Да си кажем някой истини за нас самите!!
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Много пъти съм го казвал - рибата се вмирисва откъм главата.С това ръководство толкова.Проблема не е в треньора или играчите а че ръководство НЕ ИСКА високи цели.Щом с 4 - 5 място може да си продават играчите в чужбина и да си перат парите какъв им е проблема?Тъжно и срамно е играчи като Благой Георгиев,Чавдар Янков,Димитър Рангелов,Здравко Лазаров,Йордан Петков,Велимир Иванович,Асен Караславов,Тодор Колев и кой ли още не да нямат нито един записан мач със Славия в европейските турнири/пък било то и в Интертото/.А същевременно един Милан Коприваров /този не може да стъпи на малкия пръст на Митко Рангелов/ да има четвъртфинал за УЕФА и участие в Шампионската лига.
|
Нед Мар 30, 2008 10:04 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Истината е, че клубът бавно, но сигурно се затрива. При това напълно умишлено. Резултатите в последните 10-11 години го доказват. Това е най-черният ни период в историята. Няма победи над "Левски" и ЦСКА, няма участие в Европа, стадионът буквално пустее. Медиите се ебават най-безочливо с нас - без и със причина. Съдиите също, и то във всякакви мачове, дори с някакви смешни тимчета. Горе-долу след шампионската титла отборът върви срещу историята си. Разгромните загуби с по 4,5,6 гола разлика станаха нещо нормално и почти всеки сезон се случва нещо такова.
Нека не се заблуждаваме, че трансферите в чужбина са решаващи за бъдещето на клуба. С какво са помогнали трансферите на Благо, Чавдар, Рангелов или Тошко Колев в чужбина ? Аз поне не се сещам.
Базата също е важно нещо. С какво конкретно помага малко по-модерната база отборът да излезе от дълбоката и черна дупка, в която се намира сега ? Аз съм сигурен, че и с и без В. С. един ден ще имаме уникална база и стадион. Въпросът е ще може ли отново да имаме голяма поублика.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Нед Мар 30, 2008 10:45 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
прави сте за повечето неща,но я помислете наистина дали ако венци и ко се махнат от славия ще остане хептен нещо,дали ще се намери някой,който да ДАВА пари,а не да използва славия за пристан на пране на своите пари и да е поредният,който върти далавери в клуба...в България няма човек,според мен,който да дава пари и да стимулира развитието на клуба,може би само Г.Ганчев го прави,другите са обкиновени,прости търгаши с подобна политика,нима Банев,Христолов,Батков,Божков,Томов,Гигов,Хаджииванов,Дражев и безброй други са направили нещо за клубовете се,са дали пари,без после да си ги търсят,ми не...всички се стремят да изакрат някой лев от продажба на играчи,купени на безценица почти,това е,в България от футбол не се печели и как да се печели,нито има публика като публиката,нито има спонсори,нито има артикули на клуба,които да се продават,нито нищо и как да очакваме нещо да правим,като както каза Стевица днес,ние играем честен футбол,не купуваме съдии и мачове и това си личи,а буферите на всеки мач са със съдията,същото се отнася за говедата и цска е как да се борим за нещо,днешната засада при гола за 2:1 нали се сещате кога тоя съдия ще я вдигне на мач на Локо Сф в Надежда...НИКОГА,та как да има правилна клубна политика като в държавата и в първенството ни нищо не е наред,имаше тук една фраза,която според мен важи в пълна сила-когато България стане като белите страни,Славия ще пребъде...
недейте се отчайва,най е лесно,дайте ние като публика това което изградихме този сезон да не го загърбваме и да продължаваме все така,щото и ние като фенове имаме още много да учим и не сме цвете за мирисане...
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Мар 31, 2008 12:13 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Kijani написа: прави сте за повечето неща,но я помислете наистина дали ако венци и ко се махнат от славия ще остане хептен нещо,дали ще се намери някой,който да ДАВА пари,а не да използва славия за пристан на пране на своите пари и да е поредният,който върти далавери в клуба...в България няма човек,според мен,който да дава пари и да стимулира развитието на клуба,може би само Г.Ганчев го прави,другите са обкиновени,прости търгаши с подобна политика,нима Банев,Христолов,Батков,Божков,Томов,Гигов,Хаджииванов,Дражев и безброй други са направили нещо за клубовете се,са дали пари,без после да си ги търсят,ми не...всички се стремят да изакрат някой лев от продажба на играчи,купени на безценица почти,това е,в България от футбол не се печели и как да се печели,нито има публика като публиката,нито има спонсори,нито има артикули на клуба,които да се продават,нито нищо и как да очакваме нещо да правим,като както каза Стевица днес,ние играем честен футбол,не купуваме съдии и мачове и това си личи,а буферите на всеки мач са със съдията,същото се отнася за говедата и цска е как да се борим за нещо,днешната засада при гола за 2:1 нали се сещате кога тоя съдия ще я вдигне на мач на Локо Сф в Надежда...НИКОГА,та как да има правилна клубна политика като в държавата и в първенството ни нищо не е наред,имаше тук една фраза,която според мен важи в пълна сила-когато България стане като белите страни,Славия ще пребъде...
недейте се отчайва,най е лесно,дайте ние като публика това което изградихме този сезон да не го загърбваме и да продължаваме все така,щото и ние като фенове имаме още много да учим и не сме цвете за мирисане...
Da.
|
Пон Мар 31, 2008 12:22 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Коя политика е правилна? Догодина вероятно Ради Василев и Бранимир Костадинов ще са титуляри във Висшата лига. Излизат от "Славия", а ние не сме ги гледали и 1 секунда в първия отбор. Това правилна политика ли е? За какво произвеждаме тия юноши, като нещата не стават така, че те да носят полза (в спортнотехнически аспект) на първия отбор.
Ако се махнат Венци и Ко, не се знае кой ще дойде на тяхно място. Някой с по - малко пари може и да направи по - силен и печеливш отбор. сега имаме финансова стабилност, но всичко се хвърля за една голяма школа, в която тренират няколкостотин деца, шепа от които ще си уредят живота в чужбина, пълнейки гушата на ръководството. Това е схемата. Успешното управление на клуба се обуславя от набъбване на отличията във витрината и от тази гледна точка положението на Славия в момента е трагично. И това няма отношение към финансовата стабилност.
|
Пон Мар 31, 2008 1:16 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Коя политика е правилна? Догодина вероятно Ради Василев и Бранимир Костадинов ще са титуляри във Висшата лига. Излизат от "Славия", а ние не сме ги гледали и 1 секунда в първия отбор. Това правилна политика ли е? За какво произвеждаме тия юноши, като нещата не стават така, че те да носят полза (в спортнотехнически аспект) на първия отбор. Ако се махнат Венци и Ко, не се знае кой ще дойде на тяхно място. Някой с по - малко пари може и да направи по - силен и печеливш отбор. сега имаме финансова стабилност, но всичко се хвърля за една голяма школа, в която тренират няколкостотин деца, шепа от които ще си уредят живота в чужбина, пълнейки гушата на ръководството. Това е схемата. Успешното управление на клуба се обуславя от набъбване на отличията във витрината и от тази гледна точка положението на Славия в момента е трагично. И това няма отношение към финансовата стабилност.
Казано с други думи......нека някой се наеме да убори това мнение?!
не съм спал целя нощ ще му .....майката, лъжа колегите, че е от часовата разлика  , а тия сигурно наще лекета са разцъквали по "СинСити".....който иска да ходи да ги надъхва тия лекета, ние тука отделяме от свободното си време и се занимаваме в работно такова  само и само каузата Славия да пребъде, а на тия смешковци на които това им е професията се напиват като хамали и после ще ги надъхвам.....падат от чорбата и после ги хващаме на караминьол някъде да им дойде акъла!! А тия които си защитават В.С. за мен са платени клакьори!! Повече няма да пиша до мача с Цска, който иска да дава пари за знамето да ми пише на лични!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Мар 31, 2008 8:50 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Аз предлагам ако се задържи тази слаба игра от наще , да отидем 30 човека на някоя тренировка и да им свалим фланелките и шортите , да знаят че не заслужават да носят емблемата !!!
Пон Мар 31, 2008 9:05 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
service_crew написа: Аз предлагам ако се задържи тази слаба игра от наще , да отидем 30 човека на някоя тренировка и да им свалим фланелките и шортите , да знаят че не заслужават да носят емблемата !!!
Като феновете на "Динамо" (Загреб).
|
Пон Мар 31, 2008 10:45 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
FeverNew написа: service_crew написа: Аз предлагам ако се задържи тази слаба игра от наще , да отидем 30 човека на някоя тренировка и да им свалим фланелките и шортите , да знаят че не заслужават да носят емблемата !!! Като феновете на "Динамо" (Загреб).
Именно !!! Само че ние сме СЛАВИЯ !!!
Пон Мар 31, 2008 10:48 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Ей, момчета, само чета от две седмици и да ви кажа шапка ви свалям! От къде го намирате тоя ентусиязъм не ми е ясно. На мен ми омръзна от протести и бойкоти. Останали са ми сили само за едно - да ги псувам всичките до дупка. Просто ми писна от капути в тоя отбор. Ако искате да празнуваме 95 години Славия няма за какво да ходим на кочината. По-добре да се съберем в едно кръчме и да си говорим за приятни неща. На кочината искам да отида да псувам, да се сбия с някой, абе не знам. Момчета, нека започнем да правим стикери против Венци, стига с тея знамена , да вземем и един билбоард, както каза atm. Всеки да си има по стотина стикера в джобето и да нашарим цяла София. Деба, толкова ми е гадно и за мене си, и за вас, и за готината ни емблема, че ми иде да се изпикая през прозореца.
Вече започвам да говоря като алкохолик, а не искам.
СМЪРТ НА КАПУТИТЕ В СЛАВИЯ!!!!!!!!!!!
|
Пон Мар 31, 2008 5:31 pm |
|
 |
|