Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Ако Кано е изчерпан като треньор,твоя любимец Миронов трябва да си скъса дипломата,да я глътне и да я чака да излезе на митницата.Ти ако би простил 2 загуби с по 0-6,това си е твой проблем.
На тези,които са ходили прави под масата през 1996,искам да поясня:
1.При Кано играехме на кръв с всички.Ако някой си спомня да сме продали мач на говедата по това време,да каже.Те затова и го махнаха.Много пречеше за далаверките.
2.При Кано играхме 2 пъти в Евротурнирите.Спечелихме дубъл.
3.При Кано имахме железни вратар и защита-Здравков,Фугата,Ацаров,Колев,Цветанов,Качаманов.Най-добрия период в кариерите на всички тях ,беше при нас.Защото Кано е наясно с качествата на всички футболисти,знае как да ги използва и как да ги мотивира.
4.При Кано имахме най-добрата и изобретателна халфова линия в България-Уруков,Шаламанов,Христов,Чилибонов,Нанков,Ристич,Геша-и за тях важи това за качествата и мотивацията.
5.При Кано имахме нападатели,които могат да решат всеки мач.
6.Когато мутрите решаваха да продадат някой основен футболист,Кано веднага намираше някой по-силен и по-евтин.
7.Когато взехме титлата,първите му думи бяха:"Славия ми е живота на мене."За сравнение,Херо се биеше в гърдите,като взе титлата с Литекс:"Аз съм шампион."После ги напусна за пари,и се оказа,че не е той причината.
8.Когато го изгониха несправедливо,той каза:"Пожелавам успех на Славия,защото там е преминал живота ми.Ще се върна,ако има нужда от мен".За сравнение Миронов разправя,че сме смешен отбор,който не заслужава това класиране и не превъзхожда Беласица.
9.За да остане в Славия през 1996,пренебрегна оферти от Олимпиакос и Кипър.
10.При Кано прилагахме модерни схеми на игра-3-5-2,4-4-2,като ги въртяхме според съперника.Имахме заучени положения,играехме зоново в защита,тактически превъзхождахме всеки съперник.
Когато Ампето пое отбора и ни класира трети,Кано беше мениджър.Печелившата схема не се промени,и закономерно не отстъпихме позиции.Голямото падение дойде,когато Сираков пое отбора и го разби,за да докара приятелчетата си от говеждия стан.Ники Илиев прогони Тошо Праматаров,само един от примерите.После почнаха да идват недоказани квазиспециалисти.Оларевич,Качаманов,Миронов,Йешич,сега тоя...
Джамбазки почна да гради авторитет и го махнаха.Защото на ръководството му трябва послушко на пейката,за да си връткат далаверите-да му купуват и продават играчи,да му редят състава,да падаме когато трябва.
НАКРАТКО:ДА СИ ИДВА КАНО!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Май 08, 2004 8:08 pm |
|
 |
stefan_1987
Напреднал
Регистриран на: Сря Апр 28, 2004 9:03 pm Мнения: 99 Местоположение: Svishtov
|
_________________ samo slavia
|
Съб Май 08, 2004 9:12 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Основен помощник на Кано беше Георги Харалампиев.Миронов носеше мрежата с топките.По тая логика дай да турим чистачката за треньор,тя е там от 40 години.Никой не продава мач за 0-6.Урежда се 1-2(при домакинство на селски отбор-Родопа,Берое,Черноморец,"Спартак" Пл),0-1,2-3.Равните най-често се уговарят за 2-2.При това нито буферите,нито "Ботев" имаха нужда да купуват.Пък и тогава ни люскаше кой ни фане.Миронов чисто и просто НЕ СТАВА за голям отбор.Липсва му тактическа мисъл,работи с 2-3 футболисти и ги мъкне навсякъде-Нено Ненов,Наков и други.Пуска 11 играчи,и да играе кой колкото и както може.
За да не бъдеш вече изключението,което потвърждава правилото,че сме най-интелигентната публика,вземи си оправи правописа малко,пък и няма да тумбиш по български.Е,ако си от китайските фенове-браво,понаучил си нещо.
|
Нед Май 09, 2004 12:20 pm |
|
 |
stefan_1987
Напреднал
Регистриран на: Сря Апр 28, 2004 9:03 pm Мнения: 99 Местоположение: Svishtov
|
_________________ samo slavia
|
Нед Май 09, 2004 4:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Значи,когато искаш,можеш да пишеш разбираемо.Браво!
Приеми моите извинения,ако Миронов ти е някакъв роднина.Не съобразих,че може и да е така.И аз имам един братовчед,който игра в Славия по едно време,но не ставаше.Няма да взема да сондирам за мнения за него,защото няма да ми е приятно да прочета отзивите.А хората ще са прави.Нали се сещаш?
|
Сря Май 12, 2004 4:00 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
Вярвам на Бате Кано и знам, че може да се справи и с най-трудните ситуации. Но как да се върне, докато Венци е начело на клуба, как питам...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Май 13, 2004 4:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Прав си Спиро ,май са люто скарани.
Кано не можа да вкара Добруджа,но пак си е супертреньор.
|
Пон Май 17, 2004 10:32 am |
|
 |
Гост
|
spored mene na kano trqbva da se izdigne pametnik za yspexite.oba4e da ne go vra6tat za6toto togava igraexme antifytbol s 8 dy6i otzad.
|
Съб Май 29, 2004 3:13 pm |
|
 |
Уайтснейк
|
Понякога играехме с 8 отзад, понякога с 8 отпред. Според ситуацията.
Имаше паметник на Кано, ама мутрите го разкараха.
Да си идва, ей!
|
Пет Юни 18, 2004 12:45 am |
|
 |
Ravenlord
Току що регистриран
|
Ами незнам дали трябва да се върне но със сигурност ни трябва по класен треньор от Достанич
|
Вто Юни 29, 2004 8:38 pm |
|
 |
|