Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:16 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
 Кой вярва че Славия ще бие ЦСКА в събота ? 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение a be vieste ebati tapacite
KOITO NE VQRVA V SLAVIA E TOLKOVA FEN ,KOLKOTO AZ SAM TUR4IN ! *** ZA LEVSKI ,*** ZA CSKA ,*** ZA LOKO SOFIA IMA SAMO EDIN OTBOR I TOVA E SLAVIA!!!!!!! DA LI VENCI 6TE PRODADE MA4A SAMO TOI SI ZNAE E VAJNO E NIE DA SME TAM DA SI PODKREPQME OTBORA A NE NQKAKVI BOKLUCI !

Сря Сеп 19, 2007 10:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Този идиот е някое добиче както се беше появил един с ник grobari и цели да ни провокира. Не мога да си представя, че има такива шестаци, които могат да си служат с компютър. Нека модераторите да изтрият всичко написано от малоумника - това със сигурност няма да е цензура, а просто малко хигиена.

Сря Сеп 19, 2007 10:18 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Абе хора кво се палите?Койт в каквото иска да вярва!Все пак мнението му е свързано с представянето на Славия.Ако не беше писал,че му го е казал някой ясновидец кво щяхте да му кажете?Ако беше казал просто,че мисли,че Цска ще победат което напоследак не е новост за съжалени...и че очаква насилие покрай мача.

Аз все пак съм на мнение,че славия ще ги победи тез скапаняци,не показват играта,която се очакваше след хвърлянето на толкова пари и ние първи ще им покажем,че хвърлените милиони нищо не значат :!:
САМО СЛАВИЯ :!: Дано на мача се съберат,много бели фенове и да направим атмосверата подобаваща :wink:

Сря Сеп 19, 2007 10:32 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
BlackWind написа:
всички недоброжелатели, опитващи се чрез провокативни и обидни мнения да развалят атмосферата из форма ще бъдат строго санкционирани!

Сря Сеп 19, 2007 12:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОКАНИМ И МАРТИН ЗАХАРИЕВ ДА СЕДНЕ В ЛОЖИТЕ СЪС СВЕЩИЧКА В РЪКА :lol:

Сря Сеп 19, 2007 12:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
categoric написа:
А voki ти иначе си прав че ако не се знаеше за известния ясновидец тези мерзавци нямаше да скочат така и да вземат да говорят тъпотии ако само бях констатирал че ЦСКА ще бие.Но пък това е форум и тука трябва различни неща да се обсъждат-няма да преливаме я само от пусто в празно освен това при все че има и свидетели които са говорели с този човек мисля че просто е смешно да се констатира обратното :lol: смешно е за тях
нека видим в събота каква ще е развръзката.Аз все пак го чакам сега тук в IRC и ако го видя ако ми се включи ще го питам

white_man_pld ти само в IRC ли си го намирал и кога точно кажи ни когато можеш :!:

Ето ви доказателството- мисля че е време за малко ред.

Цитат:
IP адрес за това мнение
87.126.144.109 [ 16 Мнения ] [ Виж IP адреса ]

Потребители, писали от този IP адрес
categoric [ 16 Мнения ]

samo_belite [ 3 Мнения ]

Slavia_Pobeditel [ 3 Мнения ]

bate_naSko [ 1 Мнение ]

Писането от различни никове не е забранено наистина но всичкото това спамене е мн лошо ....

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Сеп 19, 2007 1:09 pm
Профил ICQ YIM WWW
Напреднал

Мнение 
Няма български фенове с вяра за победа по-голяма от тази на Слависта.Може да не сме много но всеки от нас е предан на белия отбор многократно повече отколкото всеки друг фен към своя отбор. Това е неоспорим факт.Нека на мача с цска нашата публика превъзхожда освен по качество и по количество.

Сря Сеп 19, 2007 2:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Plovdiv fan написа:
Няма български фенове с вяра за победа по-голяма от тази на Слависта.Може да не сме много но всеки от нас е предан на белия отбор многократно повече отколкото всеки друг фен към своя отбор. Това е неоспорим факт.Нека на мача с цска нашата публика превъзхожда освен по качество и по количество.

вече ви изгубих дирите и ти ли си от групата на бате_наско? :lol:...., а иначе, че за мачът с чорбата ще сме бая ако бием Черноморец е пределно ясно!!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Сеп 19, 2007 3:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща