Няма да участваме в интертото, нищо добро не ни чака
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Абе навремето от интертото "Бордо" стигна финал за УЕФА срещу "Байерн" (с Костадинов), като се представиха супер и във вътрешния шампионат и за купите във Франция.
Липсата на игрова практика съсипва отборите. Може би това се оказа предимството на ""Левски"" над "Киево" и "Артмедиа" през миналата година например. И недостатък за "Литекс" срещу "Расинг", които макар и изпадащ отбор вече бяха изиграли 6-7 мача през януари и февруари.
Иначе WC е много прав, че с тая къса пейка ( то реално ние пейка нямаме), едва ли ще направим нещо в интертото. По- скоро ще ни дрънне някой словашки или чешки средняк и ще приключим до там. Но важното е, че тия футболисти ще почнат да трупат международен опит. Те такъв в момента нямат - оттам и липсата на самочувствие и тъпите отигравания. Да не говорим пък колко благотворно ще се отрази на треньорското ръководство.
|
Съб Апр 14, 2007 11:37 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Вижте сега, няма да видим европа докат Венци е президент, дори по някаква странна случайност да се класираме за УЕФА догодина, Венци игурно ще се откаже, за да не дава пари, това е жестоката истина! 
Нед Апр 15, 2007 8:07 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Добре де, покажете ми някой БЪЛГАРСКИ отбор, който лятото е играл в турнира Интертото, и после да е постигнал нещо забележимо в първенството. Не виждам смисъл, при положение, че нямаме отбор, който е способен да се представи дори на средно ниво, да участваме в този турнир. Има далеч по-приемливи варианти за приятелски срещи с реномирани отбори, друг е въпроса, че и те трябва да имат желание за това.
|
Нед Апр 15, 2007 9:03 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Tony Adams написа: Добре де, покажете ми някой БЪЛГАРСКИ отбор, който лятото е играл в турнира Интертото, и после да е постигнал нещо забележимо в първенството. Не виждам смисъл, при положение, че нямаме отбор, който е способен да се представи дори на средно ниво, да участваме в този турнир. Има далеч по-приемливи варианти за приятелски срещи с реномирани отбори, друг е въпроса, че и те трябва да имат желание за това.
Ами те от българските отбори в интертото играят грандове като "Марек" и Локо Пловдив. Какво искаш да постигнат ?
Все едно като не играем в Интертото ще постигнем нещо значимо с този отбор и това ръководство.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Апр 15, 2007 10:45 am |
|
 |
amiaz
Напреднал
|
Много по-добре е да се играе за интертото. Нашето пъвренство не е кои знае колко изморително, че да се притесняваме дали ще са си починали.
Великата подготовка и да се наруши пак ще си завършим между 5 и 7 място.Но опита, който може да се натрупа е безценен.
|
Нед Апр 15, 2007 11:36 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
gesha написа: Интертото да разваля представянето в първенството? Че защо? Че вместо да играят контрола с Миньор (Перник) ще играят сериозен евро мач с отбор от ранга на Киево, Волфсбург, Хановер ...!?!? Според мен трябва да играеме Интертото!!!
Е да ама ШИШМАНА няма пари за хотели и самолети,или просто не му се харчат кинти 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Апр 15, 2007 12:44 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Абе и за ШЛ да се класираме, WC ще каже, че няма да участваме, щото ще ни се наруши подготовката . Те предварителните кръгове са някъде през юли.
Догодина сменят формата на УЕФА - махат интертото и блъскат отборите директно в УЕФА. тогава сигурно ще бягаме и от петото място както сега от четвъртото. Да не би да си нарушим подготовката с някой мач.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Апр 15, 2007 12:58 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Бе направо да се разпуска тоя отбор да не се морят
Ма венци тогава нема от къде да точи кинти 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Апр 15, 2007 2:16 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Ами точно, грандове като "Марек", които не можем да победим дори когато играят с 9 човека. По време на зимната подготовка не можахме да победим изпадащите от румънското първенство, ако си спомням правилно. Ще е срам и позор да отпаднем от някой посредствен отбор, класирал се на 10 място в първенството на някоя от бившите съветски републики, например. И заради тези два мача да се страхуваме да не изпаднем. Не мисля, че си струва. Просто нямаме отбор в момента.
Не че не искам Славия да участва, разберете ме правилно. Но в момента нямаме отбор за каквото и да е. Е, за 5-8 място в "А" в група става.
|
Нед Апр 15, 2007 4:54 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Според мен проблема не е заради подготовката или парите. Просто дебелия не желае Славия да играе в абсолютно никакви турнири. 
Нед Апр 15, 2007 7:20 pm |
|
 |
|