Посещаемостта на мачовете на Славия
Автор |
Съобщение |
dvutsvetko
Пристрастен
|
dobre de, ima nagled "malki" neshta, koito te otblsukvat. WC ne e slojil edna WC. az hodia v hrastite kato vsichki ama s beroe gledah edni jeni milite na poluvremeto se krieha po hrastite kato ednat e pazeshe. ne smeshno, a tragichno. chestno vi kazvam na dva puti hora sa me pitali na stadiona kude e toaletnata, a az si mislia che se sheguvat s men.chak tozi sezon vidiah koshche za bokluk. tabloto pak ne raboti. abe vremeto e sprialo na stadiona. na magazina lelkata gleda umno kato e pitash za elemntarni neshta, kato si kupish neshto te gleda na losho, che niama da razvali kakvato i banknota da dadesh (slichva mi se vinagi na men, vchera pak vidaiah sushtoto s drugi).i za kakvo da doide chovek i da se gordee, che e slavist, osven ako ne e bolen slavist. ta takiva sme si nie na stadiona tezi godini - bolni slavisti, koito sme tam - 300 li, 800 li 1500 li - tva e.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пон Авг 27, 2007 7:05 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
gesha написа: Ако продължавам така до края на полусезона според мен няма да имаме мач с по-малко от 1000 души, независимо кои срещу кой играеме! Точно там е уловката...
Слависти има много, но мотивация да отидат на стадиона няма. Ако почнем да играем както си трябва срещу "Лос Грандес", тогава несъмнено стадиона ще почне да се пълни.
Пон Авг 27, 2007 7:07 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Публиката на всички отбори в страната е много по-малко отколкото беше преди 10 години. Ние не сме изключение от общата тенденция.
Посещаемост в "А" група през 1995/96 и 1996/97
http://www.slaviasofia.com/forum/viewto ... 2&start=50
и през миналия сезон (не е напълно достоверна, но е близо до истината)
http://www.bulgarian-football.com/bg/ap ... end_a.html
Разликата е огромна, не е виновен нито WC, нито представянето на Славия (поне не само това са причини). Хората по-малко се интересуват от футбол, навремето идваха за да гледат футболисти като Владко, Чили, Тошо Праматаров, Благо Александров, Наско, Гено, Уруков, Йонков, Пепи Цветанов, Здравко Здравков и др. Сега не е интересно. И в дугите отбори е така.
Пон Авг 27, 2007 8:42 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
проблема е комплексен, но инфраструктурата е важна ние не сме свине да ходим и да давам пари за да съм в кочина ..... а това че всеки си има причина е вярно, но не съм съгласен, че заключенията не са ни правилни ...това е положението първият ми мач на живо на славия бе през края на 7те, когато боби григоров вкара май 4 гола на "Ботев" враца и не съм изпускал и приятелски мач , та оттогава разликата в стадиона е че дървените седалки ги няма
моля ви не говорете несвързани неща, дали някой е направил нещо в живота си или не няма значение с това дали ще е на стадиона и без пари да е входа пак толкова хора ще има ....докато не се оправи инфраструктурата, поведението на т.н. ръководство на отбора към публиката, играчите и политиката към възпитание на малките деца да обичат славия
после идва това как ще играем, двете неща са различни
ами миналата година /май бе/в пловдив мача ботев-литекс - 300 човека, на същия стадион дето само името му е стадион , по същото време 2 000 на пистата на лаута да гледат състезание по картинг...защо ? ами просто пистата е прекрасна и всичко около него ...това е ...колкото и да играем силно трудно ще дойда на мач, като знам какво ме чека и мен и хората с мен ...да ходим по храстите 
|
Вто Авг 28, 2007 2:16 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
White_Man_Pld написа: atm написа: проблема е комплексен, но инфраструктурата е важна ние не сме свине да ходим и да давам пари за да съм в кочина ..... а това че всеки си има причина е вярно, но не съм съгласен, че заключенията не са ни правилни ...това е положението първият ми мач на живо на славия бе през края на 7те, когато боби григоров вкара май 4 гола на "Ботев" враца и не съм изпускал и приятелски мач , та оттогава разликата в стадиона е че дървените седалки ги няма моля ви не говорете несвързани неща, дали някой е направил нещо в живота си или не няма значение с това дали ще е на стадиона и без пари да е входа пак толкова хора ще има ....докато не се оправи инфраструктурата, поведението на т.н. ръководство на отбора към публиката, играчите и политиката към възпитание на малките деца да обичат славия после идва това как ще играем, двете неща са различни ами миналата година /май бе/в пловдив мача ботев-литекс - 300 човека, на същия стадион дето само името му е стадион , по същото време 2 000 на пистата на лаута да гледат състезание по картинг...защо ? ами просто пистата е прекрасна и всичко около него ...това е ...колкото и да играем силно трудно ще дойда на мач, като знам какво ме чека и мен и хората с мен ...да ходим по храстите  "ами миналата година /май бе/в пловдив мача ботев-литекс - 300 човека, на същия стадион дето само името му е стадион" Извинявай много, обаче на този стадион знаеш ли колко тоалетни има а? И една специално направена за сектора на домакинската агитка на "Ботев" Пд. Само тоя дето не ходи на мачове той не знае. И то е пластмасова модерна кабина по немски лиценз. Айде и със здраве.
И вие със здраве да си я ползвате въпросната тоалетна  ...иначе стадиона ни в интерес на истината не е толкова лош, нужни са му козметични промени, смяна на седалките във всички сектори..., но защо ли...да дойдат животните и да ги изпотрошат!''А'' сектор смея да твърдя, че е най хубавия в България....стадиона се чисти преди всеки домакински мач и няма обелки от семки:)...., седалките са изчистени и най важното на достатъчно разтояние една от друга...всеки си има необходимото лично пространство!На армията като ходих на един мач на младежките национали и такъв ужас е там не е за говорене!Наклонени, нагъчкани....ужасен стадион, имаме и прекрасна панорама - Витоша се вижда, само едни тоалетни ни трябват, което е най малкия проблем!Ново работещо табло, и осветление за мачовете в Европа  3 неща стойността на които не вярвам да е повече от 400-500 хиляди евро....говорим за максимум цена според мен!!Абе стадиона си ни е супер с две думи, това за отношението на ръководството към феновете и прочие са оправдания....нека да дойде Венци да ми каже да не посещавам мачове....нема как да стане!!Има билети от по левче ...какво искаме още и по едно кафе с кола да ни чака на стадиона? Който си обича отбора го подкрепя когато има възможност...това за инфраструктори и прочие не е сериозно..поне за момента в България!При положение че доскоро по витошка имаше каруци....аз лично за по хубав стадион от нашия с изключение на този в Бургас не се сещам??Нека ако греша някой ме поправи!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Авг 28, 2007 7:45 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: White_Man_Pld написа: atm написа: проблема е комплексен, но инфраструктурата е важна ние не сме свине да ходим и да давам пари за да съм в кочина ..... а това че всеки си има причина е вярно, но не съм съгласен, че заключенията не са ни правилни ...това е положението първият ми мач на живо на славия бе през края на 7те, когато боби григоров вкара май 4 гола на "Ботев" враца и не съм изпускал и приятелски мач , та оттогава разликата в стадиона е че дървените седалки ги няма моля ви не говорете несвързани неща, дали някой е направил нещо в живота си или не няма значение с това дали ще е на стадиона и без пари да е входа пак толкова хора ще има ....докато не се оправи инфраструктурата, поведението на т.н. ръководство на отбора към публиката, играчите и политиката към възпитание на малките деца да обичат славия после идва това как ще играем, двете неща са различни ами миналата година /май бе/в пловдив мача ботев-литекс - 300 човека, на същия стадион дето само името му е стадион , по същото време 2 000 на пистата на лаута да гледат състезание по картинг...защо ? ами просто пистата е прекрасна и всичко около него ...това е ...колкото и да играем силно трудно ще дойда на мач, като знам какво ме чека и мен и хората с мен ...да ходим по храстите  "ами миналата година /май бе/в пловдив мача ботев-литекс - 300 човека, на същия стадион дето само името му е стадион" Извинявай много, обаче на този стадион знаеш ли колко тоалетни има а? И една специално направена за сектора на домакинската агитка на "Ботев" Пд. Само тоя дето не ходи на мачове той не знае. И то е пластмасова модерна кабина по немски лиценз. Айде и със здраве. И вие със здраве да си я ползвате въпросната тоалетна  ...иначе стадиона ни в интерес на истината не е толкова лош, нужни са му козметични промени, смяна на седалките във всички сектори..., но защо ли...да дойдат животните и да ги изпотрошат!''А'' сектор смея да твърдя, че е най хубавия в България....стадиона се чисти преди всеки домакински мач и няма обелки от семки:)...., седалките са изчистени и най важното на достатъчно разтояние една от друга...всеки си има необходимото лично пространство!На армията като ходих на един мач на младежките национали и такъв ужас е там не е за говорене!Наклонени, нагъчкани....ужасен стадион, имаме и прекрасна панорама - Витоша се вижда, само едни тоалетни ни трябват, което е най малкия проблем!Ново работещо табло, и осветление за мачовете в Европа  3 неща стойността на които не вярвам да е повече от 400-500 хиляди евро....говорим за максимум цена според мен!!Абе стадиона си ни е супер с две думи, това за отношението на ръководството към феновете и прочие са оправдания....нека да дойде Венци да ми каже да не посещавам мачове....нема как да стане!!Има билети от по левче ...какво искаме още и по едно кафе с кола да ни чака на стадиона? Който си обича отбора го подкрепя когато има възможност...това за инфраструктори и прочие не е сериозно..поне за момента в България!При положение че доскоро по витошка имаше каруци....аз лично за по хубав стадион от нашия с изключение на този в Бургас не се сещам??Нека ако греша някой ме поправи!
Най хубавия стадион в България е този на "Белите орли" в Плевен - жалко че там няма публика.
|
Вто Авг 28, 2007 9:47 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Като говорим за добри стадиони на нас ни трябва нещо такова http://clubs.bul-foot.org/html/stadium/ ... omorie.htm , можеби малко по голям.
|
Сря Авг 29, 2007 7:02 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Имаме си стадион не ни трябва нов
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Авг 29, 2007 8:11 am |
|
 |
|