Автор |
Съобщение |
jandara1913
Току що регистриран
|
 a be vieste ebati tapacite
KOITO NE VQRVA V SLAVIA E TOLKOVA FEN ,KOLKOTO AZ SAM TUR4IN ! *** ZA LEVSKI ,*** ZA CSKA ,*** ZA LOKO SOFIA IMA SAMO EDIN OTBOR I TOVA E SLAVIA!!!!!!! DA LI VENCI 6TE PRODADE MA4A SAMO TOI SI ZNAE E VAJNO E NIE DA SME TAM DA SI PODKREPQME OTBORA A NE NQKAKVI BOKLUCI !
|
Сря Сеп 19, 2007 10:18 am |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Този идиот е някое добиче както се беше появил един с ник grobari и цели да ни провокира. Не мога да си представя, че има такива шестаци, които могат да си служат с компютър. Нека модераторите да изтрият всичко написано от малоумника - това със сигурност няма да е цензура, а просто малко хигиена.
|
Сря Сеп 19, 2007 10:18 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Абе хора кво се палите?Койт в каквото иска да вярва!Все пак мнението му е свързано с представянето на Славия.Ако не беше писал,че му го е казал някой ясновидец кво щяхте да му кажете?Ако беше казал просто,че мисли,че Цска ще победат което напоследак не е новост за съжалени...и че очаква насилие покрай мача.
Аз все пак съм на мнение,че славия ще ги победи тез скапаняци,не показват играта,която се очакваше след хвърлянето на толкова пари и ние първи ще им покажем,че хвърлените милиони нищо не значат
САМО СЛАВИЯ  Дано на мача се съберат,много бели фенове и да направим атмосверата подобаваща 
Сря Сеп 19, 2007 10:32 am |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
BlackWind написа: всички недоброжелатели, опитващи се чрез провокативни и обидни мнения да развалят атмосферата из форма ще бъдат строго санкционирани!
Сря Сеп 19, 2007 12:17 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОКАНИМ И МАРТИН ЗАХАРИЕВ ДА СЕДНЕ В ЛОЖИТЕ СЪС СВЕЩИЧКА В РЪКА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Сеп 19, 2007 12:46 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
categoric написа: А voki ти иначе си прав че ако не се знаеше за известния ясновидец тези мерзавци нямаше да скочат така и да вземат да говорят тъпотии ако само бях констатирал че ЦСКА ще бие.Но пък това е форум и тука трябва различни неща да се обсъждат-няма да преливаме я само от пусто в празно освен това при все че има и свидетели които са говорели с този човек мисля че просто е смешно да се констатира обратното  смешно е за тях нека видим в събота каква ще е развръзката.Аз все пак го чакам сега тук в IRC и ако го видя ако ми се включи ще го питам white_man_pld ти само в IRC ли си го намирал и кога точно кажи ни когато можеш  Ето ви доказателството- мисля че е време за малко ред. Цитат: IP адрес за това мнение 87.126.144.109 [ 16 Мнения ] [ Виж IP адреса ] Потребители, писали от този IP адрес categoric [ 16 Мнения ] samo_belite [ 3 Мнения ] Slavia_Pobeditel [ 3 Мнения ] bate_naSko [ 1 Мнение ]
Писането от различни никове не е забранено наистина но всичкото това спамене е мн лошо ....

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Сеп 19, 2007 1:09 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
Няма български фенове с вяра за победа по-голяма от тази на Слависта.Може да не сме много но всеки от нас е предан на белия отбор многократно повече отколкото всеки друг фен към своя отбор. Това е неоспорим факт.Нека на мача с цска нашата публика превъзхожда освен по качество и по количество.
|
Сря Сеп 19, 2007 2:25 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Plovdiv fan написа: Няма български фенове с вяра за победа по-голяма от тази на Слависта.Може да не сме много но всеки от нас е предан на белия отбор многократно повече отколкото всеки друг фен към своя отбор. Това е неоспорим факт.Нека на мача с цска нашата публика превъзхожда освен по качество и по количество.
вече ви изгубих дирите и ти ли си от групата на бате_наско?  ...., а иначе, че за мачът с чорбата ще сме бая ако бием Черноморец е пределно ясно!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Сеп 19, 2007 3:00 pm |
|
 |
|