Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aре да ходиме да ги гледаме ако не вали. На мен ми се ходи. Пък ще го видиме и тоя "Джовани" Дос Сантош 
Вто Апр 15, 2008 6:53 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
C/\ABuCTA написа: Aре да ходиме да ги гледаме ако не вали. На мен ми се ходи. Пък ще го видиме и тоя "Джовани" Дос Сантош 
Съгласен !
|
Вто Апр 15, 2008 7:05 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Световнонеизвестен португалец неуспял да се докаже в Докса Драма.........Гледайте го добре защото втори път едва ли ще го видите.
|
Вто Апр 15, 2008 7:12 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
saract написа: Световнонеизвестен португалец неуспял да се докаже в Докса Драма.........Гледайте го добре защото втори път едва ли ще го видите.
ХАХАХА  Сигурно си прав. Аз искам да отида не само него да гледам, а и другата част от отбора - как реагират на ставащото и последни резултати. Не че в контрола ще си проличи мн ама все пак...
Вто Апр 15, 2008 7:16 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://topsport.ibox.bg/news/id_641792840
Всъщност португалците са двама а заедно с тях и братът на Ортега.
|
Сря Апр 16, 2008 3:12 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Цитат: "Белите" играят от 16 часа с аматьори Двама португалци и братът на Дениран Ортега - Виктор, са сред титулярите за Славия, на които Стевица Кузмановски ще заложи в контролата със със сборния отбор на Югозападна България.
Проверката започва в 16,00 часа на изкуствения терен на стадион "Славия" и ще бъде изгледана от президента на "белите" Венци Стефанов.
И двамата португалци играят в халфовата линия, като Стевица Кузмановски ще прецени дали имат качества и заслужава ли си да останат.
Много ми се ходеше да ги гледам ама нямах възможност кажете как са се представили
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Апр 16, 2008 3:18 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
С разни такива Педровци нема да стане!
Колкото и да сме зле не сме слезли на ниво Кипър 2-ра дивизия!
Вярно, че това не е гарант, че пича може да цъка, но е много съмнително. А и халфове определено си ни трябват, че няма още много да можем да разчитаме на Саша, Илия и Керчев
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Апр 16, 2008 5:54 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Славия не вкара дори с португалец и испанец в състава
Славия завърши 0:0 със сборния отбор на Югозападната "В" група в контролна среща. Наставникът на белите Стевица Кузмановски изпробва доста от резервите и юношите на клуба, а селекционерите на сборния тим на Югозапада Валентин Лазаров-Фъсти и Пламен Мицански трябваше да изберат 18-те за прегледа на талантите в Ловеч по-късно през април.
Срещата премина под диктовката на отбора на Славия, но играчите от "Овча купел" не успяха да стигнат до победата. В 66-ата минута Зоран Златковски пропусна дузпа (що ли не съм изненадан...), която беше отсъдена заради нарушение срещу Орлин Орлинов. 24-годишният португалец Педро Сантош, който дойде на проби, игра 70 минути и остави добри впечатления. 18-годишният испанец Мигел също игра 70 минути като десен полузащитник.
Състав на Славия: Марио Кирев, Димитър Георгиев, Георги Самокишев, Борислав Павлов, Виктор Очукву Дениран, Галин Иванов, Педро Сантош, Димитър Петков, Мигел, Орлин Орлинов, Зоран
Златковски (Димитър Симеонов, Атанас Дреновички, Мартин Методиев, Светослав Костов, Станкев)
сборен отбор на Югозападна В група: Атанас Аршинков, Галчев, Мангурев, Влахов, Карастоянов, Парасков, Топузов, Русков, Стоянов, Георгиев, Симеонов (Шопов, Бл. Стайков, Влайков, Виденов, Жегов, Гешев, Тодор Владимиров, Ванов, Любенов, Божанов).
Сря Апр 16, 2008 6:19 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Кузмановски не хареса чужденците
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски не остана впечатлен от изявите на португалеца Педро де Соуса и испанеца Енрике Мартинес, пише "7 дни спорт"
- Двамата са добри футболисти, но трудно ще се впишат в състава ни. Португалецът няма да намери място в атаката. Испанецът пък е още дете, но за него ще решим допълнително. Пробвахме няколко юноши, но не можах да видя никой, който да се откроява с нещо - коментира Кузмановски.
Президентът Венцеслав Стефанов каза, че е отворен към подобни експерименти.
- Не съм против тези проби, ако има нещо интересно, защо да не го проверим - обясни той.
Чет Апр 17, 2008 10:55 am |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Тея трябваше да ги бият поне с 2 гола разлика явно тези момчета не стават и за дубала догодина(с малки изключения) дано Стевица да ги е усетил още от сега за да не се мъчим и догодина стях!!!! 
|
Чет Апр 17, 2008 11:01 am |
|
 |
|