Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия"
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: аз смятам ,че няма никакъв ефект от тази среща,но дано да греша
 И кво предлагаш ти? Си заровим главите и да си траем....нали идеята е да покажем, че ни пука.....ей заради това сме на тоя хал...щото повечето ни фенчета си трайкат и случайно ако ги питат от кой отбор са казват, че футбола не ги вълнува!......Много е далече от истината Българския фен като манталитет и поведение...ракийка, салатка....."аааа те нали ще ги дават по Евроком...ще превключвам и на Челси - Арсенал..... идеално  От сега да ви кажа, че за мача с чорбата трябва да има такава мобилизация каквато не е имало никога досега!! Трябва да сме много...ама много това е 95 години Славия и медии ще има и ще се отрази всичко....не искам да мисля,че много хора ще се покрият!! Тоя мач без значение от резултати моментан форма и всичко си е дерби( и ние винаги падаме  ).....елате всички от уважение към Славия...заебете го В.С. и кликата...направете го от любов към клуба!! Не искам и да си помислям, че ще сме 50 -100 човека.....трябва яка агитация!! Не е лесно 12 години да те мачкат и всичко, но трябва да отстояваме позицията си достойно!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Мар 24, 2008 5:20 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Пон Мар 24, 2008 6:26 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Колеги, струва ми се че колкото и да приканваме те хората са си на принципа "А, те мача по канал 1 ше го давааат, пък и ме мързии.. пък и ше паднеме...пък и те без мен пак ше отидаттттт" типично за нашите фенове... Иначе то се знае - ТАМ СМЕ! САМО СЛАВИЯ!!!!
Пон Мар 24, 2008 6:30 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Пон Мар 24, 2008 7:28 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Абе добре, че сте вие от BoysSofia.....не искам да се обиждат белите фенове, но много от тях ги нема никакви!:)Кой кара колело на Витоша, кой ремонтира нещо по колата  .....и на стадиона сме едни и същи хора с мазохистични наклонности  Лесно е да си фен когато отбора ти е силен....сега се вижда кой колко милее за тоя клуб, за мен мача с чорбата ще е показателен и ще може да си направиме генералните изводи що за публика сме....щото Лефски и Цска са жалки и ако 12 години са в нищото като нас...ще са по 150 човека на мач и вервайте ми няма да има нито един софиянец...всичко ще е Цска Кюстендил и Лефски Долна Баня  Нека да им докажем, че сме повече от тях във всяко едно отношение!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Мар 24, 2008 8:01 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
абе брато колко и да е аз си ходим по провинцията по тва онова ама че седа при люпещите семки е друг въпрос щото съм с гаджето и баща ми и на баща ми некви приятели ама от там по хубаво се псува
и никога не ме е било срам че съм от Славия и няма да ме е!!!!
Просто висчко е пари и квото и да правиме никой нема да ни слуша всеки гледа да си прибере парите пък че ние ше си бием главите ги боли ония
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Мар 24, 2008 8:06 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Пон Мар 24, 2008 8:11 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
трябва да си леко ненормален или мазохист да ходиш на БГ мачове, докато в същоя момент дават Челси - Арсенал... хората са си прави да не ходят, но темата е необятна...
Жалко за Стевица, ще стане поредната "кукла на конци" в ръцете на Дебелака...
Пон Мар 24, 2008 8:24 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Мар 24, 2008 8:27 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Aйде стига си имал такива чувства!Сигурен съм,че ще дойдат и много хора,които не са идвали преди,за да уважат отбора.То с тия предубеждения доникъде няма да стигнаме. 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Мар 24, 2008 8:35 pm |
|
 |
|