Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 може ли ? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Следтази загуба говедата обаче измислиха оригинално оправдание - отборът бойкотирал треньора и затова нарочно отпаднали. Голът на Топчо обаче беше шедьовър, какъвто трудно може да бъде режисиран. :lol:

Пон Юни 11, 2007 5:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
desso написа:
Аз разбрах че става въпрос за финала през 96г на който при 1:0 в 76м Т. Лафчис извади отбора а това 3:0 е малко по късно не мога да се сетя тоочно коя година . Първия мач беше на Националния стадион , там паднахме с 2;0 играхме слабо и най интересното беше замерянето със снежни топки с левскарите от сектор А. На реванша надиграхме "Левски" по категоричен начин това 3:0 беше най-малкото с което можеше да си тръгнат за мен това си остава можеби най-добрия мач на белите който съм гледал на живо. След мача говедата от сектор В бяха озверяли а полицията я нямаше никаква аз бях с гаджето и много бързо се изнесох единствено си спомням как сериозни мъже на 25-30г ритаха и взимаха шалчета на малки деца.

Относно най-добрият мач на живо - гласувам за оня с говедата (май беше 91 ) 4:3 за нас.... Наско Киров....абе не помня много освен, че с един приятел буфер насрахме от бой 4 говеда на моста над канала, дето ни скочиха и на мене ми изпадна шала под блузата...ееееех младост,ееех....

Пон Юни 11, 2007 7:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2