Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 2:40 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Славия - ФК "Дражев"(Черноморец-Бс-Сф-Пд-Дп-Пч) 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Фокус спорт
ГОСПОДИ ТИЯ НЕ СА ВИНОВНИ!!!!

:D :D :) :)

София. Съдийската комисия на Българския футболен съюз излезе с декларация, изпратена до Агенция "Фокус", по повод изявленията на собствениците на Рилски спортист и Славия Юри Галев и Венци Стефанов и наставника на Миньор (Перник) Атанас Джамбазки, които през последните няколко дни атакуваха начина, по който работят и взимат решения членовете на Съдийската комисия и реферите.
Декларацията гласи следното: "Във връзка с появилите се през последните дни публикации в различните средства за масово осведомяване, с които се уронва професионалния престиж и се накърнява човешкото достойнство на членове на Съдийската комисия към БФС, футболни съдии и ръководството на Българския футболен съюз, декларираме.
1. Съдийската комисия не приема изявленията на президентите на ФК Рилски спортист (Самоков) и ФК Славия (София) и на старши треньора на ФК Миньор (Перник). Считаме, че те грубо нарушават всякакви морално- етични норми.
2. Съдийската комисия призовава ръководители, треньори и състезатели да не използват нецензурни изрази, да не отправят заплахи и да не призовават към насилие, защото с това не помагат на развитието на футбола и съдийството в България.
3. Съдийската комисия призовава съответните комисии към Българския футболен съюз да вземат отношение по отправените обидни квалификации и заплахи и да потърсят отговорност на отправилите ги, съгласно нормативните документи.
4. Нека с обши усилия да върнем публиката по стадионите и духа на феърплей в българския футбол".

След тая глупост съвсем е зле БФС. Сега и ще ни накажат най вероятно, а оня пак тъп цървул от Сандански може и него да го накажат, че не изгони още един за да могат буферите да вкарат.

Вто Май 08, 2007 4:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз викам, че тоя мач нема да е по-малко от 4:0 :lol:

Вто Май 08, 2007 5:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А ЗАЩО НИЕ НЕ ИЗПРАТИМ ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ В КОЯТО ПИШЕ КАК СЪДИЙТЕ ОЩЕТЯВАТ ФК СЛАВИЯ ?

The Rise of the poisoned Youth

Вто Май 08, 2007 5:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"ФК Славия"? абе хора усещате ли, че тея се гаврат бе, баси нещастниците, аз като ви казвам, че при Батето беше много по-добре, аз ако съм на мястото на Венци, веднага вадя отбора от сякви участие.... просто това е недопустимо и нечувано....

Вто Май 08, 2007 7:25 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
За този мач имам лошо предчуствие :( , скоро не сме правили някоя голяма издънка, и за този сезон смятам, че ще е тука! Прогнозен резултат с помалко от 3 гола разлика не видя :wink: , което до някъде е добре ама знаели се. Едно подценяване и ето един "Х" например. Дано греша и резултата бъде двуцифрено цисло в наша полза :lol:

Който Славия мрази
под нас да лази

Вто Май 08, 2007 11:09 pm
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
totiboy написа:
За този мач имам лошо предчуствие :( , скоро не сме правили някоя голяма издънка, и за този сезон смятам, че ще е тука! Прогнозен резултат с помалко от 3 гола разлика не видя :wink: , което до някъде е добре ама знаели се. Едно подценяване и ето един "Х" например. Дано греша и резултата бъде двуцифрено цисло в наша полза :lol:

Не виждам никакъв повод за песимизъм.Не може да не бием пътуващият цирк на Дражев.Дано съм прав.А голямата издънка си я направихме - срещу Рилски спортист.

Сря Май 09, 2007 7:51 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Няма смисъл от притеснения , защото дори да паднем , няма да ги спасим !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Май 09, 2007 10:17 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Най добре никой да не ходи на този умрял мач в знак на протест срещу W.C и този тупан Альоша :!: :evil:

Чет Май 10, 2007 8:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
а от колко часа е все пак мача?

Съб Май 12, 2007 9:13 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
а от колко часа е все пак мача?

12.05.2007 18:00 Славия - Черноморец(Сф)

Който Славия мрази
под нас да лази

Съб Май 12, 2007 9:30 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща