Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:19 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
 СЛАВИЯ - "Спартак" Варна 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Трябва да ги треснеме тея пендели за затвърждаване на успехите и да влезнеме в серия,която ако всичко е ок до мача с говедата да са без загуба и с самочувствие да ги шибаме и тях.Еееееех мечти дай боже и на нашта улица да изгрее!!!!!!!!!!Иначе и аз вече имам друго мнение за иванович откак миналата година скача като луд на нашия стадион и беше много доволен от хикса тогава даже си позволи разни реплики и жестове с някой фенове.

Нед Окт 28, 2007 6:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това го виждам като победа поне с 2 гола разлика :)

Нед Окт 28, 2007 9:06 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Цитат:
1 500 лева глоба за комар в "Спартак" Варна
Пон, 2007-10-29 09:38
По 1 500 лева ще плащат играчите на "Спартак" Варна, които залагат на футболни срещи, съобщава "7 дни спорт".

"При нас залозите са абсолютно забранени и ако установим, че някой нарушава вътрешния правилник, ще бъдем безкомпромисни", коментира ситуацията старши-треньорът на "соколите" Атанас Атанасов.

Публична тайна е, че футболистите в "А" група масово залагат на мачове от българското първенство, върпеки че няма преки доказателства.

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Окт 29, 2007 9:30 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
service_crew написа:
Цитат:
1 500 лева глоба за комар в "Спартак" Варна
Пон, 2007-10-29 09:38
По 1 500 лева ще плащат играчите на "Спартак" Варна, които залагат на футболни срещи, съобщава "7 дни спорт".

"При нас залозите са абсолютно забранени и ако установим, че някой нарушава вътрешния правилник, ще бъдем безкомпромисни", коментира ситуацията старши-треньорът на "соколите" Атанас Атанасов.

Публична тайна е, че футболистите в "А" група масово залагат на мачове от българското първенство, върпеки че няма преки доказателства.
Направо може спартаците да си го пишат тоя мач единица, поне някой извънреден лев да вземат.. 8)

Пон Окт 29, 2007 10:52 am
Профил
Познат

Мнение 
Не знам дали сме нудисти и какви ли още не,но Велимир едва ли ще е
фактор в мача. Иван Найденов прави много силен сезон противно на вашите и мои очаквания. Будата ...с него или без него все тая.
Сега "Спартак" има що годе отбор за опълчение .За надиграване с по-класен отбор и дума не може да става,но от както се помня Славия си тотоджийски отбор :?
Скоро не сте го потвърждавали.
Ако загубите нещо ви пожелавам да си върнете на ония там от ,,институцията".

Пон Окт 29, 2007 6:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
papa написа:
фактор в мача. Иван Найденов прави много силен сезон противно на вашите и мои очаквания. Будата ...с него или без него все тая.
Сега "Спартак" има що годе отбор за опълчение .За надиграване с по-класен отбор и дума не може да става,но от както се помня Славия си тотоджийски отбор :?

абе с вас откакто се помня мачовете винаги са били на кантар особенно в софия....като, че ли във Варна имаме по добър баланс последните години!Важно е да стане хубав мач...пък и дано ви победим :wink: ..

Изображение
www.zone1913.com

Пон Окт 29, 2007 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чак на кантар със "Спартак" в София само миналата година , по скоро черно море ни се опъват в Сф

The Rise of the poisoned Youth

Пон Окт 29, 2007 8:50 pm
Профил ICQ
Познат

Мнение 
jordas написа:
papa написа:

абе с вас откакто се помня мачовете винаги са били на кантар особенно в софия....като, че ли във Варна имаме по добър баланс последните години!Важно е да стане хубав мач...пък и дано ви победим :wink: ..

Не знам какво да кажа. Славия биейки преките ни конкуренти достатъчно ни е помагала. Бих казал предостатъчно. Ортегата и Дяков трябваше да са си в "Спартак",за да гледаме по-хубав мач.
Маджо е със язва . Кофти. Десо Русев едва ли ще помогне особено много. Едва ли ще ви надиграем.

Сря Окт 31, 2007 4:14 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
voki написа:
Мене Орлинов мн повече ме кефи!

E Орлинов е класи над Ники според мен.

Сря Окт 31, 2007 4:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Въпрос на мнение - за мене Ники Петров има по голям потенциал от двамата.Впрочем сравненията едва ли са много уместни - двамата не играят на един и същи пост.

Сря Окт 31, 2007 4:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща