До кога ще имаме пораженческо мислене???
Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ANTRAX
Momcheta ne se prepiraite za gluposti,podkrepiaite si otbora ,nali za tova sme supporteri,I az go mrazja Venci no se primirjavam na toja etap,vapreki 4e me boli 4e sme malko i nemoje da napravime nichto dori edin protest kato horata teja otvoreni pisma sa palen tajak skoro nikoi njama da gi vzima na seriozno,mn ot vas se plachat kato doide denjat X i se pokrivat ta za kakvi aprilski vastanija mi govorite?
Silno se nadjavam da doide vidov den,da sme pone 2000 ultrasi gotovi za bezredici vaorajeni do zabi s moltw kokteil v raka da se spusnem zdravo
Dano dojiveja takav den ili pone decata mi
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Дек 30, 2007 6:42 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
ORTEGATA написа: Абе мито00 безмислено е да се наричаш славист според мен.От това че се пускат такива теми ли според теб иам такова мислене,или от това че сигурно всеки път когато излизаме срещу говеда или прасета се молиш да ни бият с по малко,а когато веднъж на високосна вземем някои равен от тези 2 отбора скачаш до тавана от щастие.Ето на това му се вика пораженческо мислене!Поправи ме ако греша.
Ми не, не се моля да ни бият с по-малко, а се чоля да ги бием, за тва може би съм един от малкото, които не е доволен на Х с говедата. А това, че се заяждаш с хората си е твой проблем, лошото е, че и тука почнахме с интригите, аре осъзнай се...
Нед Дек 30, 2007 7:17 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: :lol:  има напредък излезе от руслото на посредствеността.....макар и в интернет, ако тая злоба която сипеш тук я вложиш и в някой дерби мач те предлагам за тартор Форумен герой....може и такъв да съм, въпреки, че се познавам с 70% от хората в тоя форум, имаше събиране тебе не те видях там, както и да е....какво правя или какво правим е друг въпрос, направил съм нещо и съм допринесъл, имам желание да правя и го правя....говоря за фенски неща, борбата с В.С. ако се води от един човек е обречена, а и тоя полусезон няма повод да се почва такава война.....ако втория полусезон нещата се завъртят в познатия ни от 10 години магически кръг, вярвай ми аз ще съм там - както и на всяко гостуване, с изключение на междинните кръгове в сряда......какво направих(ме) на мача с говедата питай Италианеца, Марто, Ридик, Тито и др., аз бях там на барикадата(първо на касите) откъм сектор А дясната страна и спряхме да не казвам колко говеда, мач не гледах първото полувреме, нямаше възможност и да повикам наволя!.........дразни ме, че сте възприели ти и вати тая пораженческа позиция и сте отрицание на отрицанието....ок, винаги има нужда от особенни мнения(както твойто за стоиков  ), но с какво допринасят те??Ок живеем в шибана държава, с шибан трафик, с шибана чалга, подкрепяме отбор с шибан президент - по добре ли се чувстваш??Дайте да си говорим за макар и малкото хубави неща свързани с нашия клуб, иначе най-лесно е и аз да ти отговоря в твоя стил......, а примера с Априлското въстание май не ти е станал ясен, не те знам на колко си години и какво образование имаш, но имах предвид идеята и желанието......хората като видят, че има желание за промяна и некой му пука за тоя отбор и какво става с него все на един от "Големите" ще му направи впечатление...поне се надявам, другия вариант е да си траем и да си ги мерим във форума......дано си ме разбрал!
Първо искам да ти кажа, че не сипя злоба. Ядосва ме факта, че си въртиш на пръста едно и също.
Веднага ти отговарям - достатъчно голям съм, образованието ми е с магистърска степен. Сръвнението ти с априлското възстание е доста смешно. Там каузата е свободата на един народ, а тук е портфейла на една мутра и шепа фенове, които милеят за отбора си. Май стимулът е доста различен не мислиш ли.
Това, че ти ходиш по разни сбирки не те прави повече фен от мен. Да, не си ме видял, а няма и да ме видиш по такива места защото имам други приоритети. Това пак повтарям не те прави повече славист от мен.
Последното ти мнение все пак е доста по-меко и се вижда, че може да се води диалог. Това, към което се стремиш е утопичен социализъм - всички да за добре и да со доволни. За съжаление този модел не може да просъществува и това е исторически доказано. Живеем в капитализъм, този който плаща той поръчва музиката. За съжаление съм ставал свидетел на сцени как мутра плаща на оркестър цигани и те се качвам в багажника на огромния му джип за да му свирят. Тук обикновените хора нямат право на глас. Единствените средства за протесни, писма и т.н. които повярвай ми по никакъв начин няма да трогнат който и да е президент. АЗ КОНСТАТИРАМ ФАКТ, НЕ КАЗВАМ ЧЕ МИ ХАРЕСВА!!!!Да искам всичко, което и вие и ще се радвам да го има, но знам каква е действителността и вече не се заблуждавам.
Пак ти давам за пример Ман Юнайтед - феновете бяха против новите собтсвеници, протестираха и толова. Дора създадоха свой отбор Манчестър Юнайтед, който е в по-долните дивизии. Наскоро Гигс каза, че ако смени някога отбора ще е само ако отиде в отбора на феновете след което е бил привикан от собствениците и е бил порицан (според пресата). Разбираш ли...ние не сме от калибъра на Манчо...а щом там няма оправия значи няма и тук.
Това е форум където всеки си казва мнението нали? Това, че мисля,че двете момчета от "Левски" в бългосрочен план ще са по-добър вариант ор Ортега прави ли ме по-малко славист от вас. Любимецът на всички Славчо доказа колко милеят футболистите за бялата (а и не само) фланелка. Всички търсят сухото. Ако бях казал нещо за Лазаров пак всички щяха да ме нападнат. Можеше да остане тук и да стане наистина емблемаътично име за Славия, но той предпочете парите...и то за сезон два....а има достатъчно...повярвайте футболист играл 8 години в Турция е осигурил и правнуците си!!
П.С. за Стоичков - след първия мач ми вдъхна надежда - разместни отбора така както никой друг не го е правил - пусна Кишишев в ляво за да подкрепя безобразно слабите Петков и Пеев ако не се лъжа (възможно е да греша). Просто показа някаква мисъл...да после тотално се осра и аз признавам грешката си. И аз исках да се махне възможно най-бързо.
П.С. 2 Това е форум точно за да разискваме мненията си. На който не му е интересно или смята, че конкретна тема е безмислена просто да не влиза в нея.
|
Нед Дек 30, 2007 7:56 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Мито00,това че казвам това,което мисля не означава че се заяждам.Ако не ти харесва просто не влизай и не чети мненията.Всеки един от нас е различен сам по себе си и има правото да казва това,което мисли.да се съгласява или не с останалите мнения,да ги критикува или подкрепя.Както казвам не пиша в този форум за да се харесам на някого,пиша защото обичам Славия и искам най-доброто за клуба.Милея за отбора и въобще,ама въобще не ме интересува какво мислиш относно моите изказвания мито00.Това е.
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Нед Дек 30, 2007 8:10 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
 Re: ANTRAX
CategoryC написа: Momcheta ne se prepiraite za gluposti,podkrepiaite si otbora ,nali za tova sme supporteri,I az go mrazja Venci no se primirjavam na toja etap,vapreki 4e me boli 4e sme malko i nemoje da napravime nichto dori edin protest kato horata teja otvoreni pisma sa palen tajak skoro nikoi njama da gi vzima na seriozno,mn ot vas se plachat kato doide denjat X i se pokrivat ta za kakvi aprilski vastanija mi govorite? Silno se nadjavam da doide vidov den,da sme pone 2000 ultrasi gotovi za bezredici vaorajeni do zabi s moltw kokteil v raka da se spusnem zdravo Dano dojiveja takav den ili pone decata mi
Евалата за мнението ! Тука само чета : " аз съм по-голям Славист от тебе , а ти не си никъв фен Славия " !!!
П.С. Относно молотовия имам невероятна рецепта 
Нед Дек 30, 2007 10:27 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Трудно ми е да разбера в този момент песимистите сред нас. След успешен (сравнявам с последните 10 години) полусезон и едно отпускане накрая(даже по-скоро изчерпване на силите) някои тук говорят за пораженчески манталитет и други идиотизми. Имам чувството, че зад тези определения се крие нечия лична пораженческа мисъл или лична неудачност. Хубаво е, че дори в този момент (ако и футболстите мислеха толкова за футбол щеше да е много добре) не ни напуска мисълта за Славия, но да ти е пълна главата с черни мисли си е чисто черногледство и мърморене. Не си правя илюзия, че в този състав ще е лесно да се задържим в зона УЕФА - напротив много трудно ще е, но съм достатъчен реалист да видя, че дори Здравко Лазаров да беше останал и да бяхме отстранили майните, пак щеше да е толкова трудно. Много вода има да изтече до началото на пролетня полусезон, а и до голяма степен развитието на шампионата зависи и от другите отбори. Още не е отворил Дебелия сергията, както и да продава мачове, за да говорят някои как нещата се повтаряли като последните 10 години. Вече няма личен интерес и комисионни от Герена и си личи, че по-често личните интереси на ВС по-скоро съвпадат с интересите на Славия отколкото да са против тях. Ясно е, че и Здравко и Кавдански и останалите няма да поставят нов рекорд по изиграни мачове с бялата фанелка. Всеки сезон ще продава Дебелия и дано да има късмет при покупките на нови футболисти. Прогрес ще е, ако продължим да играем без да продаваме мачове и играем с повече мисъл и по-нападателно! Ако се огледате наоколо никой не дава вече пари на кило, така че песимистите не очаквайте точно от Дебелия това. И най-вече не се заблуждавайте, че и с оптималния си състав от всички играче минали през последните 3 години имаме сили да направим нещо в УЕФА, като същото важи и за многократно по-скъпите състави към днешна дата на Левски, Цска, Локо, Литекс.. Това не е песимизъм, а реализъм.
|
Нед Дек 30, 2007 10:57 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Е Wattie,вече се убедих че твоето презиме се нарича "ЗАГУБА",а може би фамилията ти е "ГУБЕЩ".И да видим какво се получава:
WATTIE ЗАГУБА ГУБЕЩ от скромната славия!!!Браво!Само,моля те не прехвърляй твоето губещо тегло и над останалите.И знай едно:когато свикнеш със загубата то тя ти става навик и начин на живот.Е радвам се че все още нямам такъв навик.А ТИ???!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Нед Дек 30, 2007 11:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
ORTEGATA написа: Мито00,това че казвам това,което мисля не означава че се заяждам.Ако не ти харесва просто не влизай и не чети мненията.Всеки един от нас е различен сам по себе си и има правото да казва това,което мисли.да се съгласява или не с останалите мнения,да ги критикува или подкрепя.Както казвам не пиша в този форум за да се харесам на някого,пиша защото обичам Славия и искам най-доброто за клуба.Милея за отбора и въобще,ама въобще не ме интересува какво мислиш относно моите изказвания мито00.Това е.
Първо, не си ти човекът, който ще ми казва да не влизам тука и да не чета. Много хубаво, че милееш за отбора, много хубаво, че искаш Славия да върви, не вярвам, че някой тук не го иска, но се замисли малко кво пишеш, аре осъзнай се, прочети си пак мненията в тая тема и се замисли....
Пон Дек 31, 2007 9:40 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Пон Дек 31, 2007 10:10 am |
|
 |
|