с пълна сила възпитаниците си, които в сряда гостуват на Литекс в отложена среща от 19-ия кръг.
Вчера "белите" завършиха 1:1 със "Спартак" (Вн) на стадиона в квартал "Овча купел", като от треньорския щаб са недоволни от изявите на тима си.
Младокът Николай Петров бе извън групата за срещата със "соколите", като е много вероятно Нико да не отпътува с "белите" във вторник за Ловеч.
Очаква се Петров отново да вземе участие в мач на юношите-старша възраст (родени 1988 г.). Утре от 16,00 часа на изкуственото игрище на комплекс "Славия" "белите" посрещат друг отбор, който се бори за квото на Републиканското първенство Локо (Сф).
Преди дни халфът бе с основен принос за равенството 1:1 на "белите" с връстниците им от "Левски".

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Апр 01, 2007 3:28 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
то е хубаво да сме реалисти, ма още по-хубаво е да сме и оптимисти
с добра игра  и (много) късмет може и да стане нещо
Mehraba Ловеч(за нас Одрин)
Нед Апр 01, 2007 11:49 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Срещата за желаещите да посетят мача в сряда в Ловеч е в 13.00, в кафенето пред стадиона.
_________________ 1913
|
Пон Апр 02, 2007 12:23 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Бройте ме! А ще има ли рейс, или пак с коли?
Пон Апр 02, 2007 7:06 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Пон Апр 02, 2007 1:14 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Отложеният мач от 19-тия кръг на А група между Литекс и Славия ще бъде ръководен от най- елитния български рефер Антон Генов. Съдийски наблюдател на двубоя е Георги Камишев.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Апр 02, 2007 2:09 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Е поне едно е ясно ... ще има през по-голямата част от мача : " Генов к*рво " 
Пон Апр 02, 2007 2:18 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
абе аз ги стпенувах по важност нещата и реших да се освободя за другата сряда....за мачът за купата, първенството вече е загубена кауза, мачът за купата е истината...притеснява ме това че дебелия ще преебе и двата мача, дразня се че разсъждавам по тоя начин но до там ни докараха....., това мазно копеле не му се дават пари за разходи в европа, защото е ясно че никой не е на печалба от купата на уефа...само разходи, освен ако не постигнеш нещо голямо, все си казвам да не се ядосвам и все стигам до един извод......тоя дембил съсипа отбора, отврати публиката....и ако пичове не живнеме нещо до две три години пишете я наща любима Славия "бегала", на стадиона ще сме .....ти атанас и аз, може да ви звучи много скептично, но това е действителността, трябва да се измисли някаква културна форма на протест срещу това дебелокожо....не може така, ние сме Славия София..1/2 финалист за уефа....отбор хегеном отбор с история и традиция, нащо място е винаги сред първите, а не мач за мач.....спиме пичове, спиме...спят и тия всички които са си казали че отбора с тоя президент им е през....., не може така да се продължава трябва да се промени нещо, мойто предложение е краен срок и ултиматум към отбора мачовете с животните, ако преебеме и купата и мачовете с тия хартиени грандове трябва да се замисли нещо...но не простащината на чорбата а нещо по Ентелигентно ....като за фенове на Славия!!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Апр 02, 2007 2:59 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Аз се си мисля че отук нататък ще си обиграваме оттборчето,а ние ще си късаме нервите в следващите 4-5 кръга включително и мача за купата,дано само Тошко да вкарва по някой гол па белкем стане голмайстор 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Апр 02, 2007 5:48 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Апр 02, 2007 11:05 pm |
|
 |
|