Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Към Бене:
- Правя ти се на домакин ( един вид си ми на гости, без да си канен )! Това е форум на НАЦИОНАЛНИЯТ КЛУБ НА СЛАВИСТА!!!!!!! А ти с тоя аватар май не си такъв, така че самото ти присъствие е обидно за мен. С теб - толкова.
Към Ортегата:
- Не за първи път реагирам така към самопоканилите се. Макар, че част от това, което ще ти кажа се съдържаше в по-горното, все пак...ТОВА ( според мен ) НЕ Е ФОРУМ ЗА ОБСЪЖДАНЕ КРЪГОВЕТЕ НА А ГРУПА И ИСТОРИЯТА НА "Ботев", "Левски", ОСЪМ И МАРИЦА....Също така, ако си мислиш, че говеда и прасета вече нема да ни дерат..  ... разбери, че това ни е съдбата, като тая на Тотнъм - 22 мача без победа и айдеее срещу децата 5-1 и ...нови 22 - жалко, но е истина ( повярвай ми от началото на '80-те до преди 5 години не съм изпускал мач ) ! И последно ( по принцип нямам нищо против теб, както и към всеки славист, но с последните думи към мен си го изпроси ) - дълго мислих какво "отрезвява" фенът на "Ботев" и...  - разбрах, ти си искал да кажеш ОТРАЗЯВА....чети!!!! Чети, Ортега!!! Само това е спасението срещу бедния речник.
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И НАЗДРАВЕ!!!!
|
Вто Фев 05, 2008 10:09 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Off Topic
SCB да не си е сменил ника? 
|
Вто Фев 05, 2008 11:05 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ВСЕ ПАК ТЕМАТА Е ЗА БИРОЕ - СЛАВИЯ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Фев 06, 2008 6:05 pm |
|
 |
bene
Напреднал
|
@ mishkar признавам, имаш право. сори за офф топика!
|
Сря Фев 06, 2008 8:53 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
mishkar написа: Към Бене: - Правя ти се на домакин ( един вид си ми на гости, без да си канен )! Това е форум на НАЦИОНАЛНИЯТ КЛУБ НА СЛАВИСТА!!!!!!! А ти с тоя аватар май не си такъв, така че самото ти присъствие е обидно за мен. С теб - толкова. Към Ортегата: - Не за първи път реагирам така към самопоканилите се. Макар, че част от това, което ще ти кажа се съдържаше в по-горното, все пак...ТОВА ( според мен ) НЕ Е ФОРУМ ЗА ОБСЪЖДАНЕ КРЪГОВЕТЕ НА А ГРУПА И ИСТОРИЯТА НА "Ботев", "Левски", ОСЪМ И МАРИЦА....Също така, ако си мислиш, че говеда и прасета вече нема да ни дерат..  ... разбери, че това ни е съдбата, като тая на Тотнъм - 22 мача без победа и айдеее срещу децата 5-1 и ...нови 22 - жалко, но е истина ( повярвай ми от началото на '80-те до преди 5 години не съм изпускал мач ) ! И последно ( по принцип нямам нищо против теб, както и към всеки славист, но с последните думи към мен си го изпроси ) - дълго мислих какво "отрезвява" фенът на "Ботев" и...  - разбрах, ти си искал да кажеш ОТРАЗЯВА....чети!!!! Чети, Ортега!!! Само това е спасението срещу бедния речник. АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И НАЗДРАВЕ!!!!
Явно щом ходиш от 1980 на мачове на Славия,.не си първа младост  (поне на трийсетак си значи)и явно мислиш,че имаш страшно богата езикова и писмена култура и оценяваш правописните грешки на останалите с някакъв сарказъм!Ще ти кажа само,че за мойте 23 години съм прочел толкова,че да имам добра езикова и писмена култура.А относно това,че говедата и прасетата ще продължат да ни дерът си прав,но знаеш ли кое е най-жалкото?!Според мен ти си един примирен фен,който дори да паднем,дори да бием,"пак ще се напием"Ти имаш пораженческо мислене!Когато миналите сезони продавахме на говедата и прасетата аз не стъпвах на стадиона,като един вид протест срещу политиката на отбора да е вечно живуркащ в средата на таблицата(тъй като не можем да се борим по друг начин с мутрата Венци)!Тази година изпуснах само 2 мача целия сезон,защото видях,че се гради нещо ново и интересно,което по късно беше наречено "най-добрият футбол".Именно футболът който искат да гледат малцината верни слависти,както и онези побелели слависти(дядовците),с които ни подиграват непрекъснато другите,които са били свидетели на 1/2 в европейски клубен турнир!!!Така,че по-добре си преосмисляй мненията преди да ги пратиш!!!Ти си просто един губещ в живота,на който този форум помага да се почувства силен.
П.П.Повече няма да се занимавам с тебе.Мисля,че ти казах каквото има 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Сря Фев 06, 2008 9:10 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
така, тъй като бях на този мач с "Ботев"...мога да кажа, че камък въобще нямаше, това се доказа и после по едно предаване на сашо диков, който и тогава си бе същия педал. дори и след прегледа доктора отказа да освидетелства вичев.
сега за служебна победа...абе хора запалени сте по футбола ми отворете то правилник и вижте кога, къде и ка се присъжда това.
сега към гостите, аз нямам нищо против тях, редно е и те да научат малко истини, а "Ботев" да не ревът, че са неоправдани, бяха подлога на ЦСКА ...помните ли вица "чико пусни 1 мач, как бе др. генерал нали миналия сезон пуснахме ..." та тякя
аз уважавам всички , но мразя изтрещелите мозъци, които вече ходят на стадионите ...за съжаление и при нас май се срещат за жалост
|
Чет Фев 07, 2008 5:12 pm |
|
 |
bene
Напреднал
|
atm написа: така, тъй като бях на този мач с "Ботев"...мога да кажа, че камък въобще нямаше, това се доказа и после по едно предаване на сашо диков, който и тогава си бе същия педал. дори и след прегледа доктора отказа да освидетелства вичев.
е тва вече е прекалено! Вичев не игра след това 2 мача...и през 85/86 кои точно спортни предавания си гледал, би ли припомнил??? станалото станало, не можем да върнем нещата...
"Ботев" Пловдив са лягали на чорбата по заповед отгоре, същото е било и със Славия, можеш ли да отречеш? за разлика обаче от "Левски" и Локомотив (уж вечните десиденти, а всъщност отборите на всяка власт), ние не се правим на неоправдани! били сме и на далавера, били сме и ощетявани като почти всеки клуб в БГ (изключае ЦСКА и "Левски" София)...
|
Нед Фев 10, 2008 7:08 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Винаги, когато провинциален отбор е трябвало да стане шампион, това е ставало за сметка на Славия. Не съм съгласен с твърдението, че Цитат: били сме и на далавера, били сме и ощетявани като почти всеки клуб в БГ . Славия винаги е била от ощетяваните.
|
Пон Фев 11, 2008 3:14 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Whitesnake написа: Винаги, когато провинциален отбор е трябвало да стане шампион, това е ставало за сметка на Славия. Не съм съгласен с твърдението, че Цитат: били сме и на далавера, били сме и ощетявани като почти всеки клуб в БГ . Славия винаги е била от ощетяваните.
Абсолютно съм съгласен с теб!Винаги,когато Славия се е борила за титлата през 53 годишната суша на отбора никой не ни е подкрепял!През 1983 се борим за титлата с чорбата -след като в предпоследният кръг ние правим равен с МинЕор(не съм сигурен дали срещу тях или друг провинциален отбор),а Цска бие "Ботев"(Враца) и то забележете как-на полувремето врачани водят 2-0.но след почивката се свирят 2 дузпи за Цска и резултата стига до 2-3 накрая!И какво се получава-Славия е водила целия(буквално целия ) шампионат и накрая остава 2 в класирането.В последния кръг бием Цска с 2-1,но само за да им покажем че сме по добри,а на сичкото отгоре ги бием и есента,както и бием "Левски" и правим равен с тях,но след дъжд качулка!Така,че никой да не казва,че Славия някога е била облагодетелствана от някой!!!Единственият път за,когато знам,че са ни бутнали аванта е когато през 1989 май е било(или около тия години 90,91)сме щели да изпаднем от "А" група и Цска ни пуска победа с 1-0 последните кръгове като за наша сметка отпада Шумен,но това е капка в морето в сравнение с многобройните титли и купи спечелени от отборите на всяка власт в БГ-Левски и Цска!!!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Фев 11, 2008 6:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
ORTEGATA написа: Whitesnake написа: Винаги, когато провинциален отбор е трябвало да стане шампион, това е ставало за сметка на Славия. Не съм съгласен с твърдението, че Цитат: били сме и на далавера, били сме и ощетявани като почти всеки клуб в БГ . Славия винаги е била от ощетяваните. Абсолютно съм съгласен с теб!Винаги,когато Славия се е борила за титлата през 53 годишната суша на отбора никой не ни е подкрепял!През 1983 се борим за титлата с чорбата -след като в предпоследният кръг ние правим равен с МинЕор(не съм сигурен дали срещу тях или друг провинциален отбор),а Цска бие "Ботев"(Враца) и то забележете как-на полувремето врачани водят 2-0.но след почивката се свирят 2 дузпи за Цска и резултата стига до 2-3 накрая!И какво се получава-Славия е водила целия(буквално целия ) шампионат и накрая остава 2 в класирането.В последния кръг бием Цска с 2-1,но само за да им покажем че сме по добри,а на сичкото отгоре ги бием и есента,както и бием "Левски" и правим равен с тях,но след дъжд качулка!Така,че никой да не казва,че Славия някога е била облагодетелствана от някой!!!Единственият път за,когато знам,че са ни бутнали аванта е когато през 1989 май е било(или около тия години 90,91)сме щели да изпаднем от "А" група и Цска ни пуска победа с 1-0 последните кръгове като за наша сметка отпада Шумен,но това е капка в морето в сравнение с многобройните титли и купи спечелени от отборите на всяка власт в БГ-Левски и Цска!!!
Не ми се влиза в подробности, че сега нямам време, но част от фактологията и всички години са ти сбъркани. Не се сърди, но трябва да отбележим този факт, за да не се случи така, че някой млад фен да остане с погрешна информация в главата. Като цяло обаче си много прав.
|
Пон Фев 11, 2008 9:49 pm |
|
 |
|